سلام بخشید اون User Tracks که تو اونجای که سیوا هستش برای چیه هر که می دونه بگه اگر کسی ترینتر رقص ماشین را داشت بزاره ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام بخشید اون User Tracks که تو اونجای که سیوا هستش برای چیه هر که می دونه بگه اگر کسی ترینتر رقص ماشین را داشت بزاره ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام اقا من این کار را انجام دادم یک قلب رو نقشه اومد که دوست دوخترم بود بردمش رستوران بعد رفتم خونش و خوب سانسور نداشت ولی بعد از این که بازی را ادامه دادم و یک دختر را نجات دادم همون که لباس ابی داره .. بعدش رو نقشه هر چی دنبال خونش یعنی همون قلب مربوط به اون را پیدا نکردم//؟؟؟ چی کار کنم ؟؟؟///////////////////اصلا اون دختره خونه داره ؟//////////////بعدش از کجا بفهمم که سانسور کله بازی بر داشته شده به غیر از اون دوست اولیش ؟//////////// ممنون می شم اگر جواب بدبد
دوستان من تو مرحله ای که باید اون دختره سیاه پوست رو از اون خونه ای که اتیش گرفته نجات بدم گیر کردم دختره رو نجات میدم
بعدش اونو به مقصت میرسونم ولی بعدش دیگه هیچی نمیشه یعنی همون طوری همونجا میمونه ودیگه هیچ دکمهای دیگه کار نمیکنه فکر کنید مثلا داره دمو نشون میده
اگه میشه کمکم کنید
User traks واسه گذاشتن آهنگه ( و گوش کردن تو ماشین ) یعنی mp3 هایی که دوست داری تو بازی گوش کنی رو کپی میکنی تو اون فولدر بعدش توی option بازی و قسمت audio باید scan user traks رو بزنی . ( با تشکر از ساسان جوننوشته شده توسط ساش
)
قسمت رقص ماشین هم فکر نکنم ترینر داشته باشه . مرحله آسونیه . ( راهنمایی : اگه این بازی روی سیستمت گیر داره واسه ی این مرحله رسولوژن رو به حد اقل برسون )
نه عزیز . 36 تاستنوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
ممنون سینا جون رسولوزن چی یه بعدش من انسور جی تی ای را چه کار کنم می شه کاریش کار بعدش از کجا بفهمم که سانسورش بر داشته شده
سلام دوستان من این ماشین BATMAN رو از این سایت دانلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش خیلی توپه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه تنظیماتی که در ReadMe گفته بود رو وارد کردم دقیق دقیق ولی نمیدونم کجای بازی میشه ماشین رو پیدا کرد ؟!!!![]()
دوستان اگر میدونین کنم کنید .
البته یکی از ممبر های اون سایت این رو نوشته بود :
Unless you cheat to spawn a phoniex , you need to be up to and own Wangs autos . There is races behind it by the pay n spray red marker . The San fierro hills race you start the race in the right car . Take it to a garage park it inside , get out and wait to fail the race , then save and it is saved in your garage.
من نفهمیدم چی میگه .
Last edited by LosAngeles; 01-10-2005 at 04:32.
سلام من رفتم خونه ی پیره مرده بعدش جعبه ها را یواشکی بر داشتم بعدش رفتم کامیون را گجاشتم تو گاراج بعد رفتیم بقل یک قطار که داشتند تر اندازی می کردن من او نا را کشتم بعد سواره قطار شدم بعدش نمی دونم چه کار کنم هی چپ موس را می زنم یک کم پر می شه انقدر زدم که انگشتام خسته شد بعدش ماشین ازم زد جلو قطار اومد عقب چه کنم کمک کنید
فکر کنم patch نسخه ی 1.01 GTA SA باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)