بله برای ایارنسل و همراه اول کار میکنه حقیقتا td-lte چون شهر ما پوشش نمیده تست نکردم در چند روز اینده تست میکنم
جواب بعدی براتون پیام خصوصی شد
- - - Updated - - -
پیام خصوصی شد
بله برای ایارنسل و همراه اول کار میکنه حقیقتا td-lte چون شهر ما پوشش نمیده تست نکردم در چند روز اینده تست میکنم
جواب بعدی براتون پیام خصوصی شد
- - - Updated - - -
پیام خصوصی شد
سلام ببخشید من tf-i60 رو خریدم چطور میشه lte watch رو براش گیر بیارم در ضمن باند ها رو چطور میشه تغییر داد
برای ما هم بفرستید
خصوصی تون بسته هستش
09168000030
با من در ارتباط باشید
یه دونه مودم i60 براتون ارسال میکنم با خیال راحت روش کار کنید
چرا روی fdd میزارم هیچی انتن ندارم ونمیتونم دانلود کنم
این پست رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در تاپیک "[بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل" نوشتم مطالعه کنید جواب همه سوال هاتون توش هست .
هزینه آنلاک کردن رو لطفا برای منم بفرستید
حتما هم TD-LTE رو چک کنید و بگید که کار میکنه یا نه .
دو تا سوال هم داشتم
بعد از آنلاک شدن برای استفاده از سیمکارت های اپراتور های دیگه باید تنظیمات خاصی انجام بدیم (مثلا تغییر profile ) یا فقط با گذاشتن سیمکارت توی دستگاه به اینترنت وصل میشه ؟
اگه به هر دلیلی به مشکل برخورد کنیم برگردوندن به حالت قبل ممکنه ؟
آقای حسین نژاد عزیز , اونور که راحت هزینه شو گفتید . چرا اینجا خصوصی ؟؟ نکنه تخفیف ویژه میخوایید بدید!
بمنم خصوصی بفرستید کنجکاو شدم!
پ.ن : آقا با این آنلاک شدن میتونیم فیرمور های بهتر و با امکانات بیشتر بگزاریم یا همین پوسته و امکانات فعلی
و فقط اپراتور رو میشه عوض کرد؟
هزینه آنلاک را برای من هم بفرستید....فقط برای آنلاک احتیاج به کامپیوتر هست؟؟؟
دوستان عزیز هزینه انلاک 60 تومن هست برای هر مودم هزینه پستی هم به عهده خودتون هست بنده پیرانشهر هستم
در جواب اقای farhathttp
بعد از انلاک شدن نیازی به هیچ تنظیماتی نیست سیم کارت بندازید و به وایفای وصل بشید
برگردوندن به حالت قبل ممکن هست اگر فریمور ایرانسل گیر بیاد چون اونی که تو این انجمن گذاشتن با اونی من از سرویس سنتر هواوی گرفتم یه مشکلاتی داره که بعد از انلاک مورد استفاده نیست
در جواب اقای gigaht
دلو زدم به دریا همینجا اعلام کردم فکر نمکیردم انلاکش انقد طرفردار داشته باشه
در مورد امکانات هر امکاناتی خواستید بگید تا اضافه کنم
در جواب اقای nemati2 جواب در خط اول همین پست هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)