تو مرحله دزدی از جواهرفروشی اونجا که با موتور از تونل درمیان پلیسا هستن بعد سوییچ میشه رو مایکل میپره بیرون از بازی. آپدیت و کرک 4 هم استفاده میکنم
تو مرحله دزدی از جواهرفروشی اونجا که با موتور از تونل درمیان پلیسا هستن بعد سوییچ میشه رو مایکل میپره بیرون از بازی. آپدیت و کرک 4 هم استفاده میکنم
آره تو این مرحله بعد اینکه ماشین حمل زباله منفجر کردی وقتی زنگ میزنی به مایکل موقع سوئیچ کردن فورس کلوز میده
تنها راهش هم اینه 3بار از عمد ببازی این قسمت از بازی skip کنی بره
بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه ماشین برداری بری به جایی که ماشین مورد نظرت پارک کردی 3بار از عمد بباز بعد اسکیپ بزن دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
خیلی بده اینجور ! چون وقتی داره سوئیچ میکنه مایکل تو جاده کوهستانی داره میره ، آدمو قلقلک میده ببینه کجا میره !!
تو فروم راک استار هم این مشکلو مطرح کردن . جوابشو هم دادن و مشکل حل شده ولی من امتحان کردم بازم حل نشد !
For the second part where you may run into a problem, once you reach the safe car, and need to blow up the garbage truck, don't use sticky bombs, grenades, or any other explosive. Pick a weapon, shoot the garbage truck's large gas tank, then shoot some of the leaking gasoline on the ground. The truck will eventually explode, destroying it and completing the objective without using thrown weapons while on foot. You won't crash.
آخه این مرحله شما که ماموریت بازی که سرقت و کشتن پلیسا و فرار از دستشون بود که انجام دادی
بعد ترکوندن ماشین حمل زباله و سوار شدن به ماشین خودت موقع سوئیچ کردن فقط باید یک مسیر با ماشین بری تا برسی به مقصد که اسکیپ کنی دموش نشون میده و چیزی از دست نمیدی
اگه طوری بود که مثلن نتونی ماموریت بازیش به انجام برسونی و فقط اسکیپ کنی آره رو اعصاب میرفت ولی این قابل تحمله![]()
اینجا راه حل داره:
ماشین فرار رو باید نزدیک جاییکه مایکل هست پارک کنی اینجوری دیگه بالا نمیره موقع سوئیج کردن و ارور نمی ده.
ویدئوش توی ...تیوب هست من خیلی راحت اون مرحله رو همین جوری رد کردم. البته بعدش خیلی اتفاق خاصی نیست.
اون متن هم درست نوشته نباید از نارنجک و همگروههاش استفاده کرد. البته با روش بالا بری 100 درصد کار می کنه.
نکته ای که هست اینه که راکستار میاد توی هر آپدیت یه مشکلی واسه نسخه های کرکی درست می کنه. از قضا آپدیت 2 هم با نارنجک و بمب چسبنده و اینا مشکل داره. وقتی از اینا استفاده کنی در هر موقعیت موقع سوئیچ فورس کلوز می ده.
بیرون اومدن از بازی stopped working وقتی کلید f در بعضی از مرحله ها میزنیم چطور میشه درست کرد؟
خودت اینو امتحان کردی!؟
برا من هیچ کاری نکرد.....
آره یه مرحله بود که یه جای خاصی کرش می کرد.
بعد اینکار درست شد.
سلام تو رو خدا یکی جوابمو بده من ارور 0xc000007b رو دارم همه کار کردم ویندوز عوض کردم اپدیت کردم net framework رو اپدیت کردم چنتا فایل رو در system32 کپی کردم نشد که نشد
لطفا دوستان راهنمایی کنید
همون 60 گیگ هم دارم که باید اکسترکتش کنیم
کدوم اپدیت ها برای بازی ریختی ؟
اپدیت 2بازی همراه کرک ورژن 2 بریز اگه جواب نداد کرک ورژن 4بازی بریز تو محل بازی - اپدیت و کرک 2 باید تو dvd خود بازی باشه اگه حذفش نکرده باشن
اگه تو بازی که خریدی پوشه ای به نام ساپورت داره تمام برنامه هایی که توشه نصب کن همراه با اپدیت گرافیک و دایرکت ایکس و بقیه چیزا
منم همین نسخه بازی دارم به همین روش اجراش کردم و تمام کردم بازی رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)