سرشو بالا بگیره؟؟؟؟؟
تا الان پرز انقدر به باشگاه سود رسونده که اگه بیل اصلا خوب نباشه براشون مشکلی پیش نمیاد
+
اینم بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________________
واقعا واقعا متاسف شدم از رفتن اوزیل
دلیل اینکه گذاشتن اوزیل بره رو اصلا نمیتونم درک کنم واقعا از بهترین های جهان بود و هست
صد در صد در آینده حسرتشو خواهیم خورد
برعکس بعضی از دوستان از اینکه به آرسنال خواهد رفت خوشحال شدم چون اونجا حتما قدرشو میدونن
و امیدوارم که بازیکن های جدید بتونن جوابگو باشن
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
گزارش تصویری: اولین عکسها از گرث بیل در شهر مادرید
گرث بیل حالا در پایتخت اسپانیاست و تا ساعاتی دیگر مراسم معارفه او به عنوان آخرین خرید تابستانی باشگاه مادریدی برگزار خواهد شد
سایت گل- گرث بیل، جنجالی ترین چهره بازار نقل و انتقالات تابستانی حالا به آرزویش رسید و تا ساعاتی دیگر به عنوان بازیکن جدید باشگاه رئال مادرید معارفه خواهد شد. بیل نیمه شب گذشته وارد شهر مادرید شد و دراینجا می توانید اولین عکسهای بیل در پایتخت اسپانیا را ملاحظه کنید
محتوای مخفی: عکس ها