تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 82 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 815

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز سلام من رفتم 2 عدد رم 2 گیگ Geil خریدم جمعا 4 گیگ ولی بازم موقع اجرا این بازی مشکل Fatal Eror رو دارم حتم دارم مشکل رم ندارم چون RaM FIX هم ریختم ولی فایده ای نداشت به نظرتون مشکلم چیه 32 گیگ رم بزارم بازم میترسم همین مشکل وداشته باشم کارت گرافیکمم تازه 320 تومن دادم خریدم کلا سر این بازی 500 تا 550 تومن من هزینه کردم ای کاش نمیکردم.کسی مشکلمو میدونه کمکم کنه یا علی.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

دوستان عزیز سلام من رفتم 2 عدد رم 2 گیگ Geil خریدم جمعا 4 گیگ ولی بازم موقع اجرا این بازی مشکل Fatal Eror رو دارم حتم دارم مشکل رم ندارم چون RaM FIX هم ریختم ولی فایده ای نداشت به نظرتون مشکلم چیه 32 گیگ رم بزارم بازم میترسم همین مشکل وداشته باشم کارت گرافیکمم تازه 320 تومن دادم خریدم کلا سر این بازی 500 تا 550 تومن من هزینه کردم ای کاش نمیکردم.کسی مشکلمو میدونه کمکم کنه یا علی.
    دوست عزیز نیازی به هزینه تا این حد نبود
    ممکن است مشکل اصلا از سی دی یا ویندوز باشه

سیستمتون چیه ؟

3. این کاربر از ali-u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به هزینه تا این حد نبود
    ممکن است مشکل اصلا از سی دی یا ویندوز باشه

سیستمتون چیه ؟
    مادربرد3G
    GIGABYTE P31 ES
    رم 4 گیگ ژل
    CPU دوال کور E5300 فرکانس 2.60
    گرافیک ASUS 2 GIG DDR3 128 BIT NVIDIA GT 640
    و دراخر ویندوز 7 نسخه 64 بیتی

الان میخوام ویندوز 8.1 برم نصب کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

داداش من ويندوز ٨.١ اخرين نسخه و ٦٤ بيتي نصب كردم بازي رو نصب كنم ببينم بالا مياد يا نه خبرشو ميدم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من بازییم 4 عدد دی وی دی هست بعد گذاشتم داخل درایو دیسک 1 نصب شد دیسک 2 رو خواست بعد 2 رو گذاشتم دی وی دی رایتر من نخوندش مجبور شدم بزارم رو دی وی دی رایتر خواهرم بعد فایل هاشو کپی کنم بعد از رو هارد خواهرم به وسیله فلش مموری دیسک 2 رو بیارم رو سیستم خودم بزارم این کار هم کردم شد 1 رو نصبیدم دیسک 2 رو مسیر فلش مموری رو دادم بهش رفت دیسک 3 و4 رو هم با همون دی وی دی خودم ممکنه اون ارور فتال ارور که میده تو اجرای بازی بعد مینویسه دیسک ارور مربوط به همون دی وی دی 2 بوده باشه که به وسیله فلش مموری نصب کرده باشم چون رو سیستم خواهرم هر 4 عدد دیسک رو راحت به وسیله رایتر نصب کردم بازی راحت بالا میومد مشکلی نداشت خودم حدسم بر اینه که دیسک 2 رو اول ریختم رو هارد بعد نصبش کردم خراب شده گویا حالا نمیدونم.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

دوستان من بازییم 4 عدد دی وی دی هست بعد گذاشتم داخل درایو دیسک 1 نصب شد دیسک 2 رو خواست بعد 2 رو گذاشتم دی وی دی رایتر من نخوندش مجبور شدم بزارم رو دی وی دی رایتر خواهرم بعد فایل هاشو کپی کنم بعد از رو هارد خواهرم به وسیله فلش مموری دیسک 2 رو بیارم رو سیستم خودم بزارم این کار هم کردم شد 1 رو نصبیدم دیسک 2 رو مسیر فلش مموری رو دادم بهش رفت دیسک 3 و4 رو هم با همون دی وی دی خودم ممکنه اون ارور فتال ارور که میده تو اجرای بازی بعد مینویسه دیسک ارور مربوط به همون دی وی دی 2 بوده باشه که به وسیله فلش مموری نصب کرده باشم چون رو سیستم خواهرم هر 4 عدد دیسک رو راحت به وسیله رایتر نصب کردم بازی راحت بالا میومد مشکلی نداشت خودم حدسم بر اینه که دیسک 2 رو اول ریختم رو هارد بعد نصبش کردم خراب شده گویا حالا نمیدونم.
    دوست عزیز
    احتمال اش است
    از سی دی 2 یه ایمیج بگیر . کپی کن تو هارد خودت با درایو مجازی نصب اش کن
    شاید درست بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام من بازی call of duty ghost رو نصب کردم ولی وقتی رو مد scuad کلیک می کنم از بازی میپره بیرون و پیغام میده که فایل مولتی پلیر رو پیدا نمیکنه لطفا کمک کنید.با تشکر.

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. directx 11 میخوام ولی هیچکدوم بازی رو بالا نمیاره باز ارور دایرکت ایکس میده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من بلک باکسشو دانلود کردم 23گیگ.ولی موقع نصب از میادبیرون.ی نوشته میاد ک ی فایل تو tempایجاد شده ب اسم بلک باکس ک نمیذاره نصب بشه.
    چکارکنم؟
    23گیگ دانلودکردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام گرافیک سیستمم gt 610 nvidia 2gig رم 6 gig ویندوز 7 64 تمام فایلها آپدیتها درایورهای مورد نیاز رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی به شدت کنده و با سرعت حلزون راه میره تمام گزینه ها رو هم low گذاشتم کسی اگه وارده کمک کنه لطفا نسخه بلک بوکس دایرکتس 11 هم نصیه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •