اها پس فرقی نداره ؟ من فکر کردم مثل فوتبال هست که بر اساس تیم ها رو رده بندی می کنند و سر گروهی و این حرف ها
ممنون از جواب تون![]()
اها پس فرقی نداره ؟ من فکر کردم مثل فوتبال هست که بر اساس تیم ها رو رده بندی می کنند و سر گروهی و این حرف ها
ممنون از جواب تون![]()
استرالیا با نتیجه 3-2 فرانسه رو شکست داد و به مرحله فینال رقابت ها راه پیدا کرد و حریف آمریکا و ایتالیا شد!
استراليا به مرحلهنهايي ليگجهاني واليبال رسيد
تيم ملي واليبال استراليا با پيروزي مقابل تيم ملي فرانسه، جواز حضور در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال را به دست آورد.
تيم ملي واليبال استراليا با پيروزي 3 بر 2 مقابل تيم ملي فرانسه در فينال گروه دوم ليگ جهاني، جواز حضور در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال را به دست آورد.
در اين بازي که در سالن المپيک پارک شهر سيدني و در حضور 5500 تماشاگر استراليايي برگزار شد، شاگردان جان اميلي اوريارته، در ستهاي اول و سوم و پنجم با نتايج 25 بر 20، 25 بر 22 و 16 بر 14 به پيروزي رسيدند و ستهاي دوم و چهارم را 22 بر 25 و 23 بر 25 به فرانسه واگذار کردند. به اين ترتيب تيم ملي استراليا در مرحله نهايي ليگ جهاني با تيمهاي ايتاليا و آمريکا هم گروه خواهد بود.
در ديدار رده بندي گروه دوم ليگ جهاني نيز بلژيک با نتيجه 3 بر صفر هلند را شکست داد.
خوب يكباره بگيد ايتاليا و امريكا به مرحله نيمه نهايي صعود كردن ديگه. آخه استراليا ديگه چطوري اومد بالا؟ حالا اونها هم مدعي هستن تونستن بيان فينال! همرديف با ايران! جالبه كه در مرحله گروهي بسيار ضعيف عمل كرده بود.
اوهوم، یه کم عجیب بود که استرالیا تونست بیاد بالا. فرانسه به مراتب شایسته تر بود ولی خب، به هر حال زحمت کشیدن و تونستن بیان مرحله نهایی. اینم از حسن های میزبان بودن هست ! استرالیا 12 بازی 13 امتیاز، فرانسه 12 بازی 30 امتیاز !!
خیلی بعیده در مرحله نهایی حرفی برای گفتن داشته باشه.
البته اینکه استرلیا در دور مقدماتی با تمام قوا بازی نکرده باشه قابل پیش بینی هست
ولی همون طور که دوستمون گفت حسن میزبانی همینه دیگه
ضمن اینکه همین استرالیا بود که مانع حضور ما در المپیک شد
یعنی میخوام بگم بعضی وقتها اینکه چه تیمی هستید و چه سطحی دارید مهم نیست فقط کافیه تو یه دونه بازی روز، روز شما باشه تا برنده بشید و صعود کنید
امیدوارم همچنین اتفاقی هم برای ما در روز بازی با روسیه و برزیل بیافتهفقط کافیه تو یه دونه بازی روز، روز شما باشه تا برنده بشید و صعود کنید
ضمن اینکه اگه یه کم زیرساخت ها رو تقویت کنیم شاید در سال های آتی ما هم بتونیم میزبان مرحله نهایی لیگ جهانی باشیم ! چرا که نه !
این یکی اون قدر پیچیدگی داره که بیا و ببین ...ضمن اینکه اگه یه کم زیرساخت ها رو تقویت کنیم شاید در سال های آتی ما هم بتونیم میزبان مرحله نهایی لیگ جهانی باشیم ! چرا که نه !
یادمه فسقلی که بودم با خودم میگفتم چرا ایران میزبان جام جهانی نمیشه؟ مگه نمیگن ورزشگاه 100 هزار نفری و بزرگترین ورزشگاه دنیا و این حرفا؟
خوب ایران میزبان بشه از صبح تا شب 5-6 بازی برگزار میکنن تو همین ورزشگاه دیگه
حالا شرایط خود سالن 12هزار نفری هم برای ورزشکارها خوب باشه (که هست) فاکتور مهمی به اسم احترام به تماشاگر اصلا تعریف نمیشه تو ورزشگاه های ما
از همن عدم ورود خانم ها بگیر تا شماره نداشتن صندلی و معطلی چند ساعته پشت در ورزشگاه
اصلا ورزشگاه های ما یه آبخوری درست درمون ندارن دیگه بقیش بماند
مهمترین بحثی هم که هست اینه که خودشون نمی خوان این چیزا درست بشه وگرنه پخش تصاویر hd شد شاخ هیچ غولی شکسته نشد، فروش بلیت اینترنتی شد باز هیچ کار شاقی نبود
بقیش هم هیچ کاری نداره ها! ولی خودشون نمی خوان
میشه داستان بیدار کردن کسی که خودش رو به خواب زده ...
ما ها تا زور بالا سرمون نباشه کاری نمی کنیم ! مصداق همینه.
وقتی بحث کاندید شدن برای مرحله پایانی لیگ جهانی مطرح بشه (یعنی این توقع پیش بیاد که میزبان مرحله نهایی بشیم و بالا نشین ها مجبور بشن دست به کار بشن) خود به خود این عیب ها باید برطرف بشه؛ یعنی حتی کاندید شدنش باعث میشه به فکر برطرف کردن عیب ها بیوفتن.
الان ما واسه جام ملت ها کاندید شدیم که این خودش باعث پیشرفت فوتبالمون میشه. در زمینه والیبال (و سایر ورزش ها نیز) این مسئله صادقه.
جنبه منفی قضیه همین نبود زیرساخت ها هست؛ اما جنبه مثبت قضیه وجود تماشاگران بی نظیر، پیشرفت بی نظیر تر والیبالمون و همچنین وجود جاذبه ها گردشگری و مسایل جانبی هست که همگی می تونه روند گرفتن میزبانی رو تسریع کنه. در یک کلمه پتانسیلش رو بیشتر از هر کشور دیگه ای داریم اگه و اگه بخوایم ازش استفاده کنیم.
قطعا همونطور هم که شما گفتین باید شرایط و بندهای خاصی وجود داشته باشه اما بد نیست یه جستجو کنیم ببینیم واقعا چه شرایطی برای میزبانی مرحله نهایی لازم هست. این موضوع (گرفتن میزبانی) می تونه یکی از اهداف بلند مدت فدراسیون نشین ها باشه.
بدتر از این ها این هست که میزبانی رو قبول کنن ولی بعد بگن فقط بانوان خارجی میتونن بیان و ایرانی ها رو محروم کنن !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)