منطقه ما دوتا مرکز داره رو یکیش کارت vdsl نصب کردن رو یکیش نکردن
شانس بد من رو این مرکزی که من هستم ندارن اومد گفت باید 10 نفر درخواست بدن تا نصب کنیم اینم از شانس من![]()
منطقه ما دوتا مرکز داره رو یکیش کارت vdsl نصب کردن رو یکیش نکردن
شانس بد من رو این مرکزی که من هستم ندارن اومد گفت باید 10 نفر درخواست بدن تا نصب کنیم اینم از شانس من![]()
وای چقد بد شانسی تو تسلیت![]()
دوست و همسایه جمع کن, 10 نفر چیزی نیست
چون هنوز فراگير نشده
ملت بدونن چه مزايايي داره سريع درخواست ميدن. ولي نگاه به هزينه اوليه ش ميكنن ميگن نميخواييم !
مجموعه ای از اتفاقات و تصمیمات در حال رخ دادنه که زمزمه شکست طرح سورینو و تلاش های وزیر جوان علی رغم امیدواری شدید اولیه، برای افزایش سرعت مشترکین ازش بگوش میرسه.
*مسدود کردن بخش بزرگی از ترافیک مصرفی داخلی (ارزون قیمت) که به سایتهای محتوای فیلم اختصاص داشت و شیف دادن مشترکین به استفاده از اینترنت و پهنای باند بین الملل (گرون قیمت) برای جبران این تعطیلی؛
*تصمیمات احتمالی شرکت زیرساخت برای نرخ و قیمت پهنای باند فروخته شده به شرکتها در سال اینده متناسب به میزان کسری بودجه احتمالیشون؛
*ناتوانی احتمالی شرکت زیر ساخت در رسیدن به اهداف مورد نظر در افزایش پهنای باند بین الملل متناسب با برنامه های مورد نظر وزارت خانه بدلیل رعایت مسائل و محدودیت های ارزی.
*ادامه فشار و سختی واردات قطعات مورد نیاز برای گسترش طرح های اینده بنا به تصمیمات مقامات بالارده در کنترل میزان واردات کلی کشور و خروج ارز
*عدم استقبال و ناتوانی طیف خیلی بزرگی از مردم برای پرداخت بیشتر به شرکتها (خصوصاً مخابرات) جهت استفاده از سرویسهای گرونتر
در نتیجه دچشم انداز طرح سورینو حاکی از شکست این طرح بوده و نه تنها شرکتهای دیگه حاضر به همکاری و سرمایه گذاری در vdsl نخواهند بودف بلکه خود مخابرات هم ممکنه عقب گردی در تعرفه ها یا تصمیماتی دیگه داشته باشه در این زمینه.
vdsl مرحله بعد از adsl است ، مانند adsl مرحله بعد از dsl و آنالوگ قبل از آن بود
اگر اجرا به دلیل کمبود بودجه به طور موقت کند شده، دیر یا زود vdsl جایگزین adsl میشه
ایران یک کشور در حال توسعه است و از مراحل توسعه پرش می کند و ما مستقیماً از آنالوگ به adsl رفتیم بدون اینکه ابتدا dsl داشته باشیم
من 20 سال پیش در خارج کار می کردم و به یاد می آورم وقتی dsl برای اولین بار بیرون آمد ، حداکثر سرعت 100kbs دانلود را داشت که بعد از ده سال سرعت 20~30kbs آنالوگ در آن زمان جای تعجب داشت
هنوز مودم آنالوگ usb دارم که در آن روزها با خرید آن کارت های اینترنتی از اینترنت استفاده می کردیم
یادتون در آن زمان shatel شركت فروش كارت هاي اينترنتي بود كه مخابرات در آن دخيل نبودند ، آنها هنوز در عصر حجر گیر كرده بودند و ساير شرکتهای بدون مجوز از مزيت خطوط مس استفاده مي كردند
برای تلفن از تهران به تبریز, اصفهان یا هر شهرستان مجبور میشدیم به تله کابین یا دفتر پست/مخابرات بریم
زمان به سرعت میگذرد![]()
Last edited by dadash42; 10-11-2019 at 07:39.
قشنگ داریم با این وضعیت پرش میکنیم !!!! مرسی بابت یادآوری
یعضی وقتها هم پرش همراه با سقوط هست![]()
نوشته شده توسط _Hasan
![]()
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)