دمت گرم بابا . چه پایه !
با چی این تم رو درست کردی ؟
دمت گرم بابا . چه پایه !
با چی این تم رو درست کردی ؟
با سایت موبایل9. تم یکم مشکل داره یعنی رنگ نوشته های مشکی خونده نمیشه دارم یکی دیگه میسازم.
آقا هنوز هیچی نشده رنگ جویستیک گوشیم داره میره!! 2 ماهم نیست گرفتمش مال شما هم همین جوری شده؟
درضمن منم مثل دوستمون یه سری تصویر sms دارم که نمیتونم بفرستمشون.
میشه یکی مارو واسه فرستادن اس ام اس تصویری راهنمایی کنه؟
صحبتامو با سلام به بیلچه آغاز میکنم !
بله رفتن رنگ جوی استیک ی چیز طبیعی هست و در ضمن به گوشی های با قاب مشکی هم به نظر من میاد!
حالا ی سوال از بیلچه دارم .... با تاریخ اس ام اس هایی که به دستت میرسه تونستی کاری بکنی یا نه ؟
سلام دوستان عزیز، این هم برنامه PanoMan (برای گرفتن عکس های پانوراما 360 درجه) برای گوشی 5500!
بیلچه عزیز قبلا تو یه پست ورژنی از این برنامه رو گذاشته بود و البته گفته بود که هنوز نسخه ایی برای 5500 نیومده.ولی بالاخره با کلی گشتن این نسخه سازگار با این گوشیو پیدا کردم که براتون میزارم.
منبع و همچنین پسورد فایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای استفاده از برنامه دقت داشته باشن که باید بسیار آرام بچرخن، حرکت عمودی نداشته باشن چون برنامه کلا ضعیف هست و با رعایت نکردن این نکات در خیلی از موارد عکستون خراب میشه.
من بعد از حدود 50 عکسی که با این برنامه گرفتم و البته help برنامه این چیزا دستگیرم شد:
1. بهترین جواب رو تو رزولوشن 640*480 میده.
2. توی رزلوشن بالاتر باید همه برنامه های دیگرو ببندید.
3. سعی کنید اجسام دورتون در همه جهات تو یه فاصله مساوی ازتون باشن تا برنامه اشتباه نکنه.
4. و چیزی که متوجه شدم اینه که در هنگام چرخش نگذارید دوربین به پایین حرکت داشته باشه (در این موقع بالای عکس سیاه میفته) که در این صورت قطعا عکس خراب میشه.
5. اگر با رعایت نکات بالا بازم عکس خراب شد دوباره عکس رو با یه نقطه شروع دیگه بگیرید یا از یه white balance دیگه استفاده کنید.
ولی در مجموع برنامه خوبیه و کاربردی. امیدوارم مفید باشه.
یا علی.
بازم سلام،
شاید دیگه دارم شورشو در میارم که هرچی پیدا میکنم و خوشم میاد میزارم واسه 5500 دار ها. اگر کسی میخواد این پست رو بذاره جای درستش ولی خوب چه میشه کرد یه حس ناسیونالیستیه دیگه!!
اینم بازی پرطرفدار worms که دقیقا همون بازی کامپیوترش رو یاد آدم میاره. واقعا بازی سرگرم کننده ای بود! دوستانی که قبلا بازی کردن میدونن و کسانی هم که نکردن حتما امتحان کنن. من کلا اهل بازی نیستم ولی این خیلی باحاله!
بازی به صورت جاوا هست و تو 5500 فول اسکرین کار میکنه.
منبع و پسورد: بازم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کلا سایت خوبی بود برنامه های خوبی داره مثلا ورژن 2.17 alon mp3 dictaphone هم اونجا بود. دیگه برید خودتون دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تنبلیتون اومد بگید من اگه شد براتون میذارم عیب نداره.
یا علی.
zand عزیز دستت درد نکنه به نظر من همین جا بهترین مکان برای گذاشتن برنامه برای 5500 هست.
باسلام
من هم یه کاربر تازه کار تازه کارم اگه منو راه میدین تا یه سوال بپرسم
اولیش مال بیلچه جانه : این آدرس مال کجاست
کسی یه بازی پایه سراغ داره که به صفحه ی( 208*208 ) 5500 پادشاه گوشی های نوکیا بخورهه
saamy4 جان این تمی که درست کردی واقعا محشره
راستی این رنگ نوشته هاش رو کی درست می کنی![]()
Last edited by hoaliba128110; 13-01-2008 at 19:57. دليل: تازه کاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)