دوست عزیز من هم تقریبا مشکل شما را داشتم ولی با تعویض پاور مشکلم کاملا حل شد دلیلش را نمی دانم ولی از پاور های ردمکس استفاده کردم وخیلی هم راضی هستم![]()
دوست عزیز من هم تقریبا مشکل شما را داشتم ولی با تعویض پاور مشکلم کاملا حل شد دلیلش را نمی دانم ولی از پاور های ردمکس استفاده کردم وخیلی هم راضی هستم![]()
دوستان عزيز من در نصب چند تا بازي مشكل پيدا كردم
اول بازي مدال افتخار رهبري بازي ايراد ميگيره كه نميتونه نصب بشه يعني ميگه يك فايلي رو پيدا نميكنه ميشه دوستاني كه اين بازي رو دارند بگن اسم فولدرهاي توي سي ديشون چي هست كامل بنويسن.
دوم بازي Divine divinity كه سي دي دوم رو سيستم نميشناسه.
سوم بازي Darkened Skye كه من اصلا نميدونم بايد چيكار كنم.
مرسي از همگي ممنون
دوستان عزیزی که میخوان به این کاربر کمک کنند بدونن که ایشون در نصب نسخه تکمیلی Medal of Honor Allied Assault - Spearhead برای بازی Medal of Honor: Allied Assault مشکل دارند.
در مورد بازی دوم این ایراد یا از خراب بودن CD ناشی میشه یا فایل خاصی که قراره نصب بشه وجود نداره.
اما در مورد بازی سوم - مشکل پیش اومده رو کامل عنوان کنید.
Last edited by havas_1980; 07-04-2008 at 16:28.
کسی میدونه چطور میشه در بازی F22 Raptor مولتی پلیر بازی کرد؟
من توی قسمت multiplayer میرم اونجا internet رو انتخاب می کنم
ولی وقتی می زنم سرچ کنه هیچی پیدا نمی کنم.
سلام
ویندوزم xp sp2
cpu=amd64
mother bord=giga k8ns p4
ram=1gb
حالا چی کار کنم
کلا بازی یک بار گرافیکش درس میشه درحد واضح یه بار باز آدم ها وتفنگهای بازی call of duty4سیاه رنگ میشه درضمن ویندوز رو جدید عوض کردم
ولی اپدیت نکردم چقد واسه اپدیت با این اینترنت افتضاح ایران طول میکشه
مدل کارت گرافیکتون رو ننوشتی !
نکنه کارت گرافیکتون آنبورده ؟؟؟!!!
اینجا مطرح کنید :کسی میدونه چطور میشه در بازی F22 Raptor مولتی پلیر بازی کرد؟
من توی قسمت multiplayer میرم اونجا internet رو انتخاب می کنم
ولی وقتی می زنم سرچ کنه هیچی پیدا نمی کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم شما برای اجرای بازی در حداقل تنظیمات مناسبه.
این ایراد میتونه از به روز نبودن کارت گرافیک و ویندوز باشه. آخرین ورژن درایور کارت کرافیک رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من در بازی تحت داس PreHistoric 2 رو در خواست کرده بودم که دوست عزیز در پست زیر لینک دانلودش رو برایم گذاشته بودند.
اما قتی که بازی رو اجرا میکنم و وارد مرحله اول میشم و کلید Space رو میزنم، این پیغام رو میده و نمیگذاره بازی رو انجام بدهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل رو چطوری حل کنم؟
دوست عزیز احتمالا این بازی تحت ویندوز 98 اجرا میشه رو داس ویندوز 98.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)