تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 74 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 739

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

پیش نهاد می کنم کسی در محدوده من ( هفته تیر بهار شیراز) فعلا سراق ابن شرکت نیاد
    تجربه بک روزه من خیلی بد بود و صبح و شب و یا ساعت خاصب نداشت کلا حتی در نصف شب هم بالا 20 نمیره در صورتی چه صبح چه شب سرعت اینترنت رایتل همواره بالای ( هر دو با هم تست می گرفتم) 20 هست پس به صرفه هم نیست چون همین راتل نامحدود هفتهگیش 50 تومن هست!
    از نظر پینک ار فست adsl بد تر و پیتک بیشتری می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان زیتلی یه سرویس جدید داخل سایتش گزاشته به نام airfiber

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی چیزی میدونه گفته از 6 کاربر در ساختمان به بالا
    میخواستم ببینم قیمت چه جوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

خوب بلاخره چند ریز پیش تماس گرفتن که یک دکل دیگه زدیم میایم برای تنظیم مجدد از موفغ تا الان کیفیت خیلی بهتر شده
    قبل دانلود زیر ۱۰ اپلود حدود ۱
    الان دانلود بالای ۲۵ و اپلود حدود ۴

4. 3 کاربر از Mrgoood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

گفته بودی:

(((((((((من مطمئن نیستم Isp ها چقدر توی مسیرای زیرساخت موثرن ولی اگر بتونه یه پینگ داخلی خوب بده هم من راضیم...
    اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه یه vps گرفت و مشکل پینگ و حل کرد مساله اینه خیلی وقتا زیر ساخت های داخلی isp ها مشکل دار هست...
    من خودم پیشگامان دارن اکثر اوقات که ping spike و timeout هست روتر های خودشون مشکل دارن...)))))))))

میشه در مورد قسمت vpsاش یکم توضیح بدی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

هرکی هم سوال راجع به زیتل داشت بپرسه(به خصوص پینگ) و چیزای دیگه اگه بلد بودم بهتون میگم
    خودم ناراضیم از زیتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

گفته بودی:

(((((((((من مطمئن نیستم Isp ها چقدر توی مسیرای زیرساخت موثرن ولی اگر بتونه یه پینگ داخلی خوب بده هم من راضیم...
    اگر پینگ داخلی خوب باشه میشه یه vps گرفت و مشکل پینگ و حل کرد مساله اینه خیلی وقتا زیر ساخت های داخلی isp ها مشکل دار هست...
    من خودم پیشگامان دارن اکثر اوقات که ping spike و timeout هست روتر های خودشون مشکل دارن...)))))))))

میشه در مورد قسمت vpsاش یکم توضیح بدی ؟
    شرکت هاي ISP زيرساخت خودشون رو توي شهرهاي مختلف دارن که ممکنه افت و خيزهايي داشته باشه. بعد وصل مي شن به شرکت ارتباطات زيرساخت و از اونجا به اينترنت. منظور دوست مون اينه که ممکنه پهناي باند يه ISP روي به اينترنت پر باشه ولي بشه گرفتن يه سرور مجازي در يکي از ديتاسنترهاي کشور اين محدوديت پهناي باند رو پيچوند و با پهناي باند اون ديتاسنتر بيرون رفت که سرعت و پينگ بهتري به دست بياريد.

ولي پيش شرطش اينه که ارتباط شما با ISP اوکي باشه. براي 90 درصد کاربرا (به ويژه اپراتورهاي راديويي مانند زيتل) همون لينک ارتباطي خود کاربر تا ISP يا مشکل سيگنال داره يا دور و پر از لاس هست، که خب توي اين سناريو گرفتن سرور مجازي کمکي به بهبود پينگ تون نمي کنه. اول مطمئن شيد که لينک تا اولين و دومين روتر ISP درست هست، بعد بيافتيد توي خرج. (براي نمونه به کمک پينگ با بسته هاي بزرگ در بازه هاي طولاني)

8. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

من هنوز بعد از ۷ ماه راضی ام از زیتل افت نداشته و با ثبات بوده سمت منطقه ۱ تهران
    کسی خواست درخواست سرویس بده اگر از کدهای زیر استفاده کنه تخفیف میگیره :
    162569-48872
    intro-gift-awckn1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

شرکت هاي ISP زيرساخت خودشون رو توي شهرهاي مختلف دارن که ممکنه افت و خيزهايي داشته باشه. بعد وصل مي شن به شرکت ارتباطات زيرساخت و از اونجا به اينترنت. منظور دوست مون اينه که ممکنه پهناي باند يه ISP روي به اينترنت پر باشه ولي بشه گرفتن يه سرور مجازي در يکي از ديتاسنترهاي کشور اين محدوديت پهناي باند رو پيچوند و با پهناي باند اون ديتاسنتر بيرون رفت که سرعت و پينگ بهتري به دست بياريد.

ولي پيش شرطش اينه که ارتباط شما با ISP اوکي باشه. براي 90 درصد کاربرا (به ويژه اپراتورهاي راديويي مانند زيتل) همون لينک ارتباطي خود کاربر تا ISP يا مشکل سيگنال داره يا دور و پر از لاس هست، که خب توي اين سناريو گرفتن سرور مجازي کمکي به بهبود پينگ تون نمي کنه. اول مطمئن شيد که لينک تا اولين و دومين روتر ISP درست هست، بعد بيافتيد توي خرج. (براي نمونه به کمک پينگ با بسته هاي بزرگ در بازه هاي طولاني)
    ممنون بابت توضیحت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب من محله سیمون بولیوار شهر تهران هستم، حدود یکسال مشترک زیتل بودم، از چند روز پیش و بعد از اعلام شرکت زیتل که «در حال ارتقا فرستنده اینترنت نزدیک محل زندگی شما هستیم» دیروز پارامتر های رادیویی تقریبا صفر شد و کارشناس شرکت اومدن سرویس رو جمع آوری کردند

واقعا مشتری مداری زیر صفر، خیلی راحت منو از خدماتشون انداختن بیرون
    Last edited by mrgspeed; 11-03-2022 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

یوزر نیم و پسورد: farabord
    من مودم قدیمی زیتل داشتم و با یوزر/پسورد farabord می‌شد Port Forwarding تنظیم کرد که خارج از خونه به روتر و NAS خونه وصل شد.
    متاسفانه مودم قدیمی رو با مدل جدید YEACOMM P11 عوض کردند و با یوزر farabord دسترسی به منوی Port Forwarding امکان‌پذیر نیست.
    پسورد یوزر Admin مودم جدید رو دارید؟

این مدل رو دارم الان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دفترچه‌اش رو پیدا کردم ولی پسورد یوزر Admin عوض شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mr_peyman5623; 24-03-2022 at 00:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •