من نمی دونستم.
از چه ساعتی شروع و تموم میشه جمعه ها؟
برای من OK ه همه چی . البته هنوز 1.5 گیگ شب ها بیشتر نمی تونم بگیرم با اینکه سرعتم روی 115 هست. فکر کنم وقتی می خوابم سرعتش میاد پایین یا نوسانش زیاد میشه
ظاهرا نوبتیه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من نمی دونستم.
از چه ساعتی شروع و تموم میشه جمعه ها؟
برای من OK ه همه چی . البته هنوز 1.5 گیگ شب ها بیشتر نمی تونم بگیرم با اینکه سرعتم روی 115 هست. فکر کنم وقتی می خوابم سرعتش میاد پایین یا نوسانش زیاد میشه
ظاهرا نوبتیه!
Last edited by whitewolf; 06-12-2010 at 20:49.
جمعه ها تا 10 صبحه.باقی روزها تا 8.
دقیقا وقتی ساعت 2:01 دقیقه میشه سرعت میشه این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به کجا شکایت کنیم؟ وضع همه ما اینه!!
با کمال وقاحت همارا سیستم سرعت رو محدود کرده و از 43 بالاتر نمیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من در حال حاضر از صبا نت سرویس می گیرم سرعت1024 گرفتم...سه ماه 30 gig اما کفاف نمیده برامون.قبلا همارا نا محدود 256 داشتم که بین 25-30 دانلود می داد الان می خوام دوباره نامحدود بگیرم از مکس نت اما سرعت دانلود 256 نامحدود رو نمی دونم میگن بین 40 تا 50 . همینطوره ؟ قطعی که نداره؟ نه همارا نه صبا نت هیچکدوم قطعی نداشتن...ممنون می شم از نظراتتون دوستان
داداش فکر کنم سرویس های نامحدود مکس نت نوسان زیاد داره .
دوستان چرا این تایپک اینقدر ساکت شده و رفته ته صفحه ؟
اینم یه تست از مکس نت
![]()
سلام دوستان
طبق صحبتهایی که با بچه های کنسرسیوم اینترنتی A&D کردم دوستان اگر مشکلی در مورد سرویسهای اینترنت پرسرعت پارس آنلاین، وایمکس مبین نت، تلفن بین المللی 040 یا سرویس وایرلس ارائه شده از طرف این شرکت مشکلی داشته باشند می توانند مشکلات خود را در این سایت درج نمایند تا پیگیری شود.
یا اینکه می توانند با شماره تلفن 04115549121 - 09149155108 تماس حاصل فرمائید.
این سرویس دهنده امیدوار هست با راهنمایی دوستان بتوانند خدمات بهتر ارائه نمایند.
نماینده مبین نت داخل تبریز به عهده شرکت همگامان هست :
تبریز همگامان ابوالفضل محمدی قدیم 0411-3378637 چهارراه آبرسانی - ک بزرگمهر - هشتم شرقی - پلاک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)