تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 859 اولاول ... 64652535455565758596066106156556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوست عزیز من Z6000 دارم و مشکل قطعی به هیچ عنوان ندارم
    الان خونه نیستم ورژن و سایر مسائل رو چک کنم
    اگر سوالی دارید در خدمتم
    لطفا اگر تونستید اون ورژن جدید رو در اختیار اعضا قرار بدید گمونم R3 بود

یکی از بدی‌های مودم Z6000 اینه که تنظیمات DHCP دست شما نیست مثلا نمیتونید رنج IP رو تغییر بدید، یا IP رزرو کنید برای یه دستگاه! از اون طرف DMZ داره و خوب نمیدونم چطور میشه...

در مورد PS4 و NAT Type دوستانی پرسیدن، درسته NAT Type 3 هست (درست مثل سایر حالت‌های اینترنت ایرانسل یعنی مثلا هات اسپات گوشی یا با مودم LH92) ولی من FIFA 17، Black Ops 3، Overwathو Helldivers باهاش بازی کرده و میکنم و هیچ مشکل خاصی ندارم، تک و توک پیش میاد طرف NAT Typeش همخونی نداره با شما و مچ نمیشه (تو فیفا). البته من DMZ یا Port Forwading رو این ست نکردم ولی با LH92 که هیچ فرقی نمیکنه NAT Type هزار تا کانفیگ هم انجام بدید باز 3 هست

نکته جالب اینه که تو تست اینترنت PS4 من با LH92 معمولا 4 مگابیت سرعت داشتم اما با Z6000 8 مگابیت هست ولی در حالت عادی فرق خاصی ندیدم بینشون، سر صبح از گوگل پلی ولی سرعت دانلود سر به فلک میکشه و 1 آپدیت مثلا 1 مگابایتی تو زیر 2 ثانیه میاد... البته LH92 هم همین بو

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان گرامی کسی این مشکل رو نداره من هنوز منتظر جواب شما هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا وقتی که از پشت دستگاه خاموش و روشن نکنی به شبکه متصل نمیشه!!
    چرا این مشکل من روی این مودم دارم وقتی دی سی می شه باید یا سخت افزاری یا نرم افزاری ریستارت کنی که مجدد لینک ثابت بشه. به ضعف یا قدرت سیگنال هم مربوط نمی شه، خود مودم اشکال داره باید پیگیری کرد شاید با ارتقا فریم ور حل بشه. یه دفعه با پشتیبانی عنوان کردم گفت منتظر فریم ور جدید باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بهترین مودم کدام هست که بهترین سیگنال را داشته باشه ؟

5. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این مودم مبین نت ( ایرماستر 3000) هم از تی دی ایرانسل پشتیبانی می کنه اما متاسفانه ایرانسل اجازه نمیده مک اونها توی شبکه رجیستر بشه. نمی دونم کی می خواد از این وضعیت خارج بشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ناراضی هستی؟ چند بده بهت راضی میشی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

ناراضی هستی؟ چند بده بهت راضی میشی؟
    ناراضی نیستم اگه ناراضی بودم نمیخریدم اصلا ..

همون طور که گفتم این مودم فضای باز تو بالکن اتاق من بهتر جواب میداد تا رو پشت بام

دوستان کسی میدونه که کابلی که به این مودم وصل میشه باید حتما Cat5e باشه یا cat6 باشه اشکالی داره من یه cat6 داشتم از قبل بهش وصل کردم چند بار قطع و وصل شد تا راه افتاد ممکنه همین Cat6 باشه که اینجوری شده پینگ من ؟ یا دکلی که من پینگ 60 باهاش گرفتم فرق میکرده بهتر بوده یا به جای دیگه وصل بوده علت چیه ؟ چون من دو جا امتحان کردم تو بالکن با دو تا بار پینگ گوگل 60 ! میداد ، رو پشت بام با سه بار سیگنال 140 به بالا ! دوستان راهنمایی کنن لطفا خیلی ممنون

در مورد نصاب نمیدونم احتمالا یه پول اضافه بگیرن ازت واسه نصب
    سیم هم لازم نیست کت۶ باشه چوم ماکسیموم سرعت اون‌مودم ۱۲۰ هست که شما به نصفشم نمیرسی پس سیم گرون احتیاجی نداری
    تو بالکن هم میتونی تست کنی اگه snr بالای ۱۰ بود موردی نداره استفاده میکنی

دوست گرامی پس این یوزر ها که با ایرانسل و همراه اول 60-70 مگ میگیرن چیکار میکنن ؟ به دکل نزدیکن یا آنتن خارجی وصل میکنن یا با مودم آنلاک فرکانس ها رو دستی ست میکنن ؟ یکم میشه توضیح بدین خیلی ممنون

الان این مودم فضای باز ایرانسل که من گرفتم من خیلی نجوریدم ولی مثل اینکه میشه دستی یه چیزایی شو ست کرد ، ؟!

دوست عزیز من تی دی دارم
    اتفاقا اجودانیه هم استفاده میکنم که همون بقل نیاوران هست
    دیگه بترکونه شاید نزذیک ۴۰ مگ بشه
    سیم کارت معمولی هم بندازی حدودا ۱۰-۲۰ درصد سرعت از سیم تی دی کمتر میشه
    پس زیاد دلت رو خوش نکن
    cat6 از قبل داشتم تنبلیم میومد برم cat5e بگیرم براش برا همین پرسیدم شما که واردی ممکنه cat6 رو این دستگاه باعث بالا رفتن پینگ بشه ؟! خیلی ممنون از توضیحتون پیشاپیش

بهترین مودم کدام هست که بهترین سیگنال را داشته باشه ؟

فضای باز اگه گرفتین بزارین پشت همون پنجره یه کم شیب بدین رو به دکل ایرانسل ! این توصیه من به شماست , رو پشت بومش کشکه , اصلا دکل های موبایل رو اگه نگاه کنید شما میبینید آنتن هاش با یه کم زاویه رو به زمینه !

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کت 5 و 6 برای پینگ تاثیری نداره برای سرعت بالای صد مگه
    شما فقط برات پینگ مهمه
    توی بالکن و پشت بام تست سرعت نگرفتی؟ جهت فرستنده مهمه . شاید جهتش با بالکن سازگارتره تا پشت بام. حتما باید مشخصات دکلی رو که وصل میشی مقایسه کنی
    اس ان آر و کیفیت در بالکن و پشت بام چقدر با هم تفاوت داشت. اصلا به این شاخص ها توجه کردی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

شما فقط برات پینگ مهمه
    توی بالکن و پشت بام تست سرعت نگرفتی؟ جهت فرستنده مهمه . شاید جهتش با بالکن سازگارتره تا پشت بام. حتما باید مشخصات دکلی رو که وصل میشی مقایسه کنی
    اس ان آر و کیفیت در بالکن و پشت بام چقدر با هم تفاوت داشت. اصلا به این شاخص ها توجه کردی؟
    نه فقط پینگ مهم نیست ولی اینکه آدم با دو تا بار سیگنال پینگ 60 از گوگل بگیره بعد با کلی ذوق و شوق بره بالای پشت بوم نصب کنه بعد با 3 تا بار سیگنال ! پینگ 140 به بالا بده هم جای تعجب داره هم مایوس کننده ست
    توی بالکون تست سرعت گرفتم بله همون حدود 20-25 مگ بود ، جهتش م والا از روی نقشه ایرانسل سعی کردم حدس بزنم یعنی رو بالکن که بود به یه طرف بود که تا سپز پررنگ خیلی فاصله داشت , بعد نگاه کردم دیدم کجا اون رنگ سبز پررنگ نزدیک تره بعد که رفتم رو پشت بوم به همون سمت گذاشتم .. دکل هر چی نگاه کردم ندیدم فرضا هم میدیدم از کجا میدونستم کدوم ایرانسل ه ؟ من به سمت همون سبز پررنگ گذاشتم خلاصه الان هم نمیدونم چیکار کنم ؟!

شما فقط برات پینگ مهمه
    پینگ که گفتم دوست گرامی من خودم هم میدونم خیلی پینگ پینگ کردم تو این فروم ولی من تست اولیه که با این دستگاه داشتم تو بالکن دیدم نه تنها تو کامند پرامت پینگ خوب میده (حتی بهتر از اینترنت پوینت تو پوینت من !!) بلکه تو بازی هم فوق العاده عمل میکنه ! ! من هم راستش هیچ تفریحی غیر از بازی آنلاین ندارم یکی میبینی تو آذربایجان با 4224 پینگ 70 داره (که محشره !) همین طور که یکی از دوستان آذربایجانی پست کردند من باید پدر خودم رو در بیارم تا به نزدیک همچین پینگایی برسم با تشکر

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اون چراغ سیگنال اصلا مهم نیست!
    اوم فقط مقدار سیگنتل رو میگه
    برای تنظیم باید بری تو پنل مودم اونجا snr رو نگاه کنی هرجا بالانرین snr رو داشتی اونجا سرعت باللتری هم دریافت میکنی
    برای همین ممکنه تو بالکن مقدار rsrp شما بد باشه اما snr بهتری بده واسه اون بهتره سرعت

12. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •