سلام دوستان.من یک ماهی هست لپ تاپ رو خریدم.واقعا عالیه.
فقط میخوام بدونم چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟ممنون
سلام دوستان.من یک ماهی هست لپ تاپ رو خریدم.واقعا عالیه.
فقط میخوام بدونم چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟ممنون
سلام برار
مبارکت باشه ایشالا فنش برات بی سر و صدا بچرخه
من که روی کیبوردم کاور میکشم و کیبوردم تمیزه اما صفحه نمایش کثیف هست تا حدودی
چند روزی هست میخوام برم بازار محلول مخصوص صفحه نمایش بخرم
تو سایت دیجیکالا بری اگر کیت تمیز کننده جستجو کنی چند نمونه داره قیمتش هم از 7 یا 8 هزار تومن شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kala.com/Product/DKP-15547/Tonb-TCK-890/%D9%BE%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A2%DB%8C-%D9%BE%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%86%D8%A8-Tonb-TCK-890
آقا امید سلام،خدا خیرت بده که یه ملتو از آمپاز در آوردی تو این تاپیک
یه سوال تخصصی:راستیتش یه مشکلی پیدا کردم با وای فای win8.1،این زبون بسته نم دونم چرا با وای فای کانکت نمیشه؟مشکل از مودم نیست چون با گوشی وصل میشم بهش ولی با لب تاپ که کانکت میشه یه مثلث زرد رو علامت آنتنه و مینویسه limited. نم دونم چیکار کنم
میتونی کمک کنی؟![]()
سلام حاج مهدی
از لپ تاپت راضی هستی ؟ تو این چند ماهی که داری باهاش کار میکنی و ازش استفاده میکنی اگر نقطه ضعف و یا مشکل داره بگو..
اول اینکه اگه بلوتوثت روشنه خاموشش کن... بعد :
برای این مشکلت فکر کنم باید درایورش رو عوض کنی ، چند صفحه قبل یکی از بچه ها لینک دانلود درایور جدید رو گذاشته بود دانلودش کردی ؟ اگه نگردی عیبی نداره خودم لینکش رو برات میزارم :
حجمش 22 مگابایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور قبلی رو از کنترل پنل آنیستال کن اینو جاش نصب کن ، من خودمم همینو نصبیدم دیگه با وای فای مشکلی ندارم بعضی وقت ها مثل مال تو Limited میشد..
رو چشم داداش
من تجربه ی چند ماهمو از این مدل G1 cori7 ram8 g2 خلاصه بگم شاید بدرد بخوره،البته بگم که اینا نظر شخصیمه و شاید بقیه با من موافق نباشن
اول از بدنه و ظاهرش شروع کنم که در مجموع قشنگه منتها پشت صفحش به خاطر جنس و رنگش، هم اثر انگشت و چربی دستو نشون میده هم خیلی زود نیاز به گردگیری پیدا میکنه
ولی آلومینیوم دور صفحه کلیدو تاچ پدش اصلا چربی و کثیفی رو نشون نمیده و راحتین بابت تمیزکاریش
از نظر مقاوت بدنه هم که قبلا بچه ها گفتن ، بر عکس آسیب پذیر بودن صفحه نمایش و قاب دورش، بدنش محکمه و با ضربه های معمولی چیزیش نمیشه
از بدنه که بگذریم یه سری معایب کوچولو داره :یکیش تاچ پدشه که واسه من خیلی زود گرم میشه و زیاد خوشایند نیست برعکس بدنش که دیر گرم میشه
یه ایراد دیگه هم به نظرم تو کیفیت ورودی های لب تاپ مثل پورت lan و شارژرو یو اس بیشه که یخورده مشکل دار شدن جدیدا
از اینا که بگزریم مشکل خاصی نداشتم باهاش و راضی ام.کیفیت صداش خوبه ولی با ولوم بالا یکم خش خش دار میشه ولی تصویرشم خوبه و به نسبت صفحه hdهای ماتی که دیدم ، عالیه.
راستی اینم بگم که من باهاش بازی نمیکنم و فقط اینترنت و یه سری نرم افزارای مهندسی و دیدن فیلم و از این جور کارا که زیاد به سیستم فشار نمیاد رو انجام میدم واسه همین نظری در مورد گرافیک و سی پی یو و رم اینا نمیدم چون معمولا با زیر 30 درصد توانش کار میکنه![]()
داداش جالبه که استفاده های من و تو مثل هم نیست زیاد
این تاچ پدش که گرم میشه فکر کنم از هاردش باشه ، هارد داغ میشه اونجا هم گرم میشه
در مورد ورودی ها هم من که تاحالا از Lan استفاده نکردم ، فقط یه موس usb وصل میکنم همیشه و مشکلی ندیدم تا حالا در مورد شارژر هم همینطور مشکلی ندیدم و ندارم
در مورد صدا هم همینطور من خش خش ندارم اصلا ، فقط میمونه صفحه نمایشش که ای کاش یه چیز با کیفیت تری میزاشتن و زاویه دیدش بیشتر بود
من بازی زیاد میکردم باهاش که البته از الان تا زمستون که امتحان ارشد و نظام مهندسی دارم گذاشتمش کنار بازی کردن رو
راستی این برنامه Bluestacks هم روش نصبیدم خیلی حال میده برنامه های اندروید رو هم اجرا میکنم!!
ای کاش میگفتی که مشکل مودم وایرلست که Limited میشد حل شد یا نه..
در مورد ورودی ها حقیقتش از وقتی که یکی از همخونه ایهام با خشونت شارژرشو در آورد یخورده لق میزنه ولی اون lan و یو اس بی رو در مقایسه با یه لب تاپ دیگه که تو خونه هست و باهاش کار میکنم میگم که زیاد از کیفیتش راضی نیستم
در مورد صفحشم گفتم که در مقایسه با صفحه hd های مات دیگه عالیه،مثلا z510...
اون خش صداشم همیشه نیست خب،بیشتر اگه صدای قوی تو ولوم زیاد پخش بشه اتفاق میافته که فکر کنم زیاد غیرطبیعی نباشه
منم نصبیدم اینو ولی نمدونم چرا میپره بیرونراستی این برنامه Bluestacks هم روش نصبیدم خیلی حال میده برنامه های اندروید رو هم اجرا میکنم!!
من نتونستم دانلود کنم اون فایلو،خبرت میکنم داداشای کاش میگفتی که مشکل مودم وایرلست که Limited میشد حل شد یا نه..![]()
سلام ** 1. ميشه لطف كنيد عكس از پلمپ جعبه آكبند hp450 بذاريد. چسبش چطوريه ميشه لپتاپ كاركرده يا برگشتي رو مثل آكبندش كرد؟ ** 2. دماي hp450 core-i7 4702mq در حالت رندرگيري و بازيهاي سنگين بدون كولپد يا پايه خنك كننده نهايتش دما به چند درجه ميرسه (آخرش ديگه) و آيا انقدري داغ ميكنه كه بدنه كمي در بعضي قسمتها تغيير شكل بده ؟ ** 3. مشكلات هنگ كردن و صفحه آبي به هيچ عنوان نداره ؟ ** 4. ويندوز 8.1 از لحظه زدن دكمه پاور تا آمدن دسكتاپ ويندوز چند ثانيه طول ميكشه؟ ( در حالت غير هايبرنت و غير اسليپ) ** 5.صداي hp450 بلندتره يا z510 ؟ و صداي hp450 با كيفيت تره يا z510؟ ** 6. hp450 در حالت بيصدا و سكوت اگر هدفون توي گوش باشه صداي نويز خفيف داره يا نه ؟ ** 7. در حالت كار كشيدن زياد از cpu و gpu صداي فن لپتاپ چقدر بلند ميشه؟ ** 8- گرافيك اين لپتاپ چند درصد از z510 ضعيفتر هست؟ ** 9- صفحه نمايش hp450 در برابر ضربه ضعيفتره يا z510 ؟ ** 10- اينترنت وايرلس hp450 تا فاصله چند متري لپتاپ از مودم بدون افت سرعت كار ميكنه؟ ** با تشكر
سلام
من بعد از نصب ویندوز 8.1 بعد از چند روز زمانی که میخواهم ویندوز رو sleep یا hibernate کنم تصویر میره ولی لپ تاپ در این دو حالت مورد نظر نمیره فقط Shutdown هست که عمل میکنه
ممنون میشم ببینم ایا سایر دوستان این مشکل براشون پیش اومده و ایا راهکاری دارن؟
سلام
برای بررسی تخصصی این لپ تاپ با پردازنده Core i7 4702 mq بهتره که به صفحه اش توی سایت نوت بوک چک بری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آکبند بودن جعبه خوب بستگی به شرکتی که گارانتی میکنه داره ،در مورد اینکه بخوای ببینی قبلا لپ تاپ استفاده شده هم راه حل هایی هست که قبلا تو تاپیک های دیگه دوستان گفتن
در مورد دما هم چون لپ تاپ من این پردازنده رو نداره و core i5 هست چیز قطعی نمیتونم بگم ام مطمئنم که لپ تاپ Hp Probook 450 خنک تر از Lenovo z510 هست ، بصورت مقایسه ای که کردم و تو تاپیک خود لپ تاپ z510 دیدم
و مطمئن باشید اونقدری داغ نمیشه که بخواد تغییر شکل بده
مشکل صفحه ابی که من تاحالا تو این 6 - 7 ماهی که این لپ تاپ دستم هست نداشتم
گرافیک z510 هم از hp 450 قوی تره ، البته قوی تر بودنش زیاد محسوس نیست در حد چند دردرصد هست اما خوب بهرحال چون Nvidia هست برای بازی ها به نظرم z510 مناسب تره
صفحه نمایش هردوشون هم میشه گفت در یه سطح هستن
با توجه به اینکه سوالات شما همش بصورت مقایسه ای هست با لپ تاپ z510 در انجمن های فارسی چیز زیادی دست گیرت نمیشه چون تو ایران همه از جنسی که خودشون خریدن همش تعریف میکنن ، بهتر هست که تو انجمن های خارجی زبان نظرات کاربران رو بخونید و هم اینکه خودتون هر دو تا لپ تاپ رو بصورت حضوری مقایسه بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)