خواهشاً يه File Manager خوب كه هم درست كار كنه و هم بتونه فايل هاي sis.* رو با bluetooth بفرسته (براي 6680) معرفي كنيد.
ممنون
خواهشاً يه File Manager خوب كه هم درست كار كنه و هم بتونه فايل هاي sis.* رو با bluetooth بفرسته (براي 6680) معرفي كنيد.
ممنون
فايلهاي txt رو که از کامپیوتر میریزم رو موبایل با چه برنامه ای میتونم مشاهده کنم .quick office پسوند txt را باز نمیکنه .
اما اين كه فقط 15 روزه است.كرك شده اش رو كسي نداره؟برنامه call cheater رو ميگم.نوشته شده توسط SNZ
نوشته شده توسط SNZ
اين هم CallCheater 1.01 همراه با كرك براي SNZ عزيز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لطف كنيد لينك برنامه GSM Position Locator رو براي 6680 رو هم بذاريد.
ممنون
سلام.......لطفا يه برنامه واسه فرستادن تصاوير از طريق smsواسه گوشي 6630بزاريد......اخه با 6630 نميشه فرستاد......ممنونم
کسی جواب سوال مارو نمی دونست؟ ها ها هانوشته شده توسط mohammad_h
دوستان سلام
يك برنامه مي خواستم كه بشود به كمك آن كل log كه در سري 60 وجود دارد را Save كنم.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام به همه دوستاان
من برنامه رجيستر شده camerafx pro براي موبايل N 90 نوكيا ميخواستم اگر كسي داره ممنون ميشم.
Last edited by vahid388; 06-02-2006 at 00:41.
سلام برنامه FS Caller ورژن 3 و 3دهم را كه روي 6681 كار مي كند اگر داريد براي من بگذاريد خيلي ممنون
يك آنتي ويروس خوب مي خواستم براي 6680 ممنون ميشم كه تو دنيا اول باشه مثل نورتون كه تو كامپيوتر اوله ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)