تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 376 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض سلام

سلام . یک سوال ازتون دارم . اگر من که adsl دارم بعد از دانلود توسط تورنت و بعد از اتمام دانلود اگه به عنوان یک سیدر عمل کنم از اکانت adsl من کم میشه یا نه .
    اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
    من تقریبا 6 7 ماه پيش یه فایل از تورنت دانلود کردم که توش تعداد زیادی سریال و لایسنس کی بود چنتا رو امتحان کردم و یکی از اونا جواب داد و هنوز هم داره کار میکنه نیګا میکنم اګه فایل ها رو رو سیستم داشتم اپلودش میکنم
    این علامت قفل که کنار بعضی لینک های تورنت هست معنیش چیه؟
    تو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستش

اینطوری بگم آپلود هم ( سیدر ) تاثیر در میزان کارکردذ من در adsl داره یا نه ؟
    من درست متوجه نشدم ولی من از دی اس ال استفاده میکنم و شب و روز هم سیستمم داره تورنت اپلود میکنه و هیچ تاثیری رو اکانت اینترنتم نداشته در کل این به ای اس پي شما بستګی داره که مقدار اپلود شما رو لیمیت کرده باشه یا نامحدود باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض ممنون

مرسی پیمان جان لطف کردی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

من این تورنتی رو که ګذاشتی تست کردم و نه مشکل سرعت یا تعداد پیرز/ سیدر نداشت ( حدود 5 هزار سیدر و 2 هزار دانلودر ) مشکل شما تنظیمات برنامه ی تورنت و سیستم خودتون هست
    تنظیمات برنامه ی utorrent واسه انترنت 256 رو من قبلا ګذاشتم ( تنظیماتی که خودم استفاده میکنم ) و به خوبی جواب میده
    شما اون تنظیمات رو اعمال کنین بعد این پچ رو دانلود کنین و half open connection رو از 10 به 500 تغییر بدین ( این کار هم باعث افزایش سرعت میشه هم مشکل باز نشدن پيج هنګام استفاده از تورنت رو از بین می بره )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد ببینن پورتی که واسه برنامه تورنتتون تنظیم کردین بلای 40 هزار باشه و به وسیله ی فایروال یا isp بلاک نشده باشه
    نکته : تورنت های عمومی ( تورنت هایی که شما ازش استفاده میکنین ) مشکل سرعت دارن چون خیلی ها فقط به شما کانکت مشن تا دانلود کنن و هیچ اپلودی ندارن یا اپلودشون کم هست و هزار جور دلیل دیګه سعی کنین برین سراغ سایت های خصوصی اونجا سرعت شما با http هیچ فرقی نمیکنه تورنت هاش هم همیشه مطمعن هستن

خوب این واسه اینه که real player اون کدک ها رو ساپورت نمیکنه از vlc استفاده کنین

می تونی دانلود کنی ولی سرعتت کم تر هستش بخصوص که dial up سرعت اپلود نداره من خودم یه زمانی با dial up 16 مګ رو دانلود کردم

موفق باشین
    ازت ممنونم داری به همه کمک می کنی. این راه حل هایی که گفتی رو فردا تست می زنم ببینم چی می شه؟ نتیجه رو می گم. بازم ممنون

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من از برنامه azureus برای دانلود استفاده میکنم ولی سرعتش خیلی کمه
    سرعت دانلود من از اینترنت 150 کیلوبایته ولی از تورنت 8 کیلوبایت
    این تفاوت فاحش برا چیه؟؟ چطوری میتونم درستش کنم؟
    راستی من در مورد peer چیزی نمیدونم ولی برای فایلی که دارم دانلود
    میکن 16 تا هستن که 8 تاشون آبی هستن. این یعنی چی؟ خوبه یا نه؟

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تو بعضی سایت ها اون قفل علامت پسورد دار بودن فایل تورنت هست و توو بعضی سایتها هم علامت private بودن ترکر اون تورنت هستش
    سایتی که منظور من torrentspy هست
    دانلود کنم مشکلی نداره
    حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سایتی که منظور من torrentspy هست
    دانلود کنم مشکلی نداره
    حجم فایل زیاده 3gig خراب باشه ضد حاله
    تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنی
    موفق باشی

------
    xdvbxkaomx جان دور مورد اون لینک هایی که تو پست قبلیتون ګذاشتین من درست متوجه نشدم اګه میشه فرمت فایلی رو که می خواین اجرا کنین بنویسین بهتر میشه مشکل رو حل کرد
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

پچ رو نصب كردم مشكل باز شدن صفحات حل شد ولي سرعت هنوز همونه. چكار كنم؟
    حالا مي رم تو نت انگليسي سرچ كنم ببينم راه حلي وجود داره يا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنی
    موفق باشی

------
    xdvbxkaomx جان دور مورد اون لینک هایی که تو پست قبلیتون ګذاشتین من درست متوجه نشدم اګه میشه فرمت فایلی رو که می خواین اجرا کنین بنویسین بهتر میشه مشکل رو حل کرد
    موفق باشین

ممنون دوست عزیز اگه یه سر به اونجا بزنید دوستان جوابمو دادن از شما و همه سروران که به دوستان تازه وارد کمک میکنید ممنونم . البته من قبلا از طریق دانلود آفلاین فیلم میگرفتم ولی به تازگی adsl گرفتم و میخوام تورنت رو هم تجربه کنم من با آفلاین از اواسط اردیبهشت تا 7 یا 8 تیر بالای 150 تا فیلم گرفتم که 90 درصدشون dvdrip بودن و حدود 10 درصد فایلهای wmv و rmvb و ... ولی خوب چون دانلود آفلاین دست خود ادم نیست حدود 15 تا 20 در صد فیلمها و فایلها هم تکراری بودن که البته اگه رایگان بودن دانلودها رو در نظر بگیریم ارزشش رو داره ولی بدیش اینه که هرد پی سی باید شب و روز سخت کار کنه و ممکنه بعد یه مدت اسیب ببینه ( من خودم یدونه هارد به خاطر آفلاین از دست دادم ) ولی خوب تورنت هم تجربه جالبیه تا ببینیم چی میشه.
    راستی یه سئوال من وقتی utorrent رو نصب کردم موقع اجرا یه پیغام خطا میده و میگه فایروال nvidia بوسیله فایل nvappfilter.dll جلوی کارکرد صحیح برنامه رو میگیره و ممکن موقع اجرا به مشکل بر بخورید نرم افزار مورد نظر رو uninstall و سپس برنامه رو از نو راه اندازی کنید ولی من هیچ فایر وال nvidia نصب نکردم و فایل مورد نظر مربوط به درایور کارت گرافیکی من هستش اگه میتونید کمکم کنید .
    قبلا ازتون تشکر میکنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.میشه بگید من چطوری می تونم جلوی آپلود رو بگیرم؟من برای دانلود از مرور گر اپرا استفاده می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •