دوستان اگه کسی میتونه 1 سیو از این بازی با اسم درست از تیم یوونتوس بزاره.
سیو رو کسی تست کرده؟
دوستان اگه کسی میتونه 1 سیو از این بازی با اسم درست از تیم یوونتوس بزاره.
سیو رو کسی تست کرده؟
دوست عزیز مشکل از بازی که سایت گذاشته است ...
از یک سایت دیگر دانلود کن مشکل حل میشه
مربوط به کرک میشه
مشکل حل شد.
با پچی که یکی از دوستان تو این صفحه گذاشته مشکل حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بازی برای من بعد از اینکه تقوبم میره روی 14 ام کرش میکنه ؟؟
مشکل کرکه ؟ کرک مال 3dm هست
لطفا راهنمایی کنین![]()
سلام دوستان.....اقا فیفامنیجر امسال نیومده؟ آپدیتش هست که به امسال بروز بشه؟
از بین فوتبال منیجر و فیفامنیجر کدوم بهتره؟
دوستان یکی میتونه ی ادیتور سالم واسه نسخه 15.1.3 بزاره؟ ممنون میشم![]()
با تیم زنیت تیم خیلی قدرتمندی ساختم، فقط حیف که تو اروپا نیستم
فقط حیف شد که حدود 40 میلیون از بودجمو مجبور شدم برا خرید چندتا بازیکن روس هزینه کنم تا بتونم قوانین لیگ رو رعایت کنم
الان تیمم تقریبا تکمیل شده
فقط موندم با 10 میلیون باقیمونده لوکا جوویچ رو بخرم یا نه
به خاطر همین فعلا بازی رو قطع کردم تا سر فرصت در موردش تصمیم بگیرم
سال جدید رو به همه منیجربازهای عزیز تبریک میگم و امیدوارم سالی توأم با سلامتی و موفقیت داشته باشین و همچنین مربی مجازیتون هم خوب نتیجه بگیره![]()
من یه مدت پیش چند فصل بازی کردم و مشکلی نبود. (ویندوز XP)
از چند وقت پیش دوباره از اول شروع کردم به بازی کردن بعد از یه فصل و نیم وقتی میرسم به یه تاریخ خاص کرش میکنه و حتی با اینکه برم تعطیلات و خود بازی اتوماتیک جلو هم بره باز همونجا کرش میکنه. از سیو های مختلف لود کردم ولی فایده نداره. الان نمیدونم چیکار کنم! ( ویندوزم XP بود و تازه کردمش 7 )
سلام به همه دوستان امیدوارم تعطیلات عید به همه خوش گذشته باشه و سال خوبی رو هم پیش رو داشته باشند
خوب من هم بالاخره با قهرمان کردن مالاگا در جام یوفا ان هم در سال سوم مربیگریم با پایان قراردادم از این تیم جدا شدم ( عمرا اگر با توجه به بودجه و بازیکنان تیم میتونستم قهرمان لیگ بشم ان هم با وجود رئال و بارسلونا ولی حداقل دو سال آخر جزو 4 تیم بودم ) حاصل کار در مالاگا هم یک قهرمانی جام یوفا و یک سوپر کاپ اسپانیا بود که هر دو در سال سوم بدست اومد ، بعد از پایان قرارداد سه ماه بیکار بودم تا اینکه AS ROMA یوآخیم لو رو از مربیگریش برکنار کرد ( از 7 بازی اول لیگ 3 برد و 4 باخت داشت و تیم 9 جدول بود ) من هم برای مربیگری رم اپلای کردم و مربیش شدم ، فقط در گفتگوهام جو گرفتم انها گفتند میخواهیم تیم بره جام یوفا من قول جام باشگاهای اروپا رو دادم البته بیراه هم نگفتم چون در 13 بازی که مربی رم بودم 10 برد و 1 مساوی و 2 باخت داشتیم که الان رتبه سوم جدولم در رقابتی شدید با میلان و ناپولی برای جایگاه سوم ، یوونتوس که دست نیافتنی شده و احتمالا برای 7 مین بار پیاپی قهرمان میشه ولی هدف امسالم رسیدن به جام باشگاهاست و سال بعد قهرمانی لیگ ایتالیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)