این مدل هم صفحه لمسی داره و هم غیر لمسی.ضمنا تفاوت قیمت لمسی و غیر لمسی حدود 100 دلاره!!
این مدل هم صفحه لمسی داره و هم غیر لمسی.ضمنا تفاوت قیمت لمسی و غیر لمسی حدود 100 دلاره!!
خودش زده لمسی اما خیلی عجیبه با این قیمت لمسی باشه
منم فردا پس فردا پولم آماده بشه همین رو میخرم
خیلی گزینه خوبیه
گرافیک و سی پی یو قوی
صفحه IPS و فول اچ دی
لمسی هم که باشه دیگه تهشه![]()
ویرایش
اشتب پست دادم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by sharpy; 21-08-2013 at 00:11.
ظاهرا این مدل رو نمایندگی وارد کرده.چون تو سایت دیجی کالا زده با گارانتی 2ساله سازگار...به سایت آل دیجیتال هم زیاد اعتماد نکن قیمت هارو اشتباه میزنه ,ضمنا تو آل دیجیتال زده بدون گارانتی!!
آل دیجیتال میخواست از نوبری یه استفاده ای بکنه خودش آورده بود میخواست سرکیسه کنه فقط من مرددم نسبت به لمسی بودن این مدل کاش کسی فردا تماس میگرفت مطمئن می شدیم
آل دیجیتال میخواست از نوبری یه استفاده ای بکنه خودش آورده بود میخواست سرکیسه کنه
فقط من مرددم نسبت به لمسی بودن این مدل
کاش کسی فردا تماس میگرفت مطمئن می شدیم
خب اما ظاهرا این مدل با رزولیشن HD کمیابه . من فقط تو یکی از سایت های خارجی این مدل رو با رزولیشن HD دیدم!اما اگه با کانفیگ پایینتر هم وارد نشه جای نگرانی نیست ,قیمت ها واقعا امیدوار کنندست!!
درسته!دقت نکرده بودم ,اگه لمسی باشه با این قیمت فوق العادست ...غیر لمسی که حدود 300 ارزونتره پس خیلی راحت میشه با 3500 حتی کمتر غیر لمسی این مدل رو تهیه کرد...در کل خیلی عالی شد!
آره خیلی قیمت مناسبیه
راستی از دوستان اگر کسی فردا خرید کرد یه لطفی بکنه یه آماری بگیره ببینه لمسی هست یا اشتباه زدن
باتریش به نظرتون ضعیف نیست؟؟
چون فول اچ دی هم هست مصرف بالاست .
راستی فرق اچ دی و فول اچ دی خیلی مشهوده ؟؟؟
و این که تا جا نیوفته نمیشه راجعبش نظر داد از لحاض گرما یا صدای فن و ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)