قیمت psp fat چنده؟؟؟
سلام به همگی آقا قضیه ی بازیها ی ps3 که برای psp هم میاد دیگه چیه مگه psp فقط بازی های ps2 رو نداره؟؟؟
اول اینکه Psp ویبره نداره !!! هیچ مدلیش ! دوم اینکه قیمت فت رو ندارم ! سوم : دوستمون گفت !! بازی های ps3 هیچ ربطی به psp نداره فقط در صورتی که شرکت ارائه دهنده بخواد برای Psp هم همون بازی رو ارایه میده !
اشتباه لپی بود ! منظور از Ps3 همون Ps2 بود. . . راستی نگفتید که به درد میخوره یا نه ؟؟ بخرم یا نه . . .
![]()
دیگه به خودت بستگی داره !! ببینی بازی زیاد میکنی یا نه !! آهنگ و فیلم و ... روی Lcd کوچیک بهت حال میده یا نه و ...
این با شرایط خودتون بستگی داره. ولی همیشه یه کنسول جدید به آدم حال میده. اگه سرعت و گرافیک دوست دارید، PSP میتونه خیلی خوب سرگرمتون کنه. اما اگه برنامه خرید چیز دیگه ای با این پول رو دارید، باید نسبت به شرایط خودتون تصمیم گیری کنید. البته دقت کنید که PSP امکانات multimedia هم داره.راستی دوستان این Psp ها ویبره هم داره ؟؟
به نظرتون من از این ها بخرم یا نه ؟؟ یه کمی گرون آخه ، فکر نمی کنم به اندازهی قیمتش ارزش داشته باشه و به عبارتی به آدم حال بده . . .
اگر میشه اون هایی که دارن یه توضیح کوچولو بدن . . .
در کل کنسولتون رو هوشمندانه انتخاب کنید. اگه خیلی اهل گرافیک نیستید یا کنسول قابل حمل دقیقاً اون چیزی نیست که میخواید، میتونید روی کنسول های دیگه هم فکر کنید.
دوستان یه سوال:
مثلا بازی که توی ps3 و psp با هم میاد گرافیکشون چقدر فرق داره؟
یا بهتره اینطوری بپرسم:
بازی هایی که توی psp بازی میکنیم به اندازه ی ps3 آدم رو به وجد میارن با گرافیک چشم نوازشون؟
سلام به همه بچه ها آقا قيمت psp slim تو ايران و در كشور هاي عربي مثلا عربستان چنده كسي ميدونه؟ ممنون ميشم زود جواب بدين
Last edited by Bourn; 24-08-2008 at 00:38.
من درست بازی های پرگرافیک PS3 رو بازی نکردم (مثل MGS4)، ولی خب گرافیک PSP هم جذابه و میتونه آدم رو خیلی هیجان زده کنه.دوستان یه سوال:
مثلا بازی که توی ps3 و psp با هم میاد گرافیکشون چقدر فرق داره؟
یا بهتره اینطوری بپرسم:
بازی هایی که توی psp بازی میکنیم به اندازه ی ps3 آدم رو به وجد میارن با گرافیک چشم نوازشون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)