تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 616 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین دیگه بهتون معافیت تحصیلی نمیدن
    البته فرشیدخان خودم نرفتم بگم معافیت تحصیلی میخوام-فقط بعد که پیش دانشگاهیم تموم شد و سال اول قبول نشدم نشستم یکسال دیگه خوندم وهیچ کار خاصی دررابطه بانظام وظیفه ام انجام ندادم.

فرشید خان برای اینکه الان بخوام بفهمم که بهم معافیت تحصیلی یکسال بعد از فارغ التحصیلی رو بهم میدن یا نه باید برم کجا بپرسم که حرفشون دقیق دقیق باشه؟وآیا الان که برم حواب میدن یا میگن وقتی فارغ التحصیل شدی بیا!؟؟

ای کاش یکی منو از این سردرگمی درمیاورد:( آخه یکی میگه بازم یکسال وقت میدن بهت یکی میگه دیگه وقت نمیدن...
    Last edited by aref10; 01-01-2014 at 13:46.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

البته فرشیدخان خودم نرفتم بگم معافیت تحصیلی میخوام-فقط بعد که پیش دانشگاهیم تموم شد و سال اول قبول نشدم نشستم یکسال دیگه خوندم وهیچ کار خاصی دررابطه بانظام وظیفه ام انجام ندادم.

فرشید خان برای اینکه الان بخوام بفهمم که بهم معافیت تحصیلی یکسال بعد از فارغ التحصیلی رو بهم میدن یا نه باید برم کجا بپرسم که حرفشون دقیق دقیق باشه؟وآیا الان که برم حواب میدن یا میگن وقتی فارغ التحصیل شدی بیا!؟؟

ای کاش یکی منو از این سردرگمی درمیاورد:( آخه یکی میگه بازم یکسال وقت میدن بهت یکی میگه دیگه وقت نمیدن...
    برین پلیس+10 بهتون میگن
    یا نظام وظیفه شهرتون

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    معذرت من یه خورده گیج شدم
    من متولد 4 / 70 هستم.
    من دی ماه 87 (17 سالگی) دیپلم گرفتم و مهر 88 دانشگاه رفتم مقطع کاردانی و در بهمن 90 فارغ شدم.
    بلافاصله در بهمن 90 مقطع کاردانی به کارشناسی رفتم.
    در صورتی که بهمن امسال که 92 هستش من فارغ بشم از لیسانس، چند وقت برای ارسال دفترچه نظام وظیفه مهلت دارم ؟
    ممنون
    Last edited by PNC; 03-01-2014 at 21:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    معذرت من یه خورده گیج شدم
    من متولد 4 / 70 هستم.
    من دی ماه 87 (17 سالگی) دیپلم گرفتم و مهر 88 دانشگاه رفتم مقطع کاردانی و در بهمن 90 فارغ شدم.
    بلافاصله در بهمن 90 مقطع کاردانی به کارشناسی رفتم.
    در صورتی که بهمن امسال که 92 هستش من فارغ بشم از لیسانس، چند وقت برای ارسال دفترچه نظام وظیفه مهلت دارم ؟
    ممنون

شما یک سال بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

ببخشید حدودا از زمانی که برای معافیت چشم پزشکی برم تا زمانی که معافیت صادر بشه چقدر زمان میبره؟
    Last edited by aref_m; 04-01-2014 at 15:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال من متولد خرداد 74 هستم.سال 92 کنکور دادم ولی انتخاب رشته نکردم و الان دارم برای 93 میخونم.
    نیازی به گرفتن درفترچه تا بعد کنکور ندارم یا تو خرداد باید بگیرم؟
    مرسی

Sent from my LT26ii using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من تک نوه ی پسری هستم خواستم کفالت مادربزرگم را بگیرم اما گفتن نمی شه ( چون دختر داره ) اما مگه قانونش این نیست که نباید فرزند پسر داشته باشه ؟ یکم توضیح می دن دوستان در این مورد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ببخشید حدودا از زمانی که برای معافیت چشم پزشکی برم تا زمانی که معافیت صادر بشه چقدر زمان میبره؟
    مشخص نیست
    بستگی به کار پزشکا داره

سلام
    یه سوال من متولد خرداد 74 هستم.سال 92 کنکور دادم ولی انتخاب رشته نکردم و الان دارم برای 93 میخونم.
    نیازی به گرفتن درفترچه تا بعد کنکور ندارم یا تو خرداد باید بگیرم؟
    مرسی

Sent from my LT26ii using Tapatalk
    سلام
    دیپلمتون چه تاریخی هست؟
    بعد از اون تاریخ یکسال مهلت هست

من تک نوه ی پسری هستم خواستم کفالت مادربزرگم را بگیرم اما گفتن نمی شه ( چون دختر داره ) اما مگه قانونش این نیست که نباید فرزند پسر داشته باشه ؟ یکم توضیح می دن دوستان در این مورد ؟
    قوانین در پست اول هست...

باید تک نوه باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من دانشجوی ترم چهارم کارشناسی پیوسته (پیام نور) هستم. الآن کاردانی علمی کاربردی قبول شدم، حالا میخوام انصراف بدم. چند تا سوال در این رابطه داشتم:

1. من ترم چهارم هستم، یعنی حدود 2 سال از سنوات استفاده کردم. با این حال میتونم انصراف بدم و برای کاردانی ثبت نام کنم؟

2. برای انصراف و ثبت نام مجدد در دانشگاه جدید سن هم ملاک ـه؟

3. من از پلیس +10 پرسیدم، گفتن اول باید انصراف بدی بعد بیای ببینیم چقدر از سنوات استفاده کردی تا بعد برات معافیت جدید صادر کنیم. حالا اینو راست گفته یا میخواسته از دَستم خلاص شه؟

4. بعد اینکه برای ثبت نام در دانشگاه جدید (کاردانی علمی کاربردی) معافیت از ابتدا حساب میشه؟ یعنی اون دو سالی که برای کارشناسی استفاده کردم نادیده گرفته میشه؟

ممنون میشم زودتر کمکم کنید. شنبه باید اقدام کنم...

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان

من دانشجوی ترم چهارم کارشناسی پیوسته (پیام نور) هستم. الآن کاردانی علمی کاربردی قبول شدم، حالا میخوام انصراف بدم. چند تا سوال در این رابطه داشتم:

1. من ترم چهارم هستم، یعنی حدود 2 سال از سنوات استفاده کردم. با این حال میتونم انصراف بدم و برای کاردانی ثبت نام کنم؟

2. برای انصراف و ثبت نام مجدد در دانشگاه جدید سن هم ملاک ـه؟

3. من از پلیس +10 پرسیدم، گفتن اول باید انصراف بدی بعد بیای ببینیم چقدر از سنوات استفاده کردی تا بعد برات معافیت جدید صادر کنیم. حالا اینو راست گفته یا میخواسته از دَستم خلاص شه؟

4. بعد اینکه برای ثبت نام در دانشگاه جدید (کاردانی علمی کاربردی) معافیت از ابتدا حساب میشه؟ یعنی اون دو سالی که برای کارشناسی استفاده کردم نادیده گرفته میشه؟

ممنون میشم زودتر کمکم کنید. شنبه باید اقدام کنم...
    سلام
    پیش از هر چیز از قطعیت صدور معافیت تحصیلی در صورت انصراف مطمئن شوید میتونید از خود نظام وظیفه برای اطمینان سوال کنید .
    برای رشته جدید هم سن مطرح نیست .

12. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •