تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 64 اولاول ... 646525354555657585960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اول بازی با رئال که ترکیب را دیدم اعصابم خورد شد تا آخر بازی .
    نمیدونم چرا وقتی تیم دوتا هافبک دفاعی تراز اول داره پپ ترجیح می ده لام را بفرسته وسط تا هم سمت راست را ضعیف کنه و هم بازیکنی مثل مارتینز روی نیمکت بشینه . نه که رافینیا بد باشه اما تاثیر لام در سمت راست کجا تاثیر رافینیا کجا . اینکارش خیلی عصبیم می کنه .
    بعد نه گوتزه نه مولر از اول در ترکیب بودن بجاشون اشتایگر و کروس بودن که هیچکدوم به اونصورت تهاجمی نیستند . به نظر من همیشه باید یکیشون از اول تو ترکیب باشه .
    با این ترکیب می دونستم به مشکل می خوریم و ناخوداگاه خیلی عصبی شده بودم .
    جالب اینجا مهندس تازه دقیقه 66 رافینیا را میکشه بیرون و دقیقه 72 مولر و گوتزه را می فرسته داخل .
    مقصر باخت صد در صد پپ بود .

2. 4 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این بازی رو اگه داور حتی رو کرنری که اشتباه گرفت و همون گل شد هم درست عمل می کرد بازم بایرن می باخت.

وقتی مارتینز رو میاره تو زمین و خیلی موفق تو نبرد ها عمل میکنه، واقعا دلیل رو نیمکت بودنش چیه؟!

یعنی هیچ وقت بایرن رو اینقد بی انگیزه ندیده بودم. یادشون رفته چطوری باید گل بزنن.

هیچ وقت تو آلمان نباخته بود به رئال. واقعا تبریک داