دوستان سلام خسته نباشین دو تا سوال داشتم اول اینکه این برد جاسپر از کی تولید شده از چه تاریخی و دیگه اینکه آیا آماری وجود داره که معلوم بشه چند درصد مشکل سه چراغ داشته این برد جاسپر ممنون بابت جواب دوستان
دوستان سلام خسته نباشین دو تا سوال داشتم اول اینکه این برد جاسپر از کی تولید شده از چه تاریخی و دیگه اینکه آیا آماری وجود داره که معلوم بشه چند درصد مشکل سه چراغ داشته این برد جاسپر ممنون بابت جواب دوستان
سلام .
من الان یه ساله که یه الیت خریدم ... می خواستم ببرسم راهی برای انتقال سیو از بی سی یه کنسول وجود داره یا نه ؟
چون یکی از فامیلامون ps3 داره و می تونه سیو ها رو به کنسولش بده منم گفتم شاید xbox هم همین طوره ؟ !@:ِ؟
آره دستگام فالکون مدل elite هست .
این فنی که پشت دستگاه وصل میشه چنده ؟
نوشته شده توسط Terova
داداش ممنون از توضیحاتت
ولی یک چیزی رو خداییش بهت بگم
من همه ی بازی های این اویل رو توی کنسول های دیگه بازی کردم و از همه بیشتر با اویل 3 که رمز و راز فراوانی داشت و سخت بود حال کردم و حدودا" 15 مرتبه تا آخرش رفتم!
اویل 4 هم که واسه pc اومد هم سخت بود ولی رمز و راز نداشت و باید نک دماغت رو میگرفتی میرفتی ، که البته باهاش حال کردم و 3-4 مرتبه تا آخرش رفتم (چون کلا اویل رو که تا آخر میری یک چیزی بهت میده که دوست داری از اول بری یا اینکه آدم دوست داره رکورد بشکنه!)
در کل یعنی انقدر تغییر کرده که شما میگی کسایی که نسخه قبلی رو بازی کردند زیاد خوششون نمیاد؟
ممنون از شما
اویل 3 یه معرکه تو ps1 بود و هنوزم دوست دارم بازیش کنم .فکر کنم اگه یه بار دیگه با گرافیک بالا ساخته بشه فروش زیادی میکنه.
اویل 5 اصلا استرس نداره و عین یه بازیه اکشن شده ولی خب یه گرافیک داره در حد God !!!!
شما با چه تلویزیونی میخوای بازی کنی ؟؟!!
من رزیدنت اویل 5 رو تو مانیتور کامپیوترم تموم کردم .ولی وقتی بردمش به 46 اینچ وصلش کردم گورخیده بودم .
Last edited by SamGun; 17-04-2009 at 10:34.
خریدن اون فن ها دقیقا مشابه ریختن پول تو جوب اب هست
هیچ تاثیری نداره
شما اگه بالای 8 یا 9 ساعت اونم یک ضرب بازی میکنی
ببر بده فن های داخلی خود کنسول رو 12 ولت کنن
اگر هم نه که با خیال راحت بازی کن
از برج 10 سال 2008 (یعنی تقریبا 8 ماه)
تا حالا که تو فرومای خارجی گزارش نشده که این برد 3 چراغه شده
Last edited by halflife g; 17-04-2009 at 13:40.
درسته اینجا نباید می گفتم ولی خب اشتباه شد
کلا evil5 اصلا هیجان نداره و کاملا تکرار شماره 4 فقط با گرافیک بهتره و ارزش تکرار دوباره نداره
آقا من خیلی اطلاعی ندارم
می خواستم ببینم ریجن elite هم باید Pal باشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)