دوست عزیز اون که گفته قطعی لینک داری احتمالا کیفیت خط تلفنت از اون بیشتر نمی رسیده.وگرنه در حالت معمول فن آوا همه رو روی 6 مگ میبنده.اگر کیفیت خط بد باشه و نویزت و فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاد باشه کمتر از 6 مگ میبندن که در موارد نادر شاید به 1 مگ هم برسه اما اگر کیفیت خطت خیلی خوب باشه حتی روی 8 مگ هم میبندن.و جدیدا شنیدم در نادر موارد روی 10 مگ هم بستن.البته هیچکدوم اینا روی سرعت شبانه ات تاثیری نداره و سرعت شبانت همیشه بین همون 150 تا 180 کیلوبایت هستش.فقط نمیدونم اگر سرویس حجمی 2 مگ بگیری هم سرعت شبانت همین قدر هست یا نه؟اینو نمایندگان محترم جواب بدن.

فقط امیدوارم فن آوا هر چه سریعتر کیفیت دستگاههای DSLAM اش رو در مراکز مخابراتی ارتقا بده و هر چه زودتر هم به ADSL2+ تبدیل بکنه سیستمشو.چون فقط در این زمینه واقعا از چند تا شرکت معروف دیگه عقب هستش.اینا که درست بشه رو دست نخواهد داشت

این مخابرات هم دهن ما رو واسه انتقال دو تا خط تلفن منزل قبلیمون به منزل جدید آسفالت کرد.هر روز یک چیزی میگه.دارم با این اینترنت عصرتلکام جون میدم آخه.شرکت عجیبیه واقعا.از سرویس 2 مگ و سرعت 250 کیلوبایت به هیچ عنوان بیشتر نمیده.ساعات رایگانش هم کم هستش.از 3 هست تا 7.اما فقط خوبیش اینه که تو ساعات رایگان هم سرعتت همون 250 تا 260 کیلوبایت هست.در هر صورت بی صبرانه منتظر راه افتادن خطهای تلفنم هستم.ظاهرا خدا رو شکر PCM نیست.اما باز گیر دادن اینجا پورت خالی نیست واسه همین انتقال نمیدیم.شنبه قراره برم بگم باباجون ما پورت نمیخواهیم.فقط انتقال بده تموم.گفتن باید بیایی کتبی تعهد بدی که پورت واسه اینترنت نمیخواهی تا منتقلشون کنیم.میگم مگه میخواهین روی PCM بهم بدین؟میگن نه PCM نیست.خلاصه ما که گیج شدیم.فقط بازم میگم فن آوا باید کیفیت دستگاهاشو ارتقا بده.صبانت و آسیاتک تو خونه قبلیمون راحت 10 مگ رو بهم میدادن اما فن آوا حتی 8 مگ رو هم نتونست بده و روی 6 بودم.اما چون شرکت صادقی هستش به اونا ترجیحش میدم و چون کلک بازیها و محدود کردنای اونا رو نداره.