تو Ps4 یه چیز دیگه ست! چه pes چه فیفا حتی
نسخه پی اس 4 ش 18گیگه نسخه پی سی 5گیگ!
تو Ps4 یه چیز دیگه ست! چه pes چه فیفا حتی
نسخه پی اس 4 ش 18گیگه نسخه پی سی 5گیگ!
من از استیم خریدم 50$. البته من ایران زندگی نمی کنم. حالا جواب سوالم و شما داری؟
به نظرم مشکلی نداره
چرا از اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ هارو نمیگنجونن تو بازیبره PS4 ش هم مثل اینکه آپدیت اومده ولی فکر نکنم لایسنس انگلیس باشه براش.پچ های پی سی رو هم یوزرها دستی میسازن
یه پچ گرافیکی اومده گرافیک رو بهتر میکنه پررنگ میکنه . البته میتونه بهتر باشه ولی فعلا همین هم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من راجع به دروازه بان قبلاً همین حرفتو گفتم ولی بچّه ها مثل این که جوگیر شدن بیش از حد! حرفمو قبول نمی کنن! تازه، من از روی ویدیو گفتم؛ دیگه خودت که بازی کردی، دیدی چه وضعیه دروازه بانی!
اصلاً خبری از اون Save های عالی دروازه بان هایی که قوی هستن، مثل De Gea و Cortois و Neuer و... نیست! مثل این که فقط در حد شایعه بود!
من 4 تا بازی کردم ، به نظرم :
1-حالت گردش توپ توی زمین حالت عادی ای نداره و مصنوعی تر شده
2-دروازبان ها هم اکثر ضربات رو گل میخورن خیلی راحت
3-بازی بهتر و روون تر شده
4-گزارشگر بهتر شده
5-نقل و انتقالات خیلی روی اعصابه که یه شرکت به این بزرگی نمیتونه اونو حل کنه و بعد بازی رو ریلیز کنه
به نظر من در کل مشکلات این بازی خیلی بیشتر از بهبود هاش شده و دروازبانایی که راحت تر از همیشه گل میخورن باعث میشه بازم بازیای پر گلی رو شاهد باشیم![]()
سلام مجدد، بچه ها شمایی ک روون اجرا کردید، میشه بفرمایید چه نرم افزارهایی نصب کردید ک روونه؟
من هر چی واسه اجرای روون بازی بود رو نصب کردم، بازی اوایلش روونه ولی بعدا لگ پیدا میکنه، خواهشا راهنمایی کنید
من لگ ای نداشتم ، نرم افزار های همراه بازی رو نصب کردم و بازی رو از یاس دی ال دانلود کرده بودم
سیستمم هم این هستش :
تنها مشکلم وقتیه که میخواد صحنه آهسته نمشون بده که اون توپ میاد و میره و وسطش گیر میکنه.....اونو نمیشه برداشت ؟
ممنون، ویندوزتون چیه؟ من فکر میکنم از ویندوزم باشه؟
من مشکل شما رو ندارم!!!
واسه من اینطوریه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا GPU روی اینتله در حالی که از روی geforce بازی رو اجرا میکنم!!!
چطوری تغییرش بدم؟
Last edited by wolfomid; 18-09-2015 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)