اگه ممکنه در همین تاپیک بپرسید تا اگه کاربر دیگه ای هم همون سوال رو داشت
دوباره کاری نشه، اگر هم میخواهید خصوصی بپرسید بگید تا براتون ارسال کنم.
اگه ممکنه در همین تاپیک بپرسید تا اگه کاربر دیگه ای هم همون سوال رو داشت
دوباره کاری نشه، اگر هم میخواهید خصوصی بپرسید بگید تا براتون ارسال کنم.
یه مدته دارم تحقیق میکنم برای خرید 43w805c تمام صفحات قبل رو هم خوندم و جواب اکثر سوالامو گرفتم. تمام سایت های بانه ای رو چک کردم ولی تریجیح میدم از همین تهران خرید حضوری داشته باشم. امین حضور و جمهوری رفتم و چندتا نمایندگی بودن که داشتن ولی مساله اول قیمت بالاشون بود ( بانه حدود 2300 ولی تهران 2600) و مساله دوم این که تا میگفتم این مدل رو میخوام اولین سوالی که هر فروشنده میپرسید این بود: "چرا W805c میخوای؟؟؟" و یجورایی آدمو از خریدش میترسوندن و میگفتن مدل بدون ری----ور که w800c هست رو بخر و ری---ور رو جدا تهیه کن.
ولی خودم دوس ندارم دیوایس اضافه داشته باشم و با توجه به مشکلاتی که این مدل برای تنظیم کانال ها داره ترجیح میدم گیرنده ستلایت داخلی داشته باشه.
میخواستم بدونم شما یا دوستانی که این مدل رو دارین تا حالا مشکلی نداشتین که پشیمونتون کنه که چرا w800c رو نگرفتین؟ و اینکه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بتونم یه خرید مطمئن با قیمت مناسب داشته باشم؟
Last edited by fashist_v; 25-09-2016 at 14:40.
دوستان عینک 3 بعدی سامسونگ 3100 مطمئنید میخوره به این تلویزیون؟؟
کار خوبی میکنید که خریدتون رو حضوری انجام میدید و تا وقتی که مجبور نشدید خرید رو به صورت حضوری انجام بدید
در رابطه با قیمت هم علاوه بر قیمت کالا هزینه باربری رو هم به اون اضافه کنید بعد با قیمت های بانه مقایسه کنید
اگه تفاوت قیمتی وجود داشت به فکر گرفتن تخفیف باشید. قیمت ارسال به شهرهای دور بین 200 تا 300 هست.
W805C به غیر از همون کندی سرعت تنظیمات کانال که با برنامه SonyEditor و احتمالاً آپدیتهای آینده برطرف میشه
و یک مقدار کم بودن صدا که با سینمای خانگی یا اسپیکر جداگانه حل میشه مشکل دیگه ای نداره. البته گیفیت صدا
مشکلی نداره و حجم صدا یک مقدار کمتر از تلویزیونهای دیگه هست که فقط توی مهمونی ممکنه صدا نرسه و مجبور
بشید صدا را تا 40 یا 50 درصد بالا ببرید. و در مواقع عادی صدا بسته به نوع کانال بین مقدار 12 تا 35 متغیره
مورد بعدی اینکه چون کار کپی زدن برای تلویزیون های رسی وردار مشکلتر از تلویزیون عادی هست معمولاً چینیها وقت
خودشون رو با این مدل تلف نمیکنند و سراغ مدلهای معمولی میرن، برای همین امکان High copy بودن مدل W800C
بیشتر از مدل W805C هست. بنابراین اگه 100 تومان اختلاف برای شما زیاد نیست مدل 805 رو تهیه کنید.
Last edited by Cyberlife; 25-09-2016 at 21:05.
مرسی از راهنمایی خوبتون. در مورد انتخاب w805c که مطمئن شدم فقط میمونه قیمت و خریدش. از بانه قیمت گرفتم 2300 به اضافه 150 هزینه ارسال (نسبت به 2600 تهران 150 تومن اختلاف قیمت داره) که طرف میگفت به شرط آکبند بودن و بدون حتی یک دقیقه کارکرد. راستش یکم به شک افتادم که نکنه میشه ساعت کارکرد رو هم صفر کرد! حالا امروز فردا هم دوبار میرم جمهوری ببینم میشه چیزی پیدا کرد یا نه
همانطور که گفتم اینها تا به دست مشتری برسه دو سه بار تست میشه ( شاید بیشتر)،
بنابراین چیزی به اسم آکبند ندارن و ساعت کارکردشون کاملاً صفر نیست. دقت کنید.
خیلی ببخشید، توهین به تهرانی های عزیز نباشه، ولی اکثر فروشنده های تهران یک
روده راست تو شکمشون نیست. به حرفشون اعتماد نکنید، اونها فقط میخوان کرایه مغازه
و سود خودشون رو در بیارن و در این راه از هیچ ترفندی دریغ نمیکنن![]()
البته من از جوانرود گرفتم کارکردش صفر یا حدود یکی دو دقیقه بود...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
البته اونی که بهم میگفت کارکردش صفره و اگه صفر نبود برگردون فروشنده بانه ای بود. ولی در مورد فروشنده تهرانی هم حرفتونو قبول دارم. کلا رو حرف کاسب و فروشنده نمیشه حساب کرد
فکر نمیکنم به دقیقه باشه. اونجور که فهمیدم به ساعت باید باشه. اگه یکی از دوستام یه اسکرین شات از صفحه کارکرد بذاره ممنون میشم
سلام به همگی
تو بازار مدل های مختلفی هست:
W800C
W805C
W807C
W808C
فرقشون چیه؟ و هر مدل ساخت کدوم کشور؟
کدوم رو بیشتر توصیه میفرمایید
با سپاس
مدل w800c بدون ری---ور داخلی هست ولی بقیه مدل ها ری---ور داخلی دارن.
تفاوت w807c هم با بقیه اینه که فریم نقره ای داره ولی فریم بقیه مشکیه.
تفاوت خاص دیگه ای من پیدا نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)