Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*
Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*
DVD ویندوز 10 رو بزار دستگاه اون CMD رو اجرا کن این دستور رو بزن فکر کنم حل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Na 2rost nashod
این 2 دستور رو پشت سر هم اجرا کن دیگه ایندفعه امیدوارم حل بشه
پ.ن: راستی فلش لینوکس که هنوز به دستگاه نیست؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CafeNet999; 26-06-2016 at 18:16.
Na moteasefane baz ham 2rost nashod
flash ham vasl nist
آقا من یه اشتباهی کردم مثل اینکه دستور تعمیر بوت! توی ویندوز 10 عوض شده بجای bootrec باید bootsect تایپ کنید
این دستور رو ایندفعه امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه.
یه سرچ هم زدم دیدم یه سری گفته بودن این دستور جواب داده براشون(من خودم تست نکردم) برید تو قسمت troubleshooting بعدی گزینه CMD...اینجا درایو C یعنی درایوی که توش ویندوز نصبه اگه تو درایو D نصب کردید بزنید D
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CafeNet999; 26-06-2016 at 21:21.
Baz ham 2rst nshd![]()
Nashod k nashod...![]()
Man emruz pish az in etefaq 2kar krde budam shayad bi ertebat nbashe
dar qesmat nasb linux mikhastam yek taghiri dar partishen ha eEmal knm k didm nmishe v revert krdm... Bad dar mint live check krdm on part v mhtvash ham sare jash bud...
yekbar ham rftm qsmt tnzimat baios v f9 zdm ta b avalin setting brgrde...
Doostan dige kasi nist mano kmk kne az in vaziat dar biam? Bad moqei gir oftadam
سلام
اگر ویندوز 10 با تنظیمات دیفالت بایوس نصب نشده باشد ؛ با تغییر تنظیمات به حالت پیشفزض (کلید F9) ؛ بوت ویندوز دچار مشکل می شود.
تنظیمات تب های Boot (گزینه های مربوط به ترتیب بوت ؛ Boot Mode و ...) و تب Advanced (قسمت Sata mode یا ahci mode) یا سایر قسمت های این تب ها (مخصوصا تب Boot ) را به وضعیتی که ویندوز 10 با آن تنظیمات نصب شده بود برگردانید. اگر هنگام نصب ویندوز 10 تغییر خاصی در سایر قسمت های بایوس (قبل از دیفالت شدن با کلید F9) انجام داده اید ؛ آن تنظیمات را دوباره انجام دهید)
اگر تنظیمات قبلی را یادتان نیست گزینه ها را یک به یک تغییر دهید و پس از ذخیره تنظیمات و ریستارت سیستم چک کنید ویندوز بوت می شود یا خیر.
Last edited by vissoto; 27-06-2016 at 05:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)