سلام
من خیلی وقته مشترک اندیشم
اون چیزی که ازش مطمئن هستم اینه که اگه میگه فعلا مشکلاتی تو استان هست و موردی نیست حتما قبول میکنم. نمونش مرکز 4 بود که گفتن اره مشکل داشتیم ولی الان حل کردیم اینو کاربرا میتونن تو یک دوره زمانی مشاهده کنن.
اما مشکل سرعت دیگه داره بی مزه میشه. اینجور چیزا سری نیست که یک عده بیان کلی داستان تعریف کنن و یا فیلم نامه بنویسن.
داستان ساده است:
stm-4 گیلان پر شده برای همین شبا کل استان کند میشن. درسنه که 1-2 تا مرکز اندیشه با توجه به گزارشهایی که بچه ها دادن شبا مشکل ترانزیت هم پیدا میکنه ولی در بقیه مراکز که مشکل ترانزیت هم نداره مشکل سرعت دیده میشه. حالا سوال اینجاست اگه پهنای باند استان کم اومده اندیشه باید چجوری پهنای باند مشترکین رو تامین کنه؟ از اسمان که پهنای باند نمیباره. کاشتنی هم که نیست پس باید صبر کنن تا مخابرات تامین کنه. اصلا الان که مخابرات داره خودش تجهیزات میزاره بنظرتون بدش میاد اندیشه ضایع شه یا نه؟
با همه اینا بحز شبا با این همه مشتری هنوز سرعت اندیشه رو 1 مگ هست کاری که شاتل بدون مشتری هم نتونسته انجامش بده.
اما سوال من اینحاست چرا فکر میکنیم اندیشه یا هر سرویس دهنده دیگه ای باید هم سرویس 1 مگ بده هم مجانی سرویس بده؟ اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟ اگه مجانی کنه ولی سرعتو 512 کنه چی؟ ماها بعضی اوقات خیلی انتظار داریم
1 پرس چلو کباب میخوریم 12 هزار تومان اونوقت میخواهیم یک سرویس دهنده 1 ماه سرویس 1 مگ بده اگه هم شبا سرعتش کم شد میگیم اه اه چه بی کلاس. بنظرم بهتره اندیشه سرویش رو کلاس بندی کنه اونایی که پول بیشتری میدن شبا سرعتشون کم نشه ولی رایگانا ....
فردا از دوستم تو اندیشه یک آمار دقیق میگیرم بهتون میدم ولی من تو این مدت اینو متوجه شدم اگه هم مشکلی داشتن همیشه برطرف کردن و خیلی پر قدرت تر و بهتر از قبل هم شدن.
اینو که خیلی ناسیونالیستی اومدم نه!
در مورد پشتیبانی هم حق با بچه هاست. بعضی از نفرات پشتیبانیشون خیلی غیر فنی و بی مسئولیت جواب میدن