تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 203 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این تیمم خوبه ها...........
    یه گل صحیحمون افساید گرفته شد یه موقعیت عالی هم با افساید نادرست ازمون گرفته شد.
    تازه پنالتی اولی باس بازیکنشون اخراج میشد.

ویرایش : هیچوقت فک نمیکردم داد بزنم بنزما رو بیار تو بنزما رو بیار تو :|
    ویرایش 2 : بنزما گل زد
    ویرایش 3 : این بنزما چه نعمتیه! من ایمان اوردم ....: دی
    Last edited by SA3EDLORD; 01-10-2014 at 23:53.

2. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وقتی کریم گل میزنه نمیدونم شادی کنم، اخم کنم، گریه کنم کلا یک حس چندمجهولی بهم دست میده که فقط شخص خود خانم مریم میرزاخانی میتونه حلش کنه.

4. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

من خودم هنوز ندیدم
    به نظرم بازی سختی بوده!
    یووووهههوووووو.......
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

گل سالم رونالدو
    گل سالم رونالدو که آفسايد گرفته شد(عکس)

کمک داور بازي در شرايطي که بازي رئال مادريد-لودوگورتس با نتيجه 1-0 به سود تيم بلغار پيش مي رفت به اشتباه گل رونالدو را آفسايد اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید دقایقی پیش با نتیجه 2-1 و به سختی تیم لودوگورتس را در جهنم صوفیه شکست داد. گل دقایق پایانی بنزما رئال را به یک پیروزی دلچسب رساند.

در نیمه اول این دیدار، کریستیانو رونالدو یک ضربه پنالتی را از دست داد و دقایقی بعد موفق شد ضربه پنالتی دومی که نصیب رئال شده بود را تبدیل به گل کند. در شرایطی که بازی 1-0 دنبال می شد، رونالدو با پاس عالی ایسکو با دروازه بان لودوگورتس تک به تک شد و موفق شد دوازه این حریف بلغار را باز کند اما این گل از سوی کمک داور مردود اعلام شد.

تصاویر این صحنه نشان می داد که کمک داور در این صحنه اشتباه کرده است.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کريس رونالدو از ناحيه مچ پا مصدوم شد

دقيقه 87 بازي کريس رونالدو با خطاي شديد بازيکن لودوگورتس به سختي مصدوم شد.

به گزارش "ورزش سه"، بازی رئال مادرید و لودوگورتس به دقیقه 87 خود رسیده بود که کریس رونالدو با خطای شدید" آنیست آبل"، بازیکن تیم لودوگورتس به شدت سرنگون شد. رونالدو برای دقایقی از درد به خود می پیچید و لنگ لنگان به خارج از زمین منتقل شد.او تا انتهای بازی دیگر نتوانست در میدان حضور پیدا کند.

با این حال آنچلوتی دقایقی پیش گفت که مصدومیت رونالدو شدید نیست و درد خفیفی در ناحیه مچ پا احساس می کند. به اعتقاد کارلتو این مصدومیت چندان نگران کننده نیست.

varzesh3

------------------

من موقعیت های بازی رو دیدم
    2 تا گل زدیم فکر کنم 10 تا نزدیم !!!

دروازه بانشون خیلی خوب بود
    جو ورزشگاه هم خیلی تاثیر گذار بود (( صدای هو خیلی شدید میشد و از این پشت معلوم بود چقدر وحشتناکه ))
    به طور کل اصلا تیم آسونی نبودن و واقعا عالی کار کردن

ولی اگه از موقعیت ها استفاده میشد الان 6-1 میشد بازی !
    Last edited by albertxx; 02-10-2014 at 01:19.

8. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی رو نتونستم ببینم متاسفانه
    ولی طبق چیزی هایی که خوندم ، متاسفانه باز انگار از رو ضعف همیشگی گل خوردیم ( کرنر )
    این تیم بلغاری تیم خوبی نشون داده ، لیورپول هم که باخت ، یه جورایی کار رو برای ما سخت میکنه ، چون بازی رو در رو باهاشون خیلی مشکل میشه
    در کل این برد رو تبریک میگم ، به امید موفقیت های پی در پی

+

رونالدو هم خوندم متاسفانه مصدوم شده
    خبرهای قطعی فردا میاد ، امیدوارم جدی نباشه ، چون ال کلاسیکو هم یجورایی نزدیکه ، باید آماده باشه

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

او تا انتهای بازی دیگر نتوانست در میدان حضور پیدا کند.
    دروغ میگه برگشت......اما هنو درد داشت

12. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیراهن اژدها با برد شروع کرد.

عجب دروازه بانی داشتن

پنالتی اول رو که از رونالدو گرفت، پنالتی دوم هم فقط یکم کم آورد! چه موقعیت هایی رو از بیل گرفت.

بنزما خیلی خوب کار کرد، نشون میده بنزما از اونایی هست که باید تحت فشار قرارش بدی.

ترکیب اولیه تیم خوب بود، حضور ایارا جلوی دفاع، بازی سازی ایسکو و مودریچ. ایسکو باز هم فوق العاده بود.

مارسلو هم که یه پاس خوب به سبک دی ماریا واسه بنزما فرستاد.

امیدوارم مصدومیت رونالدو جدی نباشه. شب زیاد خوبی نداشت، اما یه پنالتی با حرکت تکنیکیش گرفت و گل کرد تا هم تیم مساوی کنه و هم پنالتی قبلی که خراب کرده بود جبران شه.

14. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو در مورد آخرین شرایط مصدومیت خود گفت:” به مرور بهتر می شوم. در دقایق پایانی یک لگد خشن به پایم زده شد و ببینیم تا فردا چه می شود. تکل زشتی بود. از پشت تاندون پای مرا زد. اما باید عادت کرد … مهم بود که سه امتیاز را کسب کردیم و 50 درصد تا صعود کردن فاصله داریم.”

وی در مورد گلهای دریافتی تیمش روی ضربات ایستگاهی اظهار داشت:” نمی توان گفت که یک مشکل را می توان راحت حل کرد. هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. هیچ کس کامل نیست. تیم سعی کرد که واکنش خوبی از همه لحاظ ها داشته باشد. باید از این نظر بهتر شویم. لودگورتس تیم خوبی بود که در آستانه غلبه بر لیورپول قرار داشت. ما خیلی خوب بازی کردیم اما گاهی بازیها این گونه پیش می روند.”
    رونالدو در مورد از دست رفتن یکی از پنالتی هایش در این بازی گفت:” نمی دانم من اشتباه کردم یا دروازه بان خوب واکنش نشان داد. نمی توان در مورد چنین شرایطی نظر دارد. واکنش دروازه بان خیلی خوب بود. همیشه کسی که ضربه پنالتی را می زند شانس بیشتری نسبت به دروازه بان دارد اما دروازه بان ها برای مهار توپها درون دروازه می ایستند و باید به او تبریک گفت. روی پنالتی دومی موفق نبود.”
    وی در مورد تمجیدهای آنچلوتی از خودش بیان کرد:” چنین حرفهایی همیشه خوشایند است چرا که آنچلوتی یک مربی بزرگ فوتبال است که همه جامها را برده و با بهترین ها کار کرده است. از او متشکرم که گفت بهترین بازیکنی هستم که هدایتش کرده است. من همیشه سعی می کنم که بهترین عملکردم را در این پیراهن داشته باشم.”
    ستاره پرتغالی در مورد جو استادیوم ، هو شدن خودش و تشویق مسی گفت:” سالها در فوتبال حرفه ای بوده ام و چنین چیزهایی ناراحتم نمی کنند.”
    رونالدو در مورد بنزما گفت :” گل خیلی مهمی را زد. حضورش در بازی خیلی مهم بود.”
    ستاره پرتغالی در مورد هواپیمای هواداران یونایتد با شعار” به خانه برگرد” که در بازی رئال مقابل ویارئلا به پرواز در آمد اظهار داشت:”چطور می توانستم آن را نبینم؟ ده بار از روی استادیوم عبور کرد! همیشه گفته ام که یونایتد خانواده من است اما در رئال راحت هستم. در این جا احساس مهم بودن می کنم. از محبتی که هواداران یونایتد به من دارند متشکرم و خاطرات خوبی از آنها دارم. “

16. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

در استادیوم لودو رونالدو رو هو کردن؟

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در استادیوم لودو رونالدو رو هو کردن؟
    ظاهراً جو خیلی بدی بوده. حتی تو یه عکس دیدم که رونالدو بعد از زدن گل، Calm Down نشون داده.

20. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •