تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 143 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست من
    دو خودروی سوناتا و جنسیس هردو در نسل جدیدشون دچار تغییراتی نمای داخلی نمای ظاهری و برخی امکانات شدن که این دگرگونی در سوناتا کلی بوده.
    اما انتخابشون:
    این 2 خودرو در 2 کلاس متفاوت هستن. جنسیس در کلاس خودروهای اسپرت و سوناتا در کلاس خودروهای سدان خانوادگی
    ملاک های خودتون رو در نظر بگیرید ببینید کدوم خودرو باهاش همخوانی داره.
    به مراتب اگر به دنبال خودرویی با قدرت و شتاب عالی - چابک و اسپرت هستین باید به جنسیس فکر کنی
    اما اگر خودرویی راحت - جادار - نرم و روان با مصرف سوخت مناسب و امکانات و آپشن های متعدد و فضای کابین بیشتر بخوای سوناتا انتخاب میشه.

اگر به دنبال خودروی کروک در گروه bmw هستین مدل های :

330i مدل 2008 رو میتونی انتخاب کنی البته قیمت ها نوسان دارن.
    ممنون
    ببینین من دنبال خودرویی میگردم که ظاهرش عالی باشه{خانواده هم خبری نیس ,جوونم!!}که البته همونطور که گفتم مدل های 2013 رو ندیدم,ولی فک کنم سوناتا ظاهرش بهتر باشه{شما اگه دیدین کمکم کنین}
    درضمن شتاب و قدرتش هم میخوام عالی باشه{میدونم قدرت و شتاب جنسیس کوپه با هیچ کدوم قابل مقایسه نیس ولی شتاب سوناتا چطوره؟؟0 تا 100؟}
    اونطوری که شما گفتین,آپشن های سوناتا و امکاناتش از جنسیس بهتره؟!! نمای داخل چطور؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون
    ببینین من دنبال خودرویی میگردم که ظاهرش عالی باشه{خانواده هم خبری نیس ,جوونم!!}که البته همونطور که گفتم مدل های 2013 رو ندیدم,ولی فک کنم سوناتا ظاهرش بهتر باشه{شما اگه دیدین کمکم کنین}
    درضمن شتاب و قدرتش هم میخوام عالی باشه{میدونم قدرت و شتاب جنسیس کوپه با هیچ کدوم قابل مقایسه نیس ولی شتاب سوناتا چطوره؟؟0 تا 100؟}
    اونطوری که شما گفتین,آپشن های سوناتا و امکاناتش از جنسیس بهتره؟!! نمای داخل چطور؟؟
    با تشکر
    ماشين صفر نخر دوست من افت قيمتش بالاس

اگه جووني و عشق دريفت و درگ و مخلفات يه جنسيس کوپه 2011 فول شرکتي بخر که هم گارانتي داره و هم امکانات کامل، حتما ترمز برمبو باشه و اگه يافتي 8 دنده که فکر نکنم شرکتي ها باشن در اين مورد تحقيق کن، الباقي رو هم بده طلا که حالشو ببري

جنسيس کوپه وارداتي هم ميشه فولش رو يافت و البته موتور 3.8 که خيلي چابک تره نسبت به شرکتي هاي موتور 3.3 و گيربکسش هم دنده بيشتر داره

جنسيس کوپه در سال 2013 تغييراتي در ظاهر و داخل داره که در نوع خودش جالبن اما خيلي متفاوت با مدلهاي زير 2012 نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون
    دوست من...من اگه بگیرم 2013 میگیرم{جنسیس کوپه رو میگم چون قبل از 2012 هم ظاهرش خوب نیست و هم داخل کابینش افتضاحه}ولی سوناتا 2012 هم مثل اینه
    درمورد بی ام و هم فک کنم 2008 یا 2007 تمیز بتونم گیر بیارم
    ولی نمبدونم کدومش بهتره!!
    جوونم ولی بیشتر میخوام ظاهرش خوب باشه{مثلا کروک خودش خیلی چیز توپیه!}
    **یه چیز تا یادم نرفته: شما گفتی طلا,دوست من اگه بازار رو دنبال کنی میبینی خودرو خیلی بیشتر از طلا افزایش قیمت داشته...طلا هنوز نسبت به پارسال 2 باربر نشده ولی یه مثال ساده:مرغ,شاید چند باربر شده..طلا چون مال خانوماس واسه همین اسمش بزرگه**

