تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 302 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یعنی من موندم اگر این بیل انتظارات رو برآورده نکنه
    پرز چطور میخواد سرش رو بالا بگیره!
    سرشو بالا بگیره؟؟؟؟؟
    تا الان پرز انقدر به باشگاه سود رسونده که اگه بیل اصلا خوب نباشه براشون مشکلی پیش نمیاد
    +
    اینم بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________________

واقعا واقعا متاسف شدم از رفتن اوزیل
    دلیل اینکه گذاشتن اوزیل بره رو اصلا نمیتونم درک کنم واقعا از بهترین های جهان بود و هست
    صد در صد در آینده حسرتشو خواهیم خورد
    برعکس بعضی از دوستان از اینکه به آرسنال خواهد رفت خوشحال شدم چون اونجا حتما قدرشو میدونن
    و امیدوارم که بازیکن های جدید بتونن جوابگو باشن

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _

گزارش تصویری: اولین عکسها از گرث بیل در شهر مادرید

گرث بیل حالا در پایتخت اسپانیاست و تا ساعاتی دیگر مراسم معارفه او به عنوان آخرین خرید تابستانی باشگاه مادریدی برگزار خواهد شد
    سایت گل- گرث بیل، جنجالی ترین چهره بازار نقل و انتقالات تابستانی حالا به آرزویش رسید و تا ساعاتی دیگر به عنوان بازیکن جدید باشگاه رئال مادرید معارفه خواهد شد. بیل نیمه شب گذشته وارد شهر مادرید شد و دراینجا می توانید اولین عکسهای بیل در پایتخت اسپانیا را ملاحظه کنید

2. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه و خوشبختانه ! اوزیل از تیم جدا شد .

به این دلیل متاسفانه ؛ که واقعا یکی از بهترین هافبک تهاجمی هایی بود که رئال به خودش دیده بود ، تکنیکی و سرعتی و بازیساز و خلاق و پاسور و ...

به این دلیل خوشبختانه ؛ که اگر میخواست بمونه درنهایت این خودش بود که خراب میشد ، کاملا مشخصه که کارلتو اعتقادی به اوزیل و نحوه ی بازیش نداره ، شما وقتی توی یه تیم خیلی هم فوق العاده باشی اما مربی بهت اعتقادی نداشته باشه ، خب طبیعتا هیچ راهی به جایی نخواهی برد حتی اگر بهترین بازیکن تمام تمرینات تیم باشی مگر در موارد معدود که برخی مربی ها از نظرشون کوتاه میان .

از طرف دیگه انتقال بیل و کاکا رو نمیشه با هم مقایسه کرد ؛ وقتی کاکا در اوج بود که ما نخریدیمش ، ما دقیقا یک کاکای رو به افول رو به خدمت گرفتیم که داشت به اواخر سن فوتبالش نزدیک میشد کم کم اما بیل با 24 سال سن قابل قیاس با کاکا نیست

نکته ی دیگه اینکه به نظر من این انتقال مزایایی هم داره :

اول اینکه حفظ مودریچ که خصوصیات تدافعی تری هم داره ، با توجه به مصدومیت آلونسو برای ما بهتر از ایجاد ترافیک پشت مهاجما بود .

دوم اینکه این انتقال با مبلغ نسبتا خوبی انجام شد و از این لحاظ یه مقداری کار اقتصادی هم صورت گرفت

من فکر میکنم اوزیل در آرسنال به ستاره ی این تیم تبدیل بشه و یا شاید حتی به اسطوره ی توپچی ها هم تبدیل بشه ؛ امیدوارم که سال موفقی رو پشت سر بگذاره و در جام جهانی هم شاهد درخشش باشیم .

4. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

امیدوارم رفتن ازیل مثل رفتن روبن و اشنایدر نشه که دوتاشون همون سال اول جدایی تیماشون رو به فینال چمپیونزلیگ رسوندن و تاثیرگذارترین بازیکنای اروپا شدن و حسرتش برا ما موند.(که میدونم میشه)

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

موضوع این بود که کارلتو دید اوزیل تویه سیستمش جا نمیگیره، در نتیجه ردش کرد!
    آخه نمیشه که اینطور!
    یه فرصت به طرف بده خب!
    یعنی اگه بازیکن، کسی بود که قبلا نشون داده بود خوب نیست، کارت قابل درک بود اما بازیکنی مثل اوزیل (بهترین هافبک 3-4 سال اخیر دنیا) رو که نباید بخاطر این موضوع از دست بدی!!
    یه شانس و فرصت بده بهش...شاید جواب داد...
    احمد از کجا اینقدر مطمئنی که کارلتو ردش کرد؟
    فکر نمی کنم مربی کارکشته ای مثل کارلتو توی همچین فرصت محدودی (سه هفته گذشته از فصل) تصمیم به کنار گذاشتن همچین ستاره ای بگیره.
    به نظرم دلیل های مختلفی هست واسه جدایی اوزیل(البته تا این لحظه هنوز روی سایت های رسمی دو باشگاه تایید نشده)، از احتمال فیکس نبودن، ایده آل نبودن برای ترکیب های که کارلتو مد نظر داره، فرصت مالی مناسب و ... که مهم ترینش تصمیم پرز هست، بر خلاف دوران مورینیو من هنوز متقاعد نشدم که کارلتو توی نقل و انتقالات حرف آخر رو بزنه کما اینکه توی میلان، چلسی و پی اس جی همیشه با مدیرهایی کار کرده که توی تصمیم های کلان حرف آخر رو می زنن، اما بعد از نقل و انتقالات مسئولیت کامل با کارلتو بوده که به چه شکلی از همه ستاره ها استفاده کنه و یه تیم بسازه.
    +
    با اون نیمه دوم پستت یعنی تغییرات زیاد و عدم ثبات کاملا موافقم.

7. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آقا اینقدر حواستون به سمت بیل و اوزیل رفته که یادتون رفته شاید تو این چند ساعت باقی مونده لویز سوارز هم رئالی بشه ! 55m آخرین پیشنهاد....

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی ایسکو دو تا بازی کرده فیکس شده اوزیل باید برای پستش بجنگه؟!! از اولشم با این آنچلوتی حال نمی کردم...هی میگن میلان رو قهرمان کرد فلان کرد بیسار کرد...دومین تیم قدرتمند تمام تاریخ میلان رو داشت قهرمانش کرد خیلی کارش درسته لابد.
    این پرز هم فقط می خواست بگه بیل رو گرفتیم...بقیه انگار مهم نیستن... این فصل هم هیچی نمیشیم.

10. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون چیزی که کسی دوس نداشت اتفاق افتاد
    یه چیزی که توی فوتبال همیشه وجود داره اینه که هر مربی یه تفکر خاصی داره که به خاطر همین بعضی از بازیکنای بزرگ ممکنه فدای تفکرات اون مربی بشن
    کارلتو مربی خیلی بزرگیه و دو تیم که من دوس داشتم یعنی میلان و چلسی عالی بودش ولی اگه توی این انتقال تاثیر داشته باشه واقعا اشتباه جبران ناپذیری کرده!
    همون طور که گفتم ایسکو چند فصلی طول می کشه تبدیل به اوزیل بشه
    کلا توی پست اوزیل توی کل دنیا چند نفر برابر و یا بهتر از اون هستن؟!

آقا اینقدر حواستون به سمت بیل و اوزیل رفته که یادتون رفته شاید تو این چند ساعت باقی مونده لویز سوارز هم رئالی بشه ! 55m آخرین پیشنهاد....
    فکر نکنم این انتقال صورت بگیره
    ولی اگه صورت بگیره هم باز نمیشه از دست دادن اوزیل رو فراموش کرد
    من تا حالا ندیدم اینقدر راحت یه فوق ستاره رو یه تیم از دست بده!
    برای خرید بیل حدودا 90 روز طول کشید که رئال بتونه اونو بگیره ولی اوزیل با گذشت حدود یه هفته از اولین پیشنهادش که آرسنال داده بود ، منتقل شد!

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان به یک نکته جاالب توجه کردین ؟؟

این همه هافبک داریم

ایسکو - بیل - خدیرا - یارانمندی - دی ماریا - خسه - ژابی - مودریچ - رونالدو (( هافبک مهاجم ))

ولی یه دونه مهاجم نوک نداریم به جز بنزما که اونم همیشه اوکی نیست

یعنی اصلا واسه خرید مهاجم تلاش نشده !!!!!!!!!!!

14. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی ایسکو دو تا بازی کرده فیکس شده اوزیل باید برای پستش بجنگه؟!! از اولشم با این آنچلوتی حال نمی کردم...هی میگن میلان رو قهرمان کرد فلان کرد بیسار کرد...دومین تیم قدرتمند تمام تاریخ میلان رو داشت قهرمانش کرد خیلی کارش درسته لابد.
    این پرز هم فقط می خواست بگه بیل رو گرفتیم...بقیه انگار مهم نیستن... این فصل هم هیچی نمیشیم.
    این دیگه خیلی تندرویه که از الان بگیم این فصل هم از دست رفت.ایسکو که تا الان عالی بوده(تقریبا در حد ازیل یا شایدم بهتر)بیل هم که اضافه شده.فقط تنها مشکل جدایی غیرمنتظره ازیله.اگه ایسکو به عملکرد خوبش ادامه بده تا حدی میتونه این خلا رو پر کنه.هر چند به شخصه علاقه خاصی به ازیل داشتم و اصلا دوست نداشتم جدا شه.اونم به این شکل که مجبور به جدایی شده.فقط خداکنه رو عملکرد رونالدو تاثیر منفی نذاره چون خیلی از پاس گل های رونالدو رو ازیل میداد و اینکه ایسکو به عملکرد خوبش ادامه بده.

18. این کاربر از <<DaRk kNiGhT>> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •