انگار آقا حسین یه برنامهی مفید گیر آورده. ببینیم چطوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انگار آقا حسین یه برنامهی مفید گیر آورده. ببینیم چطوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سي دي زنده پارسيكس رودارم همون خوبه؟؟؟
ويعني چي محتويات هارد نه لايو؟؟؟
فقط نتيجه همين دستور روبذارم كافيه؟
پس بايد يه نصف روز باكامپيوتر كاركنم
چون فدورا نصب كنم ويندوز مي ره بعد بايد دوباره ويندوز نصب كنم
Last edited by P A R M I S; 28-07-2008 at 18:25.
بله. همون خوبه. با پارسیکس سیتم رو بالا بیار و بعد بور به Computer و روی پارتیشنی که قبلا فدورا رو نصب کردی، دابل کلیک کن تا ماونت بشه. بعد به اون آدرس برو و محتویات اون رو اینجا بذار.
در ضمن شما میتونی با همون پارسیکس دوباره اون فایل رو به حالت اول برگردونی. برای این کار Alt+f2 رو بزن تایپ کن:
و بعد به اون آدرس برو. بعد به جای باز کردن فایل menu.lst اون رو rename کن. بعد ctrl+h رو بزن. احتمالا یه فایل به این اسم ظاهر میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون ~ رو از آخر اسم فایل پاک کن. احتمالا درست میشه. اگه نشد میتونی گراب رو دوباره نصب کنی که بارها توی انجمن این کار توضیح داده شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه عضو اين انجمن شدم و چون ميخوام با لينوكس كار كنم خيلي سوال برام پيش مياد مثلا نحوه ي اتصال به اينترنت از طريق لينوكس نسخه ي فدورا ؟لطفا اگه بلديد كمكم كنيد .
ممنون
به بخش Modem FAQ برین.
واي پارميس جون ببخشيد من اشتباهي با نام كاربري شما ان شدم
لطفا اگه كسي اتصال به اينترنت از طريق لينوكي (نسخه ي فدورا) رو بلده كمكم كنه
ممنون
به بخش Modem FAQ برین.
فایل و پیدا کردم تو پازسیکس ولی اصلا باز نشد پسوند های lst رو با چی باز کنم؟
ادیتورهای متنی می توانند این نوع فایل را باز کنند اما بدون دسترسی روت اجازه ی ذخیره ی ویرایش های انجام شده به شما داده نخواهد شد .
با ريشه سي دي زنده بالا اومدم
وبا ورد لينوكس (اسمش رودقيق يادم نيست افيس اپن ياهمچين چيزي )بازنشد وبا هربرنامه ي ديگه بازنشد
مشكل كاركجاست؟؟شايد سي دي زنده فدورارولازم داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)