درود
آقا من گفتم این HD4850، Asus خریدم 310 ... حالا شده 260. خودم لذت بردم که چه جوری ضرر کردم ... یه 2 هفته صبر میکردم حل بود ... زورم میاد که 50 تومن اون موقع میذاشتم میشد 4870 بگیرم.
حالا ... مهم نیست چون خریدم و رفته. مشکل این گرماشو توش موندم.
تهویه کیسم بد نبست ... 4 تا فن داره فعلا. میگند که با آپدیت بایوس کارت مشکل دما حل میشه، ولی ظاهرا برای Asus هنوز امکان پذیر نیست.
یه نرم افزار قشنگی داره کارته Smart Doctor ... که به نسبت دما دور فن رو زیاد و کم میکنه. من اینو که نصب کردم صدای فنش اساسی رفت بالا .. که گفتم الان کیس میترکه. به صورت دیفالت تنظیمش اینه که دمای بالای 60 ، fastـه ... بالای 65 very fast و همین طوری بیاید پایین! چون دمای کارت من تقریبا همیشه بالای 70ـه، من تنظیمات رو این طوری نگه دارم احتمال تیکه تیکه شدن فن کارت میره. میگم به نظر شنما دست کاریش کنم ... مثلا بالای 90، very fast و اینا یا همین طوری نگه دارم؟ البته الان آن اینستالش کردم ... صدای فن رو اعصاب بود.
با تشکر
پ.ن: یه سوال فوق مسخره ... حالا دمای کارت بالا باشه اتفاق خاصی میوفته؟؟
.gif)
سلام
عیبی نداره دوست من تجربه بشه براتون بازار ایرانه دیگه!!البته برند ایسوز یه کمی هم پول اسمشو می گیره!4870 و 4850 تفاوت تقریبا محسوسی دارن و ای کاش کمی صبر می کردین
ولی الان هم 110-120 تومن داشته باشید می تونین با 4870 عوض کنید.بی خیال حالا مبارک باشه!
فقط بگم که اگه دمای کارت از 80-85 بزن بالاتر توی زمان پردازش (بازی های سنگین و ...) می تونه خطرناک باشه و قطعا از عمر مفید کارت شما کم می کنه ولی برای اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید