تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 752 اولاول ... 64652535455565758596066106156556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این وسط یه نکته سومی هم هست : هدفونهای جمع و جورتری مثل همین 830 امپدانس پایین دارن (16 اهم در این مورد خاص)؛ این یعنی به قول معروف "راحت تر صداشون درمیاد" ... هدفونهای بزرگتر که گاهاً امپدانس بالا دارن (که می تونه تا صدها اهم بره) نیاز به انرژی بیشتر دارن و طبیعیه که باید صدا رو زیاد کنی تا صدای اینا در بیاد و این یعنی باتری بیشتری مصرف میشه ... (البته من نمی دونم دقیقاً مدل سونی شما چیه تا این فرضیه تایید یا رد بشه)
    مدلش XD100 هست.
    یه سوال دیگه :مگر هر چقدر امپدانس هدفون یا هر مصرف کننده ی دیگه کمتر باشه جریان بیشتری نمی کشه (اون طور که ما تو فیزیک خوندیم) پس اگر این طور که شما میگی امپدانس هدفونای بزرگ بیشتر باشه اون وقت جریان کمتری هم از باتری میکشه ! درسته ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا چند روز یش تو پایتخت یه هدفون Cresyn C750E دیدم به قیمت 45 تومن (یعنی همون مفت) شدیدا وسوسه شدم بگیرمش(البته بعد از اینکه اون آقا مهربونه نماینده sennheiser هدفون 450 تومنیشو بهم پیشنهاد داد!!)، شما نظر تون چیه؟ ندیدم کسی اصلا در مورد کارای cresyn اینجا چیزی بگه..
    طبیعیه که بحثش نشده باشه ... چون این مارک هم مثل cowon قدیم که هیچکس اسمش رو نشنیده بود ، کره ای هستش و خارج از کره جا نیفتاده (ظاهراً تولید جدی واسه خودش رو تازه شروع کرده) .. کمپانی توی کار OEM هم هست شدیداً و مثلا واسه سن هایزر هم محصول تولید می کنه ...

این مدل خاصی که گفتی ظاهرا واسه صدای متعادل طراحی شده ... به نظر میاد کیفیتش عالی باشه ... و تنها ابهام من اینه که ظاهرا قراره 90-100 دلار باشه و چرا انقدر ارزون داره میده ...
    مدلش XD100 هست.
    یه سوال دیگه :مگر هر چقدر امپدانس هدفون یا هر مصرف کننده ی دیگه کمتر باشه جریان بیشتری نمی کشه (اون طور که ما تو فیزیک خوندیم) پس اگر این طور که شما میگی امپدانس هدفونای بزرگ بیشتر باشه اون وقت جریان کمتری هم از باتری میکشه ! درسته ؟
    مرسی که مدل رو مشخص کردی - XD100 امپدانس 70 اهمی داره که با این قاعده ای که مطرح شد هم جور در میاد ... اما در مورد نکته ای که اشاره کردی :

مشاهده درستی داشتی ... واضحه که کل بحث فنی قضیه پیچیده تر از اینه ... اما مشکل اینه که عمق قضیه زیاده ... قواعد کلی خوبی اش اینه که واسه 90% موارد و 95% دوستان و هدفونهایی که می خرن صدق می کنه ... من فقط دو نمونه از پیچیدگی هاش رو میگم، شرمنده وقت اندکی دارم: (اگه حوصله نداری یه ضرب برو سومی رو بخون)

1. قبلاً هم من یکی دو پست در این مورد داشته ام که مثلا بحث کردم که امپدانس صرفاً یه فاکتور در میان چندین فاکتور موثره ... مفهوم کارآیی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم بسیار مهمه که واقعاً بحث جدا می طلبه ... شما اگه یه هدفون Shure سری E (احتمالا برترین Brand تجاری هدفون) رو مثلا با یه هدفون پاینی تر مقایسه کنی ، با فرض اینکه حتی این Shure امپدانسی 3-4 برابر دیگری داره اما باز هم "بلندتر" از اون به گوش میاد !! .. چرا ؟ ... (طبق اون قاعده که shure باید در یه سطح volume مشابه صدای ضعیف تر داشت باشه؟) ... چون shure کارآیی بالاتر داره (مفهومی که با db/mw به دست میاد و محاسبات استاندارد خودش رو داره) و خب این هم یه ملاک مهم در تعیین کیفیت (و البته قیمت!!) هدفونه ...

2. همین امپدانس هم در نظر بگیر که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدفون متفاوته .. بخصوص تو اهم های پایین ...

نتیجه اینکه هرکدوم از اینا به تنهایی واسه نتیجه گیری قطعی کافی نیست ... اما ما اینجا بحث مون بیشتر خریده ، بنابراین واضحه که براساس مصالحه ممکنه بعضی موارد رو ساده سازی کنیم ...

3. 10 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

طبیعیه که بحثش نشده باشه ... چون این مارک هم مثل cowon قدیم که هیچکس اسمش رو نشنیده بود ، کره ای هستش و خارج از کره جا نیفتاده (ظاهراً تولید جدی واسه خودش رو تازه شروع کرده) .. کمپانی توی کار OEM هم هست شدیداً و مثلا واسه سن هایزر هم محصول تولید می کنه ...

این مدل خاصی که گفتی ظاهرا واسه صدای متعادل طراحی شده ... به نظر میاد کیفیتش عالی باشه ... و تنها ابهام من اینه که ظاهرا قراره 90-100 دلار باشه و چرا انقدر ارزون داره میده ...
    من اولین بار هدفونهای cresyn را 4و5 سال پیش توی پایتخت دیدم و یکی خریدم. از اون موقع چند وقت یه بار یه سری جنس ازش میارن تموم می شه تا چند وقت گیر نمیاد. الان دوباره یه پارتی جدید جنس آوردن ازش.
    این هدفونهای سری 600 و 800 creative اکثرا تولید cresyn هستن. تا چند وقت پیش هم برای iaudio و ipod هدفون می زد؛ الان نمی دونم. ولی این مدل C750E ظاهرا جدیده من قبلا ندیده بودم.

در مورد قیمت هم من از 5 سال پیش مدل lmx-e630dl را حدود 15 تومن می خرم (تا حالا واسه خودم و دوستام یه 20 تایی خریدم فکر کنم!) در حالیکه قیمت بین المللیش 45 دلار بود. الان چند وقته ارزون شده اومده حدود 20 دلار. یک دلیل ارزونیش هم شاید محل ساختش باشه چون این 630 ها که توی بازار ایران هست ساخت اندونزیه ولی توی سایتهای خارجی دیدم که ساخت کره هم داره. (ولی کیفیت صداش همچنان عالیه مثلا با creative ep-630 و panasonic HJE50 و sennheiser CX300 براحتی رقابت می کنه(که البته ممکنه همه شونم ساخت cresyn باشه!!))

آخرین نکته اینکه همون مدل 630 توی پاساژ ایران قلایبش هست زیر 10 تومن می فروشن. نشونه اش هم اینه که پشت هدفون سه تا سوراخ داره (مث هدفونای open air )

5. 3 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام میشه لطف کنید تا قیمت 10-15 یه هدفنی که برای استفاده طولانی مدت گوش رو خسته نکنه (منظورم لاله گوش هست) وکیفیت صداش هم خوب و بالا باشه معرفی کنید
    متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهتره با این قیمت اصلا فکرشو از سرت بیرون کنی
    البته میتونی از مارک های چینی بگیری که خیلی اشغاله با 10 15 تومن

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از نظر راحتی و کیفیت به نظر من K512 یه درجه بالاتره ...

حیف - کمپانی های معتبر در این رده بودجه مانور زیادی میدن ، حیف که گزینه های موجود در ایران کمه (وگرنه سونی - Grado و کاس محصولات قوی ای دارن که عمراً ایران گیر نمیاد)

اما با این حال من فکر می کنم کیفیت همین گزینه های موجود هم بسیاری رو راضی کنه و نسبت به بودجه انتخاب های خوبی هستن ...

حتما دنبال کارای سن هایزر رو هم بگیر و ببین تو این حدود چه کارایی رو داره (تلفن رو بچه ها صفحات قبلی گذاشته ان) ... ارزشش رو داره حتی مثلا 100 تومن بدی و یه چیز حسابی بگیری
    سلام
    ببخشید پستتون رو دیر دیدم ...

مثلا چه مدل هایی رو تا 100 پیشنهاد میکنید ؟!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    ببخشید پستتون رو دیر دیدم ...

مثلا چه مدل هایی رو تا 100 پیشنهاد میکنید ؟!

کارای سنهایزر خوبن قیمتاشم تو محدوده زیر 100 ایناس:
    hd 465 95000
    hd 435 90000
    hd212 92000
    hd 215 115000

البته اخریش 15 تومن بیشتره ولی اگه مدل خوبی باشه ارزشش رو داره 15 تومن بیشتر از بودجت خرج کنی.
    Last edited by mamad gonzo; 15-09-2009 at 01:27.

10. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ولی کیفیت صداش همچنان عالیه مثلا با creative ep-630 و panasonic HJE50 و sennheiser CX300 براحتی رقابت می کنه(که البته ممکنه همه شونم ساخت cresyn باشه!!))
    سنهایزر CX300 ساخت cresyn باشه؟

من نمیدونم چرا جدیدا این CX300 اینقدر مظلوم واقع میشه همش با 630 مقایسه میشه؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سنهایزر CX300 ساخت cresyn باشه؟

من نمیدونم چرا جدیدا این CX300 اینقدر مظلوم واقع میشه همش با 630 مقایسه میشه؟
    آقا ما فحش ندادیم بهش که ناراحت می شی lol شرکت Cresyn یک تولید کننده قوی با مهندسی سطح بالاست. اگه بهش سفارش هدفون 1000 دلاری audiophil هم بدن براحتی تولید می کنه؛ کما اینکه مارک phiaton یکی از مرغوبترین هدفونهای دنیا هم از برندهای cresyn و ساخت این شرکته.

مشکل اون cx300 بدبخت اینه که از شدت محبوبیت، صد تا شرکت دارن قلابیشو می زنن؛ گاهی وقتا اونقدر تمیز هم می زنن که خود سنهایزر هم شاید گول بزنه!

13. 3 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم برای منم قلابیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •