انجام دادم.ورژنش:
V2.0628.0.0.1
10-07-2006
RM-133
Nokia N73(49.02
کسی تا الان مشکل من رو نداشته ؟
انجام دادم.ورژنش:
V2.0628.0.0.1
10-07-2006
RM-133
Nokia N73(49.02
کسی تا الان مشکل من رو نداشته ؟
دوست عزيز اين كار رو هم من هم گفته بودم حالا چرا به حرف من گوش ندادي و يكي ديگه تاپيك زده داري مي گي كردمش؟؟؟؟؟ اگه دلت نمي خواد راهنمايي تون نمي كنم.
درثاني من مشكلتو نمي دونم ثالثا بايد گوشيتو آپ ديت كني ورژنش خيلي پايينه و ايراداتش زياده حتي هنگشم زياده اگه آپ ديت كني مي شه3.07
سلام دوست عزیز میخواستم بدونم ترکیب بندی رنگ ان73 چه جوریاست و هدست داخلی چه جوری واینکه رم 2گیگ چنده من ان 70 دارم به نظرت کی این گوشی به 360 تا380 میرسه![]()
خب دوستان من یه مدت نبودم رفته بودم دانشگاهدیشب برگشتم
از این به بعد دیگه مجبورم کمتر بیام
دوست عزیز رنگ بندیه ان73 : قرمز و سفید / نقره ای بادمجونی و ان73 موزیک ادیشن هم که کلا مشکی هستش
رم 2 گیگ هم دورو وره 70 الی 80 تومن باید باشه
فکر نکنم ان73 تا اون قیمتی که شما میگی حالا حالاها پایین بیاد
رم دو گیگ واسه n73 مارک ex-byte
30 هزار تومان
اقا چرا ناراحت شدی !
مهم این بود که من این کار رو انجام دادم و به حرف شما گوش دادم ولی نقل قول از این دوستمون کردم !
شرمنده ممنون از راهنماییت![]()
قربون داش چاكر عمو
اولا رم نه كارت موري
ثانيا
چينيه يا ... آشغاله نخري ها
يا اصل نوكيا بخر كه رم يك گيگ 40 تومنه
يا ژل بخر كه خيلي گرونه
فري دانشگاه رفتن خنده داره؟؟؟ قربون دايي
آفرین میبینم که خوب یاد گرفتی ... حالا دیگه حرف خودمو به خودم میزنی ؟؟؟ دیگه همه میگن رم ما هم میگیم رم دوباره رجوع کن به اون پستم میفهمی جریان چیه . بکار بردن لفظ رم اشکال نداره ... اشکال اینجاس که شما این رم رو یا رم کامپیوتر مقایسه کردی...
در ضمن نخری چیه ؟ خریدم الان هم 3 4 ماهه دارم باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم ندیدم تا حالا ازش... آدم بهتره واسه اسم پول نده واسه خود جنس پول بده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)