تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 307 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بذارین یه توضیح در مورد بازی بگم. شرکت‌های تولید بازی و البته نرم‌افزار های بزرگ (مثل فتوشاپ) وقتی یه محصول می‌سازن دنبال بهترین بازار برای فروش اون هستن و جایی سرمایه گذاری می‌کنن که باز گشت سرمایه و سود رو داشته باشن. می‌دونیم که گنو/لینوکس سهم کمی از کامپیوتر های رو میزی رو داره پس به همین خاطر بازی برای اون کم می‌شه. البته شزکت های بزرگی مثل DELL و HP اخیرا پشتیبان گنو/لینوکس هستن و به همین خاطر می‌شه پیش بینی کرد که گنو/لینوکس در بازار سخت افزار رشد می‌کنه و می‌تونیم بازی های تاپی رو برای اون ببینیم.
    اما بحث گوشی، شما وقتی یه گوشی یا کلا یک سخت افزار رو به یه کامپیوتر وصل می‌کنی، سیستم عامل باید بتونه با اون سخت افزار ارتباط بر قرار کنه. این ارتباط رو با «درایور» بر قرار می‌شه. ما وقتی می‌تونیم درایور یک سخت افزار رو بسازیم که به صورت دقیق از نحوه‌ی عملکرد اون خبر داشته باشیم. برندی مثل نوکیا از گوشی‌هاش چیزی رو بیرون نمی‌ده و انحصار نرم‌افزار های گوشی هاش رو برای خودش حفظ کرده و حتی سیستم عامل مکینتاش هم همین مشکل رو داره. پس ما باید با همین روال صبر کنیم تا نوکیا نرم‌افزار هایی هم برای گنو/لینوکس بسازه. اما اتفاق خوشایند اینه که خود نوکیا هم داره به سمت آزادی نرم‌افزار حرکت می‌کنه مه این جای امید رو برای ما فراهم می‌کنه که می‌تونیم گوشیمون رو به گنو/لینوکس متصل کنیم و با گوشی اس‌ام‌اس بفرستیم. البته این فرایند برای برند های دیگه هم وجود داره ولی مثلا اگه شما یک گوشی سونی‌اریکسون رو به کامپیوترت متصل کنی حد اقل می‌تونی محتویات حافظه‌هاش رو ببینی.
    البته نا گفته نماند که یک برنامه‌ی مدیریت گوشی برای گنو/لینوکس وجود داره ولی اونقدر رشد نداشته که بتونه گوشی مثل n70 رو پشتیبانی کنه.
    و در آخر هم بگم که پشتیبانی کامل برای گوشی هایی با سیستم عامل Palm OS وجود داره.
    انگار آقا حسین یه برنامه‌ی مفید گیر آورده. ببینیم چطوره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما با یه لایو کاپیوتر رو راه بنداز و محتویات اوت فایل رو که توی هارده و نه لایو برای ما اینجا بذار.
    کد:
    سي دي زنده پارسيكس رودارم همون خوبه؟؟؟
    ويعني چي محتويات هارد نه لايو؟؟؟
    فقط نتيجه همين دستور روبذارم كافيه؟
    پس بايد يه نصف روز باكامپيوتر كاركنم
    چون فدورا نصب كنم ويندوز مي ره بعد بايد دوباره ويندوز نصب كنم
    Last edited by P A R M I S; 28-07-2008 at 18:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سي دي زنده پارسيكس رودارم همون خوبه؟؟؟
    پس بايد يه نصف روز باكامپيوتر كاركنم
    چون فدورا نصب كنم ويندوز مي ره بعد بايد دوباره ويندوز نصب كنم
    بله. همون خوبه. با پارسیکس سیتم رو بالا بیار و بعد بور به Computer و روی پارتیشنی که قبلا فدورا رو نصب کردی، دابل کلیک کن تا ماونت بشه. بعد به اون آدرس برو و محتویات اون رو اینجا بذار.
    در ضمن شما می‌تونی با همون پارسیکس دوباره اون فایل رو به حالت اول برگردونی. برای این کار Alt+f2 رو بزن تایپ کن:
    کد:
    و بعد به اون آدرس برو. بعد به جای باز کردن فایل menu.lst اون رو rename کن. بعد ctrl+h رو بزن. احتمالا یه فایل به این اسم ظاهر می‌شه:
    کد:
    اون ~ رو از آخر اسم فایل پاک کن. احتمالا درست می‌شه. اگه نشد می‌تونی گراب رو دوباره نصب کنی که بارها توی انجمن این کار توضیح داده شده.

4. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من تازه عضو اين انجمن شدم و چون ميخوام با لينوكس كار كنم خيلي سوال برام پيش مياد مثلا نحوه ي اتصال به اينترنت از طريق لينوكس نسخه ي فدورا ؟لطفا اگه بلديد كمكم كنيد .
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام
    من تازه عضو اين انجمن شدم و چون ميخوام با لينوكس كار كنم خيلي سوال برام پيش مياد مثلا نحوه ي اتصال به اينترنت از طريق لينوكس نسخه ي فدورا ؟لطفا اگه بلديد كمكم كنيد .
    ممنون
    به بخش Modem FAQ برین.

داره خودمونی میشه samaneh87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

واي پارميس جون ببخشيد من اشتباهي با نام كاربري شما ان شدم
    لطفا اگه كسي اتصال به اينترنت از طريق لينوكي (نسخه ي فدورا) رو بلده كمكم كنه
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

واي پارميس جون ببخشيد من اشتباهي با نام كاربري شما ان شدم
    لطفا اگه كسي اتصال به اينترنت از طريق لينوكي (نسخه ي فدورا) رو بلده كمكم كنه
    ممنون
    به بخش Modem FAQ برین.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله. همون خوبه. با پارسیکس سیتم رو بالا بیار و بعد بور به Computer و روی پارتیشنی که قبلا فدورا رو نصب کردی، دابل کلیک کن تا ماونت بشه. بعد به اون آدرس برو و محتویات اون رو اینجا بذار.
    در ضمن شما می‌تونی با همون پارسیکس دوباره اون فایل رو به حالت اول برگردونی. برای این کار Alt+f2 رو بزن تایپ کن:
    کد:
    و بعد به اون آدرس برو. بعد به جای باز کردن فایل menu.lst اون رو rename کن. بعد ctrl+h رو بزن. احتمالا یه فایل به این اسم ظاهر می‌شه:
    کد:
    اون ~ رو از آخر اسم فایل پاک کن. احتمالا درست می‌شه. اگه نشد می‌تونی گراب رو دوباره نصب کنی که بارها توی انجمن این کار توضیح داده شده.
    فایل و پیدا کردم تو پازسیکس ولی اصلا باز نشد پسوند های lst رو با چی باز کنم؟

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

فایل و پیدا کردم تو پازسیکس ولی اصلا باز نشد پسوند های lst رو با چی باز کنم؟

ادیتورهای متنی می توانند این نوع فایل را باز کنند اما بدون دسترسی روت اجازه ی ذخیره ی ویرایش های انجام شده به شما داده نخواهد شد .

11. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ادیتورهای متنی می توانند این نوع فایل را باز کنند اما بدون دسترسی روت اجازه ی ذخیره ی ویرایش های انجام شده به شما داده نخواهد شد .
    با ريشه سي دي زنده بالا اومدم
    وبا ورد لينوكس (اسمش رودقيق يادم نيست افيس اپن ياهمچين چيزي )بازنشد وبا هربرنامه ي ديگه بازنشد
    مشكل كاركجاست؟؟شايد سي دي زنده فدورارولازم داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •