تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 87 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 870

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تو مرحله دزدی از جواهرفروشی اونجا که با موتور از تونل درمیان پلیسا هستن بعد سوییچ میشه رو مایکل میپره بیرون از بازی. آپدیت و کرک 4 هم استفاده میکنم

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو مرحله THE FIB بعد از اینکه پلیسارو میزنیم من باید فرانکلین با ماشین حمل زباله ببرم اونجایی که ماشینو قبلا گذاشته بود ، همه اینکارارو میکنم و ماشین حمل زباله رو هم میترکونم ولی وقتی بعد از صحبت کردن با مایکل میخواد سوئیچ بکنه روش بازی قفل میکنه ! کسی هیچین مشکلی داشته !؟
    آره تو این مرحله بعد اینکه ماشین حمل زباله منفجر کردی وقتی زنگ میزنی به مایکل موقع سوئیچ کردن فورس کلوز میده

تنها راهش هم اینه 3بار از عمد ببازی این قسمت از بازی skip کنی بره

بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه ماشین برداری بری به جایی که ماشین مورد نظرت پارک کردی 3بار از عمد بباز بعد اسکیپ بزن دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره تو این مرحله بعد اینکه ماشین حمل زباله منفجر کردی وقتی زنگ میزنی به مایکل موقع سوئیچ کردن فورس کلوز میده

تنها راهش هم اینه 3بار از عمد ببازی این قسمت از بازی skip کنی بره

بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه ماشین برداری بری به جایی که ماشین مورد نظرت پارک کردی 3بار از عمد بباز بعد اسکیپ بزن دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
    خیلی بده اینجور ! چون وقتی داره سوئیچ میکنه مایکل تو جاده کوهستانی داره میره ، آدمو قلقلک میده ببینه کجا میره !!

تو فروم راک استار هم این مشکلو مطرح کردن . جوابشو هم دادن و مشکل حل شده ولی من امتحان کردم بازم حل نشد !

For the second part where you may run into a problem, once you reach the safe car, and need to blow up the garbage truck, don't use sticky bombs, grenades, or any other explosive. Pick a weapon, shoot the garbage truck's large gas tank, then shoot some of the leaking gasoline on the ground. The truck will eventually explode, destroying it and completing the objective without using thrown weapons while on foot. You won't crash.

6. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خیلی بده اینجور ! چون وقتی داره سوئیچ میکنه مایکل تو جاده کوهستانی داره میره ، آدمو قلقلک میده ببینه کجا میره !!

تو فروم راک استار هم این مشکلو مطرح کردن . جوابشو هم دادن و مشکل حل شده ولی من امتحان کردم بازم حل نشد !

آخه این مرحله شما که ماموریت بازی که سرقت و کشتن پلیسا و فرار از دستشون بود که انجام دادی

بعد ترکوندن ماشین حمل زباله و سوار شدن به ماشین خودت موقع سوئیچ کردن فقط باید یک مسیر با ماشین بری تا برسی به مقصد که اسکیپ کنی دموش نشون میده و چیزی از دست نمیدی

اگه طوری بود که مثلن نتونی ماموریت بازیش به انجام برسونی و فقط اسکیپ کنی آره رو اعصاب میرفت ولی این قابل تحمله

8. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اینجا راه حل داره:
    ماشین فرار رو باید نزدیک جاییکه مایکل هست پارک کنی اینجوری دیگه بالا نمیره موقع سوئیج کردن و ارور نمی ده.
    ویدئوش توی ...تیوب هست من خیلی راحت اون مرحله رو همین جوری رد کردم. البته بعدش خیلی اتفاق خاصی نیست.

اون متن هم درست نوشته نباید از نارنجک و همگروههاش استفاده کرد. البته با روش بالا بری 100 درصد کار می کنه.

نکته ای که هست اینه که راکستار میاد توی هر آپدیت یه مشکلی واسه نسخه های کرکی درست می کنه. از قضا آپدیت 2 هم با نارنجک و بمب چسبنده و اینا مشکل داره. وقتی از اینا استفاده کنی در هر موقعیت موقع سوئیچ فورس کلوز می ده.

10. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بیرون اومدن از بازی stopped working وقتی کلید f در بعضی از مرحله ها میزنیم چطور میشه درست کرد؟

12. این کاربر از meysambs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام دوستان
    من در یه سایتی یه آموزشی دیدم، فکر کردم می تونه مفید باشه.

<<
    آموزش فیکس کردن بعضی از بیرون پردیدن های ناگهانی بازی ( Fixed Crashed ) :

1- ابتدا برنامه نوت پد (notepad) ویندوز خود را باز کنید.
    2- در داخل برنامه نوت پد از گزینه FILE و عبارت New یک صفحه جدید خالی باز کنید و حالا عبارت زیر نوشته را Copy و در داخل آن Past کنید و بعد دکمه های Ctrl + S را همزمان بزنید تا پنجره SAVE بیاد و حالا قسمت File Name شما بنویسید GTAV.bat و یا GTAV.cmd و حالا OK را بزنید، حالا شما یک فایل اجرایی با فرمت bat و یا cmd دارید را به حل نصب بازی ببرید و در آنجا روی آن دابل کلیک کنید تا خودش کار خود را انجام دهد.
    عبارتی که باید داخل صفحه اضافه شود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    >>

لازم به ذکره که خیلی از مشـکلات بازی حـل شد.

البته بهتره این رو بعد از نصب آپدیت 5 انجام بدین.
    خودت اینو امتحان کردی!؟
    برا من هیچ کاری نکرد.....

14. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

خودت اینو امتحان کردی!؟
    برا من هیچ کاری نکرد.....
    آره یه مرحله بود که یه جای خاصی کرش می کرد.
    بعد اینکار درست شد.

16. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام تو رو خدا یکی جوابمو بده من ارور 0xc000007b رو دارم همه کار کردم ویندوز عوض کردم اپدیت کردم net framework رو اپدیت کردم چنتا فایل رو در system32 کپی کردم نشد که نشد
    لطفا دوستان راهنمایی کنید
    همون 60 گیگ هم دارم که باید اکسترکتش کنیم

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام تو رو خدا یکی جوابمو بده من ارور 0xc000007b رو دارم همه کار کردم ویندوز عوض کردم اپدیت کردم net framework رو اپدیت کردم چنتا فایل رو در system32 کپی کردم نشد که نشد
    لطفا دوستان راهنمایی کنید
    همون 60 گیگ هم دارم که باید اکسترکتش کنیم

کدوم اپدیت ها برای بازی ریختی ؟

اپدیت 2بازی همراه کرک ورژن 2 بریز اگه جواب نداد کرک ورژن 4بازی بریز تو محل بازی - اپدیت و کرک 2 باید تو dvd خود بازی باشه اگه حذفش نکرده باشن

اگه تو بازی که خریدی پوشه ای به نام ساپورت داره تمام برنامه هایی که توشه نصب کن همراه با اپدیت گرافیک و دایرکت ایکس و بقیه چیزا
    منم همین نسخه بازی دارم به همین روش اجراش کردم و تمام کردم بازی رو

19. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •