چرا سرعت اینترنت که من با موبایل که وصل می کنم به کامپیوتر میام نت 460.8Kpbs هست واقعیه
چرا سرعت اینترنت که من با موبایل که وصل می کنم به کامپیوتر میام نت 460.8Kpbs هست واقعیه
اون سرعت اتصال کامپیوتر به گوشی هست ، برای من زده 921kbps
آقا یک سوال دارم از کسانی که تالیا دارند می خواستم ببینم محدویت زمانی تالیا حذف شده الان یا هنوز هست ؟؟
امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند
آقا نکن این کارو!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27 اردیبهشت روز تولد منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي كاش من هم ايرانسل داشتم (آرزوي كساني كه از دو نوع ديگر استفاده ميكنند)
برو 29 هزار تومن بده یکی اعتباری همه امکاناتی رو که دائمی داره اونم داره
ایرانسل بدهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نه ولی فوق العاده است
تائيد ميكنمنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از صبح سرعت فوق العاده بود!
اميدوارم هميشه همينطور باشه و بهتر هم بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)