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

زانتیا در حد صفر بله گیر میاد با کارکرد پایین مدل 89 قیمت حدود 45 میلیون تومان
    یکی تو نمایشگاه بود خیلی تمیز بود 89 3500 کارکرد میگفت 52 تومان قیمت خیلی زیاد بده؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یکی تو نمایشگاه بود خیلی تمیز بود 89 3500 کارکرد میگفت 52 تومان قیمت خیلی زیاد بده؟
    قیمت رو بالا گفتن دوست عزیز
    به هر حال تو این آشفته بازار هرکس خودرویی مثل زانتیا داره میخواد با قیمت گزاف بفروشه
    شما سعی کن بیشتر بگردی

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    دوست من...من اگه بگیرم 2013 میگیرم{جنسیس کوپه رو میگم چون قبل از 2012 هم ظاهرش خوب نیست و هم داخل کابینش افتضاحه}ولی سوناتا 2012 هم مثل اینه
    **یه چیز تا یادم نرفته: شما گفتی طلا,دوست من اگه بازار رو دنبال کنی میبینی خودرو خیلی بیشتر از طلا افزایش قیمت داشته...طلا هنوز نسبت به پارسال 2 باربر نشده ولی یه مثال ساده:مرغ,شاید چند باربر شده..طلا چون مال خانوماس واسه همین اسمش بزرگه**
    خوب
    با توجه به صحبت های شما من فکر میکنم به BMW کروک بیشتر علاقه نشون میدین تا جنسیس یا سوناتا
    همونطور که خودتونم گفتین اگر ماشین جون پسند برا خودتون میخواین جنسیس کوپه خودرویی عالی در این کلاسه
    BMW 2008 هم که جای خود داره یه جورایی اگرچه از نظر طراحی نتونه به پای جنسیس 2013 برسه اما از نظر قابلیت ها چیزی کم نداره.
    به نظر من جستجو کنید برای BMW ببینید مورد خوبی پیدا میشه یا نه اگر نشد اطلاع بدین تا بحث رو ادامه بدیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون
    بحث طلا باشه واسه محفل خودش

در مورد خودرو خيلي به سليقه آدم بستگي داره، اما در مورد صفر يا کارکرده‌اش بر ميگرده به منطق و بازار. ماشين صفر افت قيمت داره زياد، ماشين کارکرده بايد پيشينه خوبي داشته باشه

به عنوان يک اصل در خريد ماشين چه خارجي و چه ايراني و چه گرون و چه ارزون; اگر ميخواي خيالت از پيشينه راحت باشه صفر بخر، اگه بازار دست دوم برات مهم نيست هرچي حال ميکني بخر ولي اگه مهمه بايد ماشيناي جامعه پسند بگيري.
    اگه ميخواي افت قيمت زياد شامل حالت نشه، قيد پيشينه و هم نميخواي بزني ماشين کم کارکرد مدل بالاتر بخر تا ميتوني، يه ماشين 2008 نفسش ديگه به شماره افتاده، البته من ماشين خارجي 2006 صفر ديدم همين چند ماه پيش طرف سرمايه بوده براش خوابونده بوده تو پارکينگ قيمتي هم که زده بود تو مايه هاي ماشين 2011 کارکرده بود که منطقي نيستش

به هرصورت تو خريد ماشين دست دوم خيلي خيلي دقت کن چه بنز و بي ام و و چه سوناتا و جنسيس، تو خريد ماشين صفر از هيچي نگذر رنگ تيپ امکانات

کلا هرچي خريدي فول فول بخر

9. 2 کاربر از a_rudi_1380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون
    نه اتفاقا من نظرم بیشتر رو جنسیس کوپه بود
    ولی نمیدونم قیافش از نزدیک چطوره؟؟ به پای سوناتا میرسه؟؟ و همچنین نمای داخلیش!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    نه اتفاقا من نظرم بیشتر رو جنسیس کوپه بود
    ولی نمیدونم قیافش از نزدیک چطوره؟؟ به پای سوناتا میرسه؟؟ و همچنین نمای داخلیش!
    دوست من
    شما میتوین با مراجعه به نمایندگی های هیوندای این خودروهارو از نزدیک ببینی
    یا اینکه عکس های زیادی ازشون در اینترنت هست که میتونی ببینی.
    به نظر من شما حتما باید این دو خودرو رو از نزدیک ببینی چون 2 کلاس متفاوت با طرح های متفاوت چه از نظر
    داخلی و چه از نظر ظاهری هستن.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نیسان تی ینا مدل 89 20 هزار تا کارکرده بدون رنگ و خط و خش چند میارزه؟ فروشنده میگه 130 تومن درسته یا گرونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •