وقتی خاموش باشه فکر کنم بگه که شارژ کامل شده وقتی روشن باشه چیزی نمیگه
وقتی خاموش باشه فکر کنم بگه که شارژ کامل شده وقتی روشن باشه چیزی نمیگه
همیشه گوشی رو در حالت خاموش می زارم شارژ بشه طبق گفته ی دفترچه ی خود گوشی 2.5 ساعت می زارم شارژ بشه باتریشم تا ته پر می شه ولی وقتی گوشیرو روشن می کنم می بینم 99% شارژ شده هیچ وقت 100% شارژ نمی شه
Last edited by raana; 20-11-2007 at 12:37.
خب اون مهم نیستش بعضی وقتا چرت مینویسه اصلا گوشی رو یک ساعت توی شارژ بذاری کافیه چه خبره 2.5 ساعت
سلام دوست عزيز
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.
دوست عزيز من بعد از آپديت به هيچ عنوان چنين مشکلي نداشتم . توي تنظيمات صدا و قسمت هايي که مربوط به اون ميشه يه تغييراتي بديد شايد درست بشه.
دوست عزيز با سلام
اين نظر لطف شماست. اميدوارم که گوشي W950 رو زودتر بخريد و از تمام زيبايي هاي ظاهري و قابليت هاي بالاي اون لذت کافي رو ببريد.
با تشکر از دوست عزيزم : h_ariakia
ارادتمند
DEICIDE
سلام.ممنون دوست عزیزسلام دوست عزيز
1- اين مورد اصلا ارتباطي با آپديت کردن نداره. چرا ؟ به اين دليل که هر قسمت از گوشي کار خودشو انجام ميده. يعني اينکه فايل منيجر همونطور که از اسمش پيداست براي مديريت فايل ها در نظر گرفته شده. يعني شما قابليت ديدن يک فايل و انجام يه سري عمليات رو روي اون داريد. پس ميبينيد که بايد اينطوري باشه. اما پيکچر گالري اين کار رو به راحتي انجام مي ده اونم با توجه به تعريفي که براش انجام شده.
اما در مورد فايلهاي تصويري نرم افزاري به نام Core Player اين کار رو انجام ميده ، يعني قابليت پخش چند فايل تصويري رو داره. اين نرم افزار موجوده اما هنوز کرکي براش نيومده و تريال هستش.
2- متاسفانه ظاهرا راهي براي دريافت فايل در مموري کارت وجود نداره. اما با نرم افزارهايي مانند X-plore و يا نرم افزارهاي مشابه اون مي تونيد بعد از ذخيره شدن در مموري گوشي ، فايل ها رو به راحتي به مموري کارت منتقل کنيد.
1-پیکچر گالری و ویدئو به صفحه ی اصلی منتقل شد!!!
2-حیف شد.اما انتقال دادنشون هم تک تک هست و بهتره که از یک برنامه استفاده بشه که معرفی کردی.
به دوستمون هم که میخواد به این کلوپ بپیونده تبریک میگم!
راستی من هنوز اپدیت نکردم چون واقعا هیچ مشکلی ندارم با گوشی.به جز اون دکمه ی پلیر که حتی موقع قفل بودن
صفحه کلید هم کار میکنه.البته من شاید یکی دو بار برام پیش اومده باشه که دستم بخوره و فعال بشه.
چون طوری طراحی شده که تقریبا همسطح گوشی هست و بیشتر اوقات مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید.
عرضه دوباره دبلیو950 همزمان با عرضه دبلیو960 ( چند روز زودتر )
آقا اگه کسي از اومدن W960 با خبر شد ما رو بي خبر نذاره . مي خوام يه دونه بگيرم.
ارادتمند
DEICIDE
ببینم ینی 950 دوباره اومده یا نه؟
قیمت این چنده؟
سیمبینم حتما نداره دیگه؟!
حتما ... منم میخوام بگیرم
نه عزیز توی دبی هم گیر نمیاد
داره !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)