تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 560 از 3745 اولاول ... 6046051055055655755855956056156256356457061066010601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سرویسم cra نیست معمولیه... بحث من اصلا این نیست.

من رفتم به دفتر اصلی همون کافی نتی که ازش سرویس گرفتم. خود طرف 128 2gb داشت با اونم کار کردم سرعت دانلود بالای 15-20 نمیرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا واسه من نامحدوده قبول... این 128 2GB چرا نباید بالای 15-20 دانلود بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    این دیگه مشکل از نمایندگیه... کار غیرقانونی هم نکرده. سرعت اصل رو داده. شرکت موظف نیست برای 128 که 2 مگ ببنده. بقرآن گرون نیست پول دو مگ محدود... حالا شما میگی کافی نت... کجاس که 128 برای کافی نت ببنده؟ معمولا کافی نت ها سرعت بالاتر از 256 میدن.... دزفول هم تقریبا اینقدر ADSL فراگیر شده که کافی نتی ها دارن جمع میکنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این دیگه مشکل از نمایندگیه... کار غیرقانونی هم نکرده. سرعت اصل رو داده. شرکت موظف نیست برای 128 که 2 مگ ببنده. بقرآن گرون نیست پول دو مگ محدود... حالا شما میگی کافی نت... کجاس که 128 برای کافی نت ببنده؟ معمولا کافی نت ها سرعت بالاتر از 256 میدن.... دزفول هم تقریبا اینقدر ADSL فراگیر شده که کافی نتی ها دارن جمع میکنن.
    آقا جان نگفتم که کافی نت 128 بسته!!! اون خودش 2 مگ داره!!!
    دفتر اصلی کافی نت که یه مغازه کامپیوتر فروشیه اون 128 داره!!!!!
    کافی نت نیست.......دفتره.........مغازست.... ....مفهومه!!!!!!!!!
    امروز رفتم سره لب تاپش باهاش دانلود کردم سرعت اونم 15-20 بودش!!!!
    حالا چی؟؟؟؟ این که حجمیه؟؟؟؟؟؟ نامحدود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویسم cra نیست معمولیه... بحث من اصلا این نیست.

من رفتم به دفتر اصلی همون کافی نتی که ازش سرویس گرفتم. خود طرف 128 2gb داشت با اونم کار کردم سرعت دانلود بالای 15-20 نمیرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا واسه من نامحدوده قبول... این 128 2GB چرا نباید بالای 15-20 دانلود بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    من نفهمیدم.کافی نت نماینده آسیاتک بوده؟
    اونوقت خودش 128 2 گیگ داشته؟
    منطقی به نظر نمی رسه
    من ندیدم جایی 128 محدود رو واقعی بدن،یعنی 16
    علی ای حال در وضع شما فرقی نداره،شما همون 16 باید بگیری چون نا محدود گرفتی
    حالا یه توصیه،واسه چی نامحدودگرفتی؟دانلود؟فک نکنم به پول برقت بصرفه اصن بخوای سیستمو روشن بذاری،حالا استهلاک سیستم و اینا به کنار،خیلی ها هستن تو فرومها گیگی 300-400 میگیرن واست دانلود می کنن و میفرستن
    بایه حساب سر انگشتی شما واسه باید 18 ساعت بذاری رو دان تا 1 گیگ بتونی دان کنی
    با این سرعت هم وبگردی خیلی حال نمیده ،دانلود که حرفشو نزن

4. 2 کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا جان نگفتم که کافی نت 128 بسته!!! اون خودش 2 مگ داره!!!
    دفتر اصلی کافی نت که یه مغازه کامپیوتر فروشیه اون 128 داره!!!!!
    کافی نت نیست.......دفتره.........مغازست.... ....مفهومه!!!!!!!!!
    امروز رفتم سره لب تاپش باهاش دانلود کردم سرعت اونم 15-20 بودش!!!!
    حالا چی؟؟؟؟ این که حجمیه؟؟؟؟؟؟ نامحدود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    دوست عزیز،شما گویا تازه کاری و یه سری آداب فرومها رو نمیدونی
    1-"مفهومه" لحن مناسبی نیس
    2-شما نباید انتظار داشته باشی که جوابت در جا داده بشه
    3-شاید و شاید و شاید،به برخی مدیران فرومها حقوق بدن فقط،نه به من و نه به دیگر افراد عادی حقوقی داده نمیشه و دوستانی که جواب شما رو میدن واسه اینه که کارتون راه بیفته،پس لطفا در نوع صحبت کردنتون دقت کنید

