سلام . یک سوال ازتون دارم . اگر من که adsl دارم بعد از دانلود توسط تورنت و بعد از اتمام دانلود اگه به عنوان یک سیدر عمل کنم از اکانت adsl من کم میشه یا نه .
اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
سلام . یک سوال ازتون دارم . اگر من که adsl دارم بعد از دانلود توسط تورنت و بعد از اتمام دانلود اگه به عنوان یک سیدر عمل کنم از اکانت adsl من کم میشه یا نه .
اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
من تقریبا 6 7 ماه پيش یه فایل از تورنت دانلود کردم که توش تعداد زیادی سریال و لایسنس کی بود چنتا رو امتحان کردم و یکی از اونا جواب داد و هنوز هم داره کار میکنه نیګا میکنم اګه فایل ها رو رو سیستم داشتم اپلودش میکنمضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
تو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستشاین علامت قفل که کنار بعضی لینک های تورنت هست معنیش چیه؟
من درست متوجه نشدم ولی من از دی اس ال استفاده میکنم و شب و روز هم سیستمم داره تورنت اپلود میکنه و هیچ تاثیری رو اکانت اینترنتم نداشته در کل این به ای اس پي شما بستګی داره که مقدار اپلود شما رو لیمیت کرده باشه یا نامحدود باشهاینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
ازت ممنونم داری به همه کمک می کنی. این راه حل هایی که گفتی رو فردا تست می زنم ببینم چی می شه؟ نتیجه رو می گم. بازم ممنون
سلام
من از برنامه azureus برای دانلود استفاده میکنم ولی سرعتش خیلی کمه
سرعت دانلود من از اینترنت 150 کیلوبایته ولی از تورنت 8 کیلوبایت
این تفاوت فاحش برا چیه؟؟ چطوری میتونم درستش کنم؟
راستی من در مورد peer چیزی نمیدونم ولی برای فایلی که دارم دانلود
میکن 16 تا هستن که 8 تاشون آبی هستن. این یعنی چی؟ خوبه یا نه؟
سایتی که منظور من torrentspy هستتو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستش
دانلود کنم مشکلی نداره
حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله
تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنیسایتی که منظور من torrentspy هست
دانلود کنم مشکلی نداره
حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله
موفق باشی
------
xdvbxkaomx جان دور مورد اون لینک هایی که تو پست قبلیتون ګذاشتین من درست متوجه نشدم اګه میشه فرمت فایلی رو که می خواین اجرا کنین بنویسین بهتر میشه مشکل رو حل کرد
موفق باشین
پچ رو نصب كردم مشكل باز شدن صفحات حل شد ولي سرعت هنوز همونه. چكار كنم؟
حالا مي رم تو نت انگليسي سرچ كنم ببينم راه حلي وجود داره يا نه ؟
ممنون دوست عزیز اگه یه سر به اونجا بزنید دوستان جوابمو دادن از شما و همه سروران که به دوستان تازه وارد کمک میکنید ممنونم . البته من قبلا از طریق دانلود آفلاین فیلم میگرفتم ولی به تازگی adsl گرفتم و میخوام تورنت رو هم تجربه کنم من با آفلاین از اواسط اردیبهشت تا 7 یا 8 تیر بالای 150 تا فیلم گرفتم که 90 درصدشون dvdrip بودن و حدود 10 درصد فایلهای wmv و rmvb و ... ولی خوب چون دانلود آفلاین دست خود ادم نیست حدود 15 تا 20 در صد فیلمها و فایلها هم تکراری بودن که البته اگه رایگان بودن دانلودها رو در نظر بگیریم ارزشش رو داره ولی بدیش اینه که هرد پی سی باید شب و روز سخت کار کنه و ممکنه بعد یه مدت اسیب ببینه ( من خودم یدونه هارد به خاطر آفلاین از دست دادم ) ولی خوب تورنت هم تجربه جالبیه تا ببینیم چی میشه.
راستی یه سئوال من وقتی utorrent رو نصب کردم موقع اجرا یه پیغام خطا میده و میگه فایروال nvidia بوسیله فایل nvappfilter.dll جلوی کارکرد صحیح برنامه رو میگیره و ممکن موقع اجرا به مشکل بر بخورید نرم افزار مورد نظر رو uninstall و سپس برنامه رو از نو راه اندازی کنید ولی من هیچ فایر وال nvidia نصب نکردم و فایل مورد نظر مربوط به درایور کارت گرافیکی من هستش اگه میتونید کمکم کنید .
قبلا ازتون تشکر میکنم .
سلام.میشه بگید من چطوری می تونم جلوی آپلود رو بگیرم؟من برای دانلود از مرور گر اپرا استفاده می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)