تو بی نظیری پسر
تو بی نظیری پسر
چرا این یاهو مسنجر من این پیغام رو میده؟
مشخصات آیدی و پسورد رو حذف کن
از مسنجر به طور کامل کامل خارج شو
چند لحظه صبر کن
وارد شو
اگر باز هم نشد ممکنه موقتا مشکلی باشه
بهتره چند ساعت بعد تکرار کنی
دوستان یکی از ادلیست های من توی یاهو مسنجر قبل از اینکه بهش pm بدم متوجه میشه که دارم میخوام بهش pm بدن در صورتی که اخرین باری که بهش پیام دادم مثلا دیروز بوده و پنجره چتمون باز نیست که بفهمه من الان دارم تایپ میکنم؟! کسی از این ترفند اطلاعای داره؟
سلام دوستانمن 2 روزه با هر كي چت ميكنم متن گفتگو آرشيو نميشه و كاملا پاك ميشه. اصلا نميدونم چه اتفاقي افتاده،تنظيمات رو هم تغييري ندادم توي منوي Messenger هم سمت چپ چيزي با عنوان Archive ندارم conversation history هست كه "keep a history of my conversation" تيك داره من هيچ تغييري ايجاد نكردم. خيلي سرچ كردم همه ميگن بايد archive رو پيدا كنم كه واقعا نيست ديگه نميدونم چه كنم من گاهي به متن گفتگوهام نياز دارملطفا راهنماييم كنيد ممنونم لطفا راهنماييم كنيد
باید نسخه مسنجر رو بگید، بعد
من نسخه یازده و نیم دارم. اینجا شما در منوی مسنجر ، بعد preferences می تونید وارد تنظیمات اصلی بشید
conversation history اینجاست و می تونید آرشیو رو هم تماشا کنید
تیک ذخیره کردن رو هم می تونید اینجا چک کنید ولی نسخه شما مهمه. تو بعی نسخه ها خوب مشکلاتی هست. اصولا نسخه یکی مونده به آخر معمولا همیشه بهترینه.
بهتره بیشتر توضیح بدید ولی اگر کسی بخواد روی کسی زوم کنه، خوب طبیعیه که بلافاصله بعد از ورود پنجره چت رو باز کنه یا آنلاین شدنش به صورت نامرئی رو چک کنه.
شما از موبایل هم استفاده کنید ببینید باز هم این اتفاق می افته یا نه؟!!
نه بابا زوم نمیکنه مگه بیکاره
از رباطی چیزی استفاده میکنه حتما کسی سراغ نداره؟
ایران روم های یاهو رو بسته![]()
کلا چت روم های یاهو بسته شد از طرف خود یاهو
دو سه ماهی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)