و اما مشکل شما،اون مورد چیز غیر عادیه،شما برو نمایندگی،بپرس من اگر حجکی بگیرم ازتون رو چقد میبندین سرعتم رو؟دیگه باید به حرفی که میزنن عمل کنن
    اون شرکته هم باید زنگ بزنه و بگه اگر ممکنه (که اصولا هست) سرعتش رو ببرن بالاتر و اگر دید که میگن نمیشه و اینا،بره فسخ کنه و با جای دیگه بگیره،چون من تا حالا ندیدم جایی که سرویسهای حجمی رو سرعت واقعیش بدن

6. 2 کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من دو روز هست خطم رانژه شده و سرویس 1 مگ با 2گیگ ترافیک برای دو ماه گرفتم.
    قسمت ریپورت مصرف رو 698 مگ میزنه در صورتی که من انقدر استفاده نکردم.حتی برنامه DU meter مصرف رو 200مگ میزنه ولی نمیدونم 500 مگ دیگه کجا رفته........
    راستی شب هم ساعت 2 به بعد سرعت در حد دایل اپ بود
    قضیه چیه؟ من تازه ADSL گرفتم چیکار کنم سرم بیشتر از این کلاه نره؟؟

Last edited by eng2006; 10-01-2012 at 12:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من دو روز هست خطم رانژه شده و سرویس 1 مگ با 2گیگ ترافیک برای دو ماه گرفتم.
    قسمت ریپورت مصرف رو 698 مگ میزنه در صورتی که من انقدر استفاده نکردم.حتی برنامه DU meter مصرف رو 200مگ میزنه ولی نمیدونم 500 مگ دیگه کجا رفته........
    راستی شب هم ساعت 2 به بعد سرعت در حد دایل اپ بود
    قضیه چیه؟ من تازه ADSL گرفتم چیکار کنم سرم بیشتر از این کلاه نره؟؟

دوست عزیز،بنده هم همین سرویس یک مگ رو دارم
    یک پیشنهاد:از BW meter استفاده کنید،من خودمم همین مشکل رو داشتم،گویا DU کمتر نشون میده و ا وقتی BW استفاده می کنم این مشکلو ندارم
    در مورد سرعت شبانه هم باید واسه شما هم مث من باشه،120-30
    شما یک بار دیگه امشب (بعد 2) امتحان کنید،اگه به همین منوال بود با نمایندگی صحبت کنید

9. این کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

دوست عزیز،بنده هم همین سرویس یک مگ رو دارم
    یک پیشنهاد:از BW meter استفاده کنید،من خودمم همین مشکل رو داشتم،گویا DU کمتر نشون میده و ا وقتی BW استفاده می کنم این مشکلو ندارم
    در مورد سرعت شبانه هم باید واسه شما هم مث من باشه،120-30
    شما یک بار دیگه امشب (بعد 2) امتحان کنید،اگه به همین منوال بود با نمایندگی صحبت کنید
    اخه من استفاده زیادی نکردم که انقدر مصرف بشه دانلود هم نکردم با صفحه باز کردن انقدر مصرف نمیشه............
    حتی چیزی هم ابدیت نمیکنم ...

11. این کاربر از eng2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز،شما گویا تازه کاری و یه سری آداب فرومها رو نمیدونی
    1-"مفهومه" لحن مناسبی نیس
    2-شما نباید انتظار داشته باشی که جوابت در جا داده بشه
    3-شاید و شاید و شاید،به برخی مدیران فرومها حقوق بدن فقط،نه به من و نه به دیگر افراد عادی حقوقی داده نمیشه و دوستانی که جواب شما رو میدن واسه اینه که کارتون راه بیفته،پس لطفا در نوع صحبت کردنتون دقت کنید

و اما مشکل شما،اون مورد چیز غیر عادیه،شما برو نمایندگی،بپرس من اگر حجکی بگیرم ازتون رو چقد میبندین سرعتم رو؟دیگه باید به حرفی که میزنن عمل کنن
    اون شرکته هم باید زنگ بزنه و بگه اگر ممکنه (که اصولا هست) سرعتش رو ببرن بالاتر و اگر دید که میگن نمیشه و اینا،بره فسخ کنه و با جای دیگه بگیره،چون من تا حالا ندیدم جایی که سرویسهای حجمی رو سرعت واقعیش بدن
    آخه شما خودتو بزار جای من... هر چی میگم یه چیز دیگه برداشت میکنن... خودت باشی کلافه نمیشی؟
    --------------------------------------------------------------------------------

امروز هم پیش 2 نفر از کسایی که تازه چند روزه سرویس گرفتن سرعت 128 رو تست کردم یکی 5GB داشت اون یکی 10GB.... ولی سرعت دانلود هردو تاشون مثل ماله من بود 5- 10-15-20 اصلا بالاتر نمیرفت.....
    براشون زنگ یزنم میگن خب سرعت همینه دیگه برو 512 بگیر
    بعد میگم چرا سرعت جاهای دیگه بیشتره؟؟؟؟ میگه پس برو از همون جا بگیر!!!!!
    من که اصلا از سرویسش راضی نیستم...سایتم بزور میاره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخه من استفاده زیادی نکردم که انقدر مصرف بشه دانلود هم نکردم با صفحه باز کردن انقدر مصرف نمیشه............
    حتی چیزی هم ابدیت نمیکنم ...
    میدونم
    دقیقا مشکل منم همین بود
    احتمالا سرویس شما هم رو 4 مگ بسته شده باشه مث من،یعنی لا اقل 460-70 سرعت دانلودتونه (در حقیقت 3.5 مگ).مشکل اینجاس وقتی یه سایت وا می کنیم تا بابازرگ و اونور هم تا نوه اش باهاش وا میشه
    شما این برنامه ای که من گفتم رو نصب کن،همه چیزو واست مانیتور می کنه و آمارشو بت میده
    یه چیز جالب هم داره،میشه واسش فیلتر های مختلف تعیین کرد،مثلاً اگه تحت شبکه توی خود خونتون (اگه مودم روتر وایرلس یا معمولی دارین و مثلاً سیستمهاتون با هم شیر هستن و از هم فایل و اینا میگیرید یا بازی می کنید با هم) عملی انجام میدین،اونو از تذافیک مصرفی جدا می کنید (با تعریف آی پی) و یا بین 2 تا 8 که رایگانه رو هم به همین شکل با تعریف زمان جدا می کنید و در عوض این ساعات رو تو یه فیلتر دیگه قرار میدید تا به اصطلاح دستتون بیاد چقد دان کردید.در کل بر خلاف ظاهر گرافیکی نه چندان مناسبش برنامه جالبیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه شما خودتو بزار جای من... هر چی میگم یه چیز دیگه برداشت میکنن... خودت باشی کلافه نمیشی؟
    --------------------------------------------------------------------------------

امروز هم پیش 2 نفر از کسایی که تازه چند روزه سرویس گرفتن سرعت 128 رو تست کردم یکی 5GB داشت اون یکی 10GB.... ولی سرعت دانلود هردو تاشون مثل ماله من بود 5- 10-15-20 اصلا بالاتر نمیرفت.....
    براشون زنگ یزنم میگن خب سرعت همینه دیگه برو 512 بگیر
    بعد میگم چرا سرعت جاهای دیگه بیشتره؟؟؟؟ میگه پس برو از همون جا بگیر!!!!!
    من که اصلا از سرویسش راضی نیستم...سایتم بزور میاره بالا
    دوست من،حرفی نیس که شما حق دارید عصبی باشید،ولی نه از دست من یا دیگر دوستان.ما گه جیره خور آسیاتک نیستیم با ما اینجوری حرف میزنید...
    شما منظورتون رو بد بیان کردید (شایدم ما نفهمیم،توهین به دیگر دوستان نباشه،من نقهمم) ولی بازم دلیل نمیشه اونجوری حرف بزنید.صلوات بفرست برادر من
    اگر اینجور که میگید سرعت سرویسهای حجمیشون هم واقعیه ابتدا زنگ بزنید تهران ريالتو سایت خود آسیاتک شماره اش هست،بیان کنید موضوع رو شکایت کنید و بگیر چند نفرید و اگه این وضع ادامه داشته باشه میرید به یه شرکت دیگه،در آخر هم اگر دیدید درست نشد بدون شک شرکت رو عوض کنید(البته منظورم شمایی که نا محدود گرفتی نیست،نا محدود همه جا همین و شاید هم بدتره)

15. این کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •