دوستان اگر قیمت و محل فروش جدید دارن اعلام کنن
دوستان اگر قیمت و محل فروش جدید دارن اعلام کنن
آقا تو رو خدا هرکسی اطلاعاتی راجع به فروش ، آوردن ، نیاوردن و قیمت جدید داره بگه ... سه روز قبل کل پاساژ سهند رو تو تبریز گشتم نبود ... دو سه جا گفتن آخر هفته و هفته بعد محصولات ایسوس رو میارن یه جا هم شماره تلفن خواست گفت به احتمال زیاد میاد
بعد عمری خواستیم لپ تاب بگیریم یه مدلی چشممون رو گرفت اونم نایاب شد ... الان راضیم همون کانفیگ اول که FHD و تاچ و IPS بود رو 4 تومن بگیرم ولی کوووووو :(
منم گشتم نبود یکی گفت شمارتو بده بهت زنگ می زنم اخر هفته میاد که اخر هفته ازش خبری نشد منم رفتم گشتم هیچکس این لب تاب رو نداشت اگه تو نستی پیدا کنی به منم خبر بده بریم بخریم
چرا به all digital سفارش نمیدین اگه به این قیمتها راضین?
آل به شدت بازار رو خراب کرده ،خود ایسوس اگه بدونه این ایرانیها 10 مدل با کانفیگهای عجیب غریب از خودشون ساختن قطعا براش جالب خواهد بود
آخه کی دیده با مانیتور یک سیستم انقدر بازی کنن؟؟IPS FHD Touch این مدل استاندارد خود ایسوس هست حالا برین ببینین چند مدل اینهارو ترکیب کردن تو ایران!!!![]()
من برای همین مردد هستم. آل دیجیتال میگه این کانفیگ 3950 فول اچ دی هست ولی IPS نیست. در صورتیکه فروم های خارجی رو بررسی کردم همه میگن فول اچ دی ها IPS هست. آیا امکان داره روی کارتن ننوشته باشه IPS ولی IPS باشه؟
نخیر ما بالا ۴ تومن نمی خوایم در ضمن فول اچدی و اس اس دی ۲۴ وips هم داره در ضمن ۴ تومن
کجا 4 تومنه ؟؟؟
چند روز پیش پرسیدم از طبقه پایین نمایندگی ایسوس مغازش گوشه پاساژ هستش اما امروز رفتم بخرم نداشت
اقا هر کجا سراغ داشتی به منم بگو بریم بخریم منم بهت خبر می دم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)