تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 949 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیزم مال بقیه هم تو حجم ماهیانه شبانه مث منه. شما کیو دیدی اینجا بگه بیشتر از 200 میداده شب براش؟ فقط من بودم که گفتم بعضی شبا 490 هم میداد و چون سرعت من بیشتره ترافیک شبانه رو زودتر خال میکنه. فقط من یه چیزی این وسط نفهمیدم که چرا تغییر سرویس دادم دیشب درس نشد. ببین این شرکت من به چه روزی انداخته! مجبورم دائم آزمون و خطا کنم و هی اینجا اونجا پیاده شم.
    بابا مجبور نیستی که هرچی اونا بگن باور کنی شما زنگ بزن فناوای تهران تا موضوع مشخص بشه اگه اونا نتونستن کاری کنن به سامانه 195 شکایت کن چون هیچ isp حق نداره که هر نمایندگی اش یک سیاست داشته باشه کمبود پهنای باند یک موضوعه ولی محدود کردن یک موضوع دیگه اگه فناوا تو کل کشور شبانه محدود داشت اون یک چیزی ولی وقتی یک شهر اینجوری شده باید پیگیری کنی

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اون که گفته قطعی لینک داری احتمالا کیفیت خط تلفنت از اون بیشتر نمی رسیده.وگرنه در حالت معمول فن آوا همه رو روی 6 مگ میبنده.اگر کیفیت خط بد باشه و نویزت و فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاد باشه کمتر از 6 مگ میبندن که در موارد نادر شاید به 1 مگ هم برسه اما اگر کیفیت خطت خیلی خوب باشه حتی روی 8 مگ هم میبندن.و جدیدا شنیدم در نادر موارد روی 10 مگ هم بستن.البته هیچکدوم اینا روی سرعت شبانه ات تاثیری نداره و سرعت شبانت همیشه بین همون 150 تا 180 کیلوبایت هستش.فقط نمیدونم اگر سرویس حجمی 2 مگ بگیری هم سرعت شبانت همین قدر هست یا نه؟اینو نمایندگان محترم جواب بدن.فقط امیدوارم فن آوا هر چه سریعتر کیفیت دستگاههای DSLAM اش رو در مراکز مخابراتی ارتقا بده و هر چه زودتر هم به ADSL2+ تبدیل بکنه سیستمشو.چون فقط در این زمینه واقعا از چند تا شرکت معروف دیگه عقب هستش.اینا که درست بشه رو دست نخواهد داشتاین مخابرات هم دهن ما رو واسه انتقال دو تا خط تلفن منزل قبلیمون به منزل جدید آسفالت کرد.هر روز یک چیزی میگه.دارم با این اینترنت عصرتلکام جون میدم آخه.شرکت عجیبیه واقعا.از سرویس 2 مگ و سرعت 250 کیلوبایت به هیچ عنوان بیشتر نمیده.ساعات رایگانش هم کم هستش.از 3 هست تا 7.اما فقط خوبیش اینه که تو ساعات رایگان هم سرعتت همون 250 تا 260 کیلوبایت هست.در هر صورت بی صبرانه منتظر راه افتادن خطهای تلفنم هستم.ظاهرا خدا رو شکر PCM نیست.اما باز گیر دادن اینجا پورت خالی نیست واسه همین انتقال نمیدیم.شنبه قراره برم بگم باباجون ما پورت نمیخواهیم.فقط انتقال بده تموم.گفتن باید بیایی کتبی تعهد بدی که پورت واسه اینترنت نمیخواهی تا منتقلشون کنیم.میگم مگه میخواهین روی PCM بهم بدین؟میگن نه PCM نیست.خلاصه ما که گیج شدیم.فقط بازم میگم فن آوا باید کیفیت دستگاهاشو ارتقا بده.صبانت و آسیاتک تو خونه قبلیمون راحت 10 مگ رو بهم میدادن اما فن آوا حتی 8 مگ رو هم نتونست بده و روی 6 بودم.اما چون شرکت صادقی هستش به اونا ترجیحش میدم و چون کلک بازیها و محدود کردنای اونا رو نداره.

در جواب نیم خط از صحبت های دوست عزیز
    آره اگه 2 مگ بگیری مطمعن باش شبانه بیشتر دانلود میکنی
    من 512 داشتم که شبانه ماکسش 2.5 بود، بعد از ارتقا شد 3.5؛ اونم هر شد اینطوری بودو ثابت، انگار که واسش تعریف شده
    اما 2 مگ رو اگه بخوای بگیری باید یه اختلاسی بکنی که پولت به 2 مگ شبانه دار بکشه

3. 6 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من 512 داشتم که شبانه ماکسش 2.5 بود، بعد از ارتقا شد 3.5؛ اونم هر شد اینطوری بودو ثابت، انگار که واسش تعریف شده

راست میگی فراموش کردم هزینه 2 مگ شبانه دار چقدر فجیعه.شرمنده

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بابا مجبور نیستی که هرچی اونا بگن باور کنی شما زنگ بزن فناوای تهران تا موضوع مشخص بشه اگه اونا نتونستن کاری کنن به سامانه 195 شکایت کن چون هیچ isp حق نداره که هر نمایندگی اش یک سیاست داشته باشه کمبود پهنای باند یک موضوعه ولی محدود کردن یک موضوع دیگه اگه فناوا تو کل کشور شبانه محدود داشت اون یکچیزی ولی وقتی یک شهر اینجوری شده باید پیگیری کنی
    ببینید این که حق نداره نیست !
    چند نوع سیاست میشه داشت برای فروش در شهرستانها ! و تموم شرکتها هم قبلا به همین شکل بودن . هر چند سیاستهای قبلی مثل احاره لایسنس و اجاره پورت توی تموم شرکتها داره جمع میشه یا شده که فن آوا هم از این قاعده مستثنی نیست .

7. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من 512 دارم شبی نهایت دو گیگ بیشتر دانلود نمیشه. شما چه جوری اینقدر دان میکنی؟

9. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راست میگی فراموش کردم هزینه 2 مگ شبانه دار چقدر فجیعه.شرمنده
    اینترنت ایران باید شرمنده باشه بابا

من 512 دارم شبی نهایت دو گیگ بیشتر دانلود نمیشه. شما چه جوری اینقدر دان میکنی؟

والا برای من بین 2 تا 2.5 متغیر بود
    بعد حال نکردم باهاش؛ 1 مگ کردم که یکمی حال داد

11. 4 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم
    پشتیبانی تقریبا دو هفته بعد از اتمام سرویس تماس میگیره میگه خط شما امروز در صورت عدم تمدید سرویس برداشته خواهد شد!اصرار که میکنم برای مهلت بیشتر میگه دست ما نیست به صورت نرم افزاری انجام میشه و به صورت تکی هم کار نمیکنه !خواستم از شما بپرسم صحت داره؟و اینکه 2هفته برای جمع اوری کم نیست؟
    خیلی ممنون

13. این کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم
    پشتیبانی تقریبا دو هفته بعد از اتمام سرویس تماس میگیره میگه خط شما امروز در صورت عدم تمدید سرویس برداشته خواهد شد!اصرار که میکنم برای مهلت بیشتر میگه دست ما نیست به صورت نرم افزاری انجام میشه و به صورت تکی هم کار نمیکنه !خواستم از شما بپرسم صحت داره؟و اینکه 2هفته برای جمع اوری کم نیست؟
    خیلی ممنون
    زیادم هست! همه شرکتا یک هفته در بهترین شرایط پورت رو بر میدارن... ولی صحت نداره که میگن تکی نمیشه...

15. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

زیادم هست! همه شرکتا یک هفته در بهترین شرایط پورت رو بر میدارن... ولی صحت نداره که میگن تکی نمیشه...
    جدی فکر کنم تازگیا سفت و سختش کردن چون مثلا قبلا صبانت که بودم یه بار مسافرت بودم و تقریبا 2ماه شد که شارژ نکردم اما خط سرجاش بود

17. این کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بستگی به تعداد پورت داره اگه محدودیت باشه سریع جمع میکنن ولی من از عصر انتقال داده که داشتم تا 2 ماه بعد هم پورت جمع نشده بود

ناگفته نمونه قانونی هم گذاشتن که اگه هر روز تمدید نکنی 100 تومن پول واست میافته مثلا بد 1 ماه بیای تمدید کنی 3000 تومن نگهداری پورت برات میبرن که این قیمت بسته به سرعتی که تا قبلش داشتی ممکنه متفاوت باشه

19. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •