تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 560 از 2403 اولاول ... 6046051055055655755855956056156256356457061066010601560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فرمایشات شما متین
    میخام بدونم سرعت صفر هم هزینه داره؟
    dc و یا قطعی طولانی مدت؟
    من هر وقت برام پیش میاد به پشتیبانی زنگ نمیزنم چون میدونم درست میشه
    درسته 24 سعاعته نیست
    اما قبول کن من دارم بابت اشتراک ماهیانه پول میدم و باید هر لحظه نت داشته باشم
    صبح قطع غروب قطع هر موقع نیاز داری سرعت در حد دایلاپ
    خوب داره بدی هم داره من بارها از اندیشه حمایت کردم اما الان ازش انتقاد دارم
    قضیه پشتیبانی رو هم که خودت قبول داری
    این دوست ما یه سرو سری انگار با اندیشه داره که اینقدر سنگشو به سینه می زنه ، آهان پس دوستت اونجا کار می کنه خیلی خوبه دوستا هوای همو دارن ولی اینطوری نمی شه خرابکاری رو جبران کرد ، بعضی شرکتها یه خورده که وضع مالیشون خوب می شه خودشون رو می بازن و دیگه ول می کنن فکر کنم اندیشه هم به همین وضع دچار شده وگرنه . . . . . . . می خوام یه چیزایی بگم اما دلم نمی یاد بیشتر از این حالشونو بگیرم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود دوستان ایشون میکن سرعت من خیلی خوبه با 128 نا محدود بعدا من که رفته بودم برای تمدید می خواستم نا محدود کنم بهم گفتن سرعت خود 128 رو میدیم یعنی دور و بر 16kB چطوریه مارو گول زدن دیگه...!!!! بدرود
    این دوستمون شانس اورده فقط همین از بین دوستام یکی نامحدود داره که مال اون هم 16 بیشتر نمیشه

منم مثل شما قبول دارم این 1-2 روزه چند بار dc شدم ولی مثلا هفته پیش هم همینطوری بود؟ نه نبود
    شاید که نه حتما مشکلی پیش اومده که اینجوری شده ولی من بخاطر این 1-2 روزه زحماتشونو تو این چند سال ندیده نمیگیرم ولی خب اعتراضمو مطرح میکنم. من میگم 1-2 روز صبر کنیم حتما درست میشه. گفتم که فردا امارشو میگیرم
    موافقم
    Last edited by mtx891; 19-08-2010 at 00:15.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟
    نه والا...من راضی هستم...من 3 ماه بدن اینکه حرف بزنم در اندیشه با اون اوضاع داغون موندم...دیگه آدم چقدر میتونه صبر کنه؟
    گفتم من پهنای باند اختصاصی میخوام...گفتن نداریم ( یکی از دوستام توو تهران سپنتا داره، 120 تومان ماهانه میده latش توو بازی 75 هست)...من از اینترنت سرعت نمیخوام فقط ping و dc نشدن میخوام...من با سرعته 50 هم راضی هستم.

dc شدن که به isp ارتباطی نداره من تا حالا چند بار تو یکسال گذشته تو یکی دو هفته قطعی زیاد داشتم و تقریبا همیشه هم مشکل از خودم بود یه بار اسپلیترم قاط زده بود یه بار رو خط تلفن نویز افتاده بود زنگ زدم اندیشه که قطعیم زیاده گفتن خطت ایراد داره
    دوسته عزیز گاهی dc شدن بر میگرده به منزل و مخابرات...اما سواله ما اینه ؛ اگه ربطی به isp نداشت، پس چرا ما همین که شرکته سرویس دهنده رو عوض کردیم تمامه مشکلات حل شد؟
    خوش بینانه اینه که بگیم این شرکت خوبه و شرکته قبلی مشکل داشته ، پس ما ضرر نکردیم
    و بدبینانش اینه که دقیقا همون موقع که ما isp عوض کردیم، مخابراته مرکزمون هم مشکلاتش رو حل کرده! پس ما کلی ضرر کردیم.

اما ping رو اونطوری که من خبر دارم پارس بالاست دامون بالاست اندیشه بالاست شاتلم بالاست پس یه نتیجه ساده اینه که مشکل استانیه نه مربوط به این شرکتها
    ping من الان در طول روز عالیه...راستش نمیدونم شما به چه مقدار میگین خوب...اما در ساعت های مشابه اندیشه بالای 600 داشت اما شاتل الان 300 داره (همه ی صحبته من در بازیه آنلاین هست) 1 شب به بعد اندیشه میرسید به 2000 اما شاتل حداکثر 800

دوستان تمامه پست هایه ما روشن تر کردنه دیگرانه، همینو بس...من به شخصه ping کم , dc نشدن میخواستم که الان تویه شاتل دارم.حتی اگه بعده چند ماه شاتل هم سرویسه ضعیف بده و اندیشه به روز های اوجش برگرده ما دوباره نقله مکان میکنیم اونجا.

داره خودمونی میشه amir.em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من امروز رفتم اینترنت بیسیم درخواست کردم ، گفتن به خانگی بیشتر از 128 نمیدیم
    کسی راهی بلده من بالای 128 بگیرم؟

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من هر وقت میرم اندیشه تمدید کنم در عرض همون چند دقیقه یک دو نفر اومدن برای ثبت نام !!!
    بعید میدونم همونطور که مشترکین زیاد میشن پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه
    هر چه بیشتر هم پیش میریم هر شب اوضاع افتضاح تر میشه ....

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته مشترک اندیشم
    اون چیزی که ازش مطمئن هستم اینه که اگه میگه فعلا مشکلاتی تو استان هست و موردی نیست حتما قبول میکنم. نمونش مرکز 4 بود که گفتن اره مشکل داشتیم ولی الان حل کردیم اینو کاربرا میتونن تو یک دوره زمانی مشاهده کنن.
    اما مشکل سرعت دیگه داره بی مزه میشه. اینجور چیزا سری نیست که یک عده بیان کلی داستان تعریف کنن و یا فیلم نامه بنویسن.
    داستان ساده است:
    stm-4 گیلان پر شده برای همین شبا کل استان کند میشن. درسنه که 1-2 تا مرکز اندیشه با توجه به گزارشهایی که بچه ها دادن شبا مشکل ترانزیت هم پیدا میکنه ولی در بقیه مراکز که مشکل ترانزیت هم نداره مشکل سرعت دیده میشه. حالا سوال اینجاست اگه پهنای باند استان کم اومده اندیشه باید چجوری پهنای باند مشترکین رو تامین کنه؟ از اسمان که پهنای باند نمیباره. کاشتنی هم که نیست پس باید صبر کنن تا مخابرات تامین کنه. اصلا الان که مخابرات داره خودش تجهیزات میزاره بنظرتون بدش میاد اندیشه ضایع شه یا نه؟
    با همه اینا بحز شبا با این همه مشتری هنوز سرعت اندیشه رو 1 مگ هست کاری که شاتل بدون مشتری هم نتونسته انجامش بده.
    اما سوال من اینحاست چرا فکر میکنیم اندیشه یا هر سرویس دهنده دیگه ای باید هم سرویس 1 مگ بده هم مجانی سرویس بده؟ اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟ اگه مجانی کنه ولی سرعتو 512 کنه چی؟ ماها بعضی اوقات خیلی انتظار داریم
    1 پرس چلو کباب میخوریم 12 هزار تومان اونوقت میخواهیم یک سرویس دهنده 1 ماه سرویس 1 مگ بده اگه هم شبا سرعتش کم شد میگیم اه اه چه بی کلاس. بنظرم بهتره اندیشه سرویش رو کلاس بندی کنه اونایی که پول بیشتری میدن شبا سرعتشون کم نشه ولی رایگانا ....
    فردا از دوستم تو اندیشه یک آمار دقیق میگیرم بهتون میدم ولی من تو این مدت اینو متوجه شدم اگه هم مشکلی داشتن همیشه برطرف کردن و خیلی پر قدرت تر و بهتر از قبل هم شدن.
    اینو که خیلی ناسیونالیستی اومدم نه!

در مورد پشتیبانی هم حق با بچه هاست. بعضی از نفرات پشتیبانیشون خیلی غیر فنی و بی مسئولیت جواب میدن
    من که عاشق چشم و ابروی هیچ شرکتی نیستم. وقتی- اندیشه سرعت سرویس 128 رو به جای 16 توی روز 100 میده :
    اولن برای من که ماهی 3 گیگ دارم و فقط شب میتونم دانلود کنم فایده نداره. برای من سرعت شب مهمه که الان از ساعت 1 تا 2 قطع بود و دیشب از 9 شب تا خود صبح.
    دومن اگر اندیشه سرعت 100 میده ، نه لطف میکنه و نه داره صدقه میده. چون برای سرویس 128 سرعت 100 میده من اومدم اندیشه و اگر قرار بود این کار رو نکنه من میرفتم از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم. پس سرعت 100 اندیشه برای جذب مشتری هست نه لطف به مشتری.
    روزی هم که سرعت سرویس 128 رو همون 16 بدن از اندیشه میام بیرون و میرم جایی که برای 128 سرعت بیشتری بده.
    در هر صورت این وضع بد کشور ماست که یه اینترنت درست و حسابی نداریم. و شایدم ربطی به isp ها نداشته باشه. چون تا همین اواخر سرعت بالای 16 کیلو یا همون سرویس 128 به مشتری خونگی نمیدادند. ولی حالا که میدن دلیل نداره این کار اونها رو لطف بدونم.

در ضمن شما که چلوکباب 12 تومنی میل میکنید و میخاید که اندیشه برای کسی که پول بیشتری داره سرعت رو کم نکنه مطمئنن از بابت خرج کردن برای داشتن یه سرویس اینترنت خوب ولی الکی گرون نگرانی نداری.
    در ضمن لحنم رو خصمانه تلقی نکنید ! اینا رو با ارامش نوشتم!
    Last edited by reza3600; 19-08-2010 at 01:21.

7. 4 کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز که  اینترنتشون مشکل نداره لطفا به انتقاد دیگران خرده نگیرن مثلا
    من خط 4 هستم قبل تابستون خدایی سرعت خوب بود پینک خوب بود حالا تابستون شده به علت نوسان برق یا تجهیزات خراب یا هرچی دیگه واقعا مشکل دار شده!آره اگه منم مشکل نداشتم میومدم از انتقاد بقیه گله میکردم چون خودم درک نمیکنم که دیگران چه حس بدی دارن که درست اون لحظه ای که احتیاج به نت دارن قطع شده یا اینکه تو بازی آنلاین هر 5 دقیقه از طرف سرور کیک میشه بیرون!اونم وسط روز نه شب 
     اندیشه شبانه رو قطع کنه خوبه؟:آره قطع کنه خوبه همه میریم جای دیگه 
    من از اول تابستون هر 10 دقیقه یکبار دیسکانکت میشدم به مدت 10 دقیقه تا 4 ساعت!!!شبا هم همش 200 تا 400 مگ دانلود دارم !!
    من میگم باید واقع بین بود الان یکی دو روزه بهتر شده و تو روز قطع شدنش کمتر شده
      من به شخصه تا مهر اندیشه میمونم که اگه به قول اساتید مشکل حل شدنی باشه مشخص میشه و هم شاتل خودشو نشون میده 
    الان مشهد یه تبلیغ دیدم 2 مگ رو 18 تومن میداد با ترافیک 2 گیگ در ماه واقعا مسخرست که ما داریم پول 2 مگ رو میدیم ولی با این همه قطعی و نوسان و کوفت و زهر مار حالا دوستان از طرف اندیشه میان منت میزارن 
    خدایا ما را بکش!

در ضمن الان ساعت 2 و نیم سرعت دانلود 20 کیلو ناقابل!

9. 2 کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوب دوستان
    من از هر 3 تا آي اس پي مهم رشت سرويس داشتم
    پارس - شاتل - انديشه و نظر من اينه:

پارس آنلاين بيشتر بدرد كافي نت ها ميخوره . حوصله توضيح دادن دلايل هم نيست . . .

اما بحث ما بيشتر سر انديشه و شاتله

انديشه سرعت خوبي ارائه ميده و حداقل خيلي بهتر از شاتله اما در عوض شبها پينگ اينقدر ميزنه بالا كه هيچ صفحه اي باز نميشه
    دانلود هم شانسيه و اعتمادي بهش نيست ، ميذاري دانلود و صبح بلند ميشي ميبيني دانلودت time out داده و . ..
    خيلي از شماها هم كه طرفداري انديشه رو ميكنيد ميگيد كه سرعتتون تو روز خوبه. حالا فكر ميكنيد كه انديشه داره لطف ميكنه بهتون؟لطف ميكنه سرعت رو بالا ميبره در طول روز؟
    بالا ميبره كه پهناي باند شما خيلي سريع تموم بشه و بتونيد جيب آي اس پي رو پر كنيد! . اما شبها به محض اينكه ساعت از 12.59 ميشه 1.00 ، يهو پينك ميزنه بالا و سرعت مياد زير 50 !
    من با انديشه دشمني ندارم ، اما خيلي دلم ازش پره . مگه ميشه يوزرها همه يهو ساعت 1 اينقدر پهناي باند رو پر كنن كه سرعت بخوابه؟؟ اگه يادتون باشه اون اوايل كه سرعت شده بود 250 كيلو ، شبها سرعت دانلود اصلا افت نداشت با اينكه انديشه خيلي يوزرهاش زياد بود ، اما از وسطاي دي ماه يك شب يهو ساعت 1 شب به بعد سرعت كم شد و تا حالا ادامه داره!. حالا شما ميگين اتفاقيه؟؟
    من كه فكر نميكنم ، به نظر من انديشه limit ميكنه!!!!!!!!

حالا من كه شاتل دارم حداقل فعلا اين مشكل رو ندارم. شبها سرعتم و پينگم با روزها هيچ فرقي نميكنه و دانلود عادي رو دارم و ميدونم كه اگه سرعت من از 512 بيشتر نيست ، حداقل كمتر هم نيست!
    من يك ماه از انديشه 512 داشتم و شبها سرعتم زير 30 بود . زنگ ميزدم پشتيباني بهونه پهناي باند مياورد واسه من!!!!
    خوب اين كه دليل موجهي براي من نيست.اصلا پهناي باند نداشته باشين اما وظيفه شما اينه كه در ازاي پولي كه بهتون دادم سرويس بدين!

ما مشترك ها هم بايد خومون رقابت ايجاد كنيم و اگه ناراضي هستيم ، خيلي خونسرد بريم جمع كنيم و حتما ذكر كنيم كه راضي نبوديم
    من كه شخصا خودم جمع كردم بهشون گفتم و با 20 نفر از دوستامم كه خواستن جمع كنن به انديشه رفتم تا منو بشناسن كه چند نفرو ميتونم ببرم

حالا شما هم به جاي اينكه تو سرو كله هم بكوبين همه 1 روز به هم برين جمع كنين! برين يه آي اس پي ديگه!

فقط بايد اين كار رو كرد تا رقابت ايجاد بشه
    Last edited by moz; 19-08-2010 at 01:54.

11. 3 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من بازم میگم اندیشه داره هیچ چیز قابل توجهی به ما سرویس نمیده که ما ازش ممنون باشیم اگه یه خورده به قیمت ها و سرعت های که شرکت های سرویس دهنده تو اروپا ارائه میدن بندازین میفهمین ما خیلی داغونیم.

در مورد 128 نامحدود هم واقعا من شانس آوردم سرعتم بالای 100 هست.یعنی ممکنه سرعته من رو هم بکنن 16 آخه اونجوری که 24 ساعت هم دانلود کنم کل روز 2 گیگ هم نمیشه!

13. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من بازم میگم اندیشه داره هیچ چیز قابل توجهی به ما سرویس نمیده که ما ازش ممنون باشیم اگه یه خورده به قیمت ها و سرعت های که شرکت های سرویس دهنده تو اروپا ارائه میدن بندازین میفهمین ما خیلی داغونیم.
    بله
    اون كه 100% . به هر حال ما تو يه كشور داغون زندگي ميكنيم و وقتي كه مسئولين ، ديدگاهشون فقط سر دانلود مقاله و مرور وب هست. چيزي بيشتر از اين نميشه انتظار داشت!

15. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •