ازmsconfig استفاده کن
ممنونم از دوستان عزيز مسعود و ald
دارم سعي ميكم حلش كنم با روشهاي گفته شده....
سلام
اون صفحه آبی ای که قبل از بالا اومدن ویندوز میاد و شروع به چک کردن یک یا چند تا درایو میکنه، اسمش Scan Disk یا همون چک دیسک هست.
چرا اون صفحه میاد؟
اون صفحه نشون میده که هنگام استفاده سیستم از یکی از فایلهای درایوتون، کامپیوتر خاموش شده
اگه بعد از هر بار ریستارت کردن سیستم این مشکل رو دارید، به جرات میشه گفت که سیستم تون ویروسی هست.
ولی اگه نمیخواهید آنتی ویروس نصب کنید و یا دنبال ساده ترین روش برای حل این مشکل میگردید، سیستم ریستور System Restore رو خاموش کنید.
بدین ترتیب که در استارت منو روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
در پنجره باز شده، به سربرگ (یا همون تب) System Restore برید.
گزینه Turn off System restore on all drives رو بزنید و هر چی سوال پرسیده بشه Yes رو انتخاب کنید و نهایتا همه چیز رو Ok کنید
سیستم رو ریستارت کنید
فقط احتمال داره که یکبار اون مشکل رو داشته باشید (اونم به احتمال خیلی کم) در دفعات بعدی، مشکلتون رفع خواهد شد.
موفق باشید![]()
با سلام
من چند روزی کامپیوترم هی وسط کار قفل میکرد و کوس و کیبرد دیگه اصلا حرکت نمی کرد؟؟؟
و با یک ریست خوب میشد؟؟
تا اینکه از دیروز اصلا بالا نمیاد؟؟؟
یعنی کامیوتر را که روشن می کنم فقط اولش شروع میکنه به بوق زدن؟؟؟؟
و حتی صفحه مانیتور هم روشن نمیشه؟؟؟
من باتری بک اپ و تمام اتصالات اضافی رو هم جدا کردم و لی بازم کامپیوتر رو که روشن میکنم شروع میکنه به بوق زدن ؟؟؟
مادر بورم ماتریکس هست؟؟
هاردم هم ide 40 گیگ؟؟؟
کمککمکک
سلام.
مشکل شما سخت افزاریه
به احتمال قوی رم تون سوخته.
اگه از دو تا رم استفاده میکیند، یکی رو در بیارید و دیگری رو امتحان کنید.
ولی از اونجایی که میگید یک هو همه چیز هنگ میکرد و بات ریست خوب میشد، یشه گفت که مشکلتون سخت افزاریه.
البته میتونه مشکل از CPU هم باشه. (احتمال ضعیف)
انجمن مشکلات سخت افزاری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
دوست عزيز سوالتون رو اينجا مطرح كنيد:
اورژانس سيستم هاي آلوده:
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكلات سخت افزاري
موفق باشيد.
نمیدونم باید این سوال را اینجا مطرح میکردم یا نه به هر حال اگر سوال جاش اینجا نیست ببخشید.
وقتی میخوام فایل Extract کنم وسط Extract کردن،پیغام زیر را میده.
سلام
فکر میکنم باید از قسمت browse قسمت دوم رو تو این مسیر مشخص کنید که کار رو ادامه بده.
سلام
همونطور که دوست عزیزمون گفتند باید روی Browse کلیک کرده و پارت دوم رو انتخاب کنید تا Extract بشه.
میدونستید هم هر دو تا پارت رو انتخاب کنید و Extract کنید.
موفق باشید![]()
سلام دوستان من دفعه ی اول که برنامه ی Ashampoo Burning Studio رو نصب کردم برای کرک کردنش مشکل نداشتم. اما از اون دفعه به بعد که ویندوزم رو عوض کردم برنامه رو نصب می کنم اما وقتی میام فایل کرک رو باز کنم-چه از روی هارد چه از روی سی دی چون گفتم ممکنه فایل روی هارد خراب شده باشه از روی سی دی اجراش کردم اما باز هم همون پیغامو داد-پیغام زیر رو میده:
حالا باید چی کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)