فكر كنم توي ماكرو بهتر بشه نظر داد چون توي حالت فضاي آزاد هردگوشي تقريبا مشابه هستن.
فكر كنم توي ماكرو بهتر بشه نظر داد چون توي حالت فضاي آزاد هردگوشي تقريبا مشابه هستن.
پس دوست عزيز به خاطر همين دليلم خواهشا انقدر محكم نظر نديد و يك گوشي رو از يكي ديگه برتر ندونيد !
داش R@R#M@N شما اگه ميتوني يه عكس همينطوري بزار كه زير نور شديد خورشيد باشه! من رنگ پذيري n73رو سرد كردم به نظر مياد مات شده وآبي هم شده ببين اگه k800يه گزينه اينطوري داره وتونستي يه عكس توي اين مايه بزاري من يكي توي اين تاپيك ديگه پست نميدم! خودت ميدوني كه من هم k800دارم هم n73پس تو ديگه چرا اين حرفو ميزني!!!!
به نظر من تو روز عکس n73 خیلی سرتر از k800 هستش و تو شب عکس n73 کیفیت نداره(سیاه رو آبی نشون میده ولی عوضش جزئیات را راحت تر میشه دید!
) ولی من k800 رو برای عکاسی تو شب می پستدم
البته فقط برای مسافت دور چون که تو فاصله یکی دو متر باز هم عکس n73 خیلی طبیعی میشه و من تو یه اتاق کاملا تاریک عکس گرفتم و تفاوت چندانی با عکس گرفتن تو روز نداشت!!!
![]()
چشم!
ولي من يكي اونقدر نظراتم محكم نبود و گوشي خودم رو برتر نميدونم! من نظر خودم رو در مورد n73گفتم وقبول دارم كهk800هم شوخي نيست و واقعا سرسخته!
مگه منظور من این بوددوست عزيزم از شما ديگه انتظار رو ندارم اين حرفارو بزنيد !
عكس گرفتن با دوربين .... مگر فقط از گل گرفتن حالت فوكوس ، ماكرو هست !؟
من کیفیت رو گفتم
در ضمن خیلی سوژه های دیگه هست
ولی خداییش طبیعت و گل و ... از همه قشنگ تره
به شخصه خیلی گل رو دوست دارم و اکثر گلهایی رو که میبینم ازش عکس میگیرم
![]()
ايول!![]()
اين پست 100% تائيد ميشه!![]()
به به سلامداش R@R#M@N شما اگه ميتوني يه عكس همينطوري بزار كه زير نور شديد خورشيد باشه! من رنگ پذيري n73رو سرد كردم به نظر مياد مات شده وآبي هم شده ببين اگه k800يه گزينه اينطوري داره وتونستي يه عكس توي اين مايه بزاري من يكي توي اين تاپيك ديگه پست نميدم! خودت ميدوني كه من هم k800دارم هم n73پس تو ديگه چرا اين حرفو ميزني!!!!
ک800 هم همچین چیزی داره
اونم وایت بالانس daylight هست که همینکارو میکنه
یعنی یه مقدار عکس رو (رنگ عکس رو) کمرنگ میکنه
راستش رنگ رو پذیرفتم ولی فوکوس خیلی بدی کرده![]()
متاسفانه حق با تو اون لحظه فوكوس گوشي قرمز شد! يعني نبايد عكس ميگرفتم و عكس مات شدولي خلاصه شد ديگه!
ولي انصافا رنگ رو كاملا طبيعي نشون داده! در مورد daylight درست ميگي و با حالت ابري ميتوني تركيب رو گرمتر و تندتر بكني هرچند شما استاد مايي! ولي من منظورم تركيب رنگ بود كه من كمرنگ و سردش كرده بودم. واينم يه ترفند از n73بود!
اینم یه چند تا عکس دیگه با ک800 :
راستی خوشحالم که این تاپیک بعد یه چند مدت خوابیدن ییهو بلند شد (البته به واسطه بنده)
الانه که یه اخطار بگیرم یا بن شم![]()
![]()
اول اینو میذارم تا اون آقایی که با ک800 کار نکرده و نظر میده ببینه
با حالت داکیومنت ک800 با فلاش روشن :
اینم قدرت فوکوس ماکرو (حالت داکیومنت + فلاش) :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)