سلام
بازی بعدی با راه اهن ساعت چند برگزار میشه
سلام
بازی بعدی با راه اهن ساعت چند برگزار میشه
هفته هفتم لیگ برتر /
جشنواره گل استقلال پس از برکناری فتح الله زاده
هفته هفتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با پیروزی پرگل استقلال و صدرنشینی ذوب آهن اصفهان به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، دومین روز از هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر - جام خلیج فارس - شب گذشته با برگزاری هفت دیدار پیگیری شد که در مهمترین دیدار تیم فوتبال استقلال در حضور 40 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی با نتیجه پرگل 6 بر صفر استقلال اهواز را شکست داد.
در این دیدار که یک روز پس از برکناری علی فتح الله زاده از مدیرعاملی استقلال برگزار شد، آرش برهانی (21 و69) ، پیروزی قربانی (35) ، هاشم بیک زاده (50) و فرهاد مجیدی(73 و 90 ) برای استقلال گلزنی کردند.
استقلال با این پیروزی توانست خود را از رده هفدهم جدول رده بندی جدا کند و با 7 امتیاز و صعودی 10 پله ای در رده هفتم جدول قرار بگیرد.
صمد مرفاوی:
فتح الله زاده هم دراین پیروزی سهیم است/نتیجه ای رقم خورد که می خواستیم
مربی تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر استقلال اهواز گفت: در این بازی نتیجه همانطور رقم خورد که کادر فنی و بازیکنان می خواستند.
به گزارش خبرنگار مهر، صمد مرفاوی پس از پیروزی 6 بر صفر استقلال برابر همنام اهوازی خود در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان ما برای اینکه این پیروزی بزرگ را بدست بیاورند خیلی تلاش کردند. ما در بازیهای قبلی هم مستحق شکست نبودیم چرا که موقعیت همایمان به گل تبدیل نمی شد اما در این بازی از شانس های به نحو احسن استفاده کردیم و نتیجه طوری رقم خورد که انتظار داشتیم.
مربی تیم فوتبال استقلال که در غیاب امیر قلعه نویی با خبرنگاران گفتگو می کرد ادامه داد: بدون شک این پیروزی حاصل مدیریت علی فتح الله زاده بود چرا که او تیم را بسته بود و زحمات زیادی را نیز متحمل شد.
مرفاوی ادامه داد: هر چند طی دو روز اخیر اتفاقاتی در باشگاه استقلال رخ داد اما اینها نتوانست به تیم ما لطمه بزند. تمام فکر و ذهن ما روی بازی با استقلال اهواز متمرکز شده بود و خوشحالم که به هدفمان رسیدیم.
وی در مورد برکناری فتح الله زاده گفت: این یک اتفاق مدیریتی بود که ما نمی توانیم در موردش اظهار نظر کنیم. ما مسائل فنی را پیگیری می کنیم و در مورد مسائل کلان اظهار نظری ندارم.
مربی تیم فوتبال استقلال از بازی خوب شاگردان اکبر میثاقیان به نیکی یاد کرد و گفت: خوردن این شش گل چیزی از ارزشهای استقلال اهواز کم نمی کند و دلیل بر ضعف آنها نیست. امروز بازیکنان ما خوب بودند و به نتیجه ای که مستحقش بودند دست یافتند.
سلام بایرن...
شنبه، 87/7/6
استقلال - راه آهن، ساعت 20:15
من با برکناریش موافق نبودم. با استفاش موافقم. آخه واسه تیم خیلی زحمت کشیده بود، ولی احساسی تصمیماتش رو میگرفت. مدیریت نمی کرد. هرچی هوادارها میخواستن فراهم میکرد..
خیلی ازهوادارهابابازگشت ناصرحجازی موافق نبودندفتل چوب رفیق بازیشو خورد
![]()
خب این بده یا خوبه ؟هرچی هوادارها میخواستن فراهم میکرد.
ترکوند ولی دیشب !
من با برکناریش موافق نبودم. با استفاش موافقم. آخه واسه تیم خیلی زحمت کشیده بود، ولی احساسی تصمیماتش رو میگرفت. مدیریت نمی کرد. هرچی هوادارها میخواستن فراهم میکرد..
پس از شكست مقابل استقلال تهران
ميثاقيان: تبحر من قدرتمند ساختن تيمهاي ضعيف است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلالاهواز گفت: تيمي ضعيف را تحويل گرفتم؛ اما جاي نگراني نيست، چراكه تبحر من قدرتمند ساختن تيمهاي ضعيف است.
به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر ميثاقيان پس از شكست سنگين مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: روزي كه استقلال اهواز را تحويل گرفتم قول دادم اين تيم را در ليگ برتر حفظ كنم. 17 بازيكن از اين تيم جدا شده و هنوز ساير بازيكنان با هم هماهنگ نشده اند.
وي افزود: اين مسابقه روز خوب استقلال و روز بد ما بود. بايد بگويم ما اين بازي را نبايد با اين اختلاف گل مي باختيم.
سرمربي استقلال اهواز ادامه داد: اين تيم استقلال اهواز سال گذشته نيست و من تيم ضعيفي را تحويل گرفتم؛ اما تبحر من قدرتمند كردن تيم هاي ضعيف است. اين توانايي را دارم و قول مي دهم اين تيم را ليگ برتر حفظ كنم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه هافبك هاي تيم اهوازي كم كاري كردند يا مهاجمان اين تيم عملكرد خوبي نداشتند؟ عنوان كرد: مهاجمان استقلال روز بسيار خوبي داشتند. مقابل صباباتري موقعيت هاي زيادي را از دست دادند؛ اما در اين بازي هرچه زدند وارد دروازه شد.
ميثاقيان در اين باره كه خبرنگاران به او گفتند اهواز برج ميلاد ندارد و او تصميم دارد از اين شرايط به كجا پناه ببرد، گفت: از اين سئوال خسته شدم. هر جا مي روم اين موضوع را از من مي پرسند. ديگر نمي دانم با اين مسئله چطور كنار بيايم .
تيم استقلال اهواز روز گذشته با نتيجه شش بر صفر مغلوب استقلال تهران شد.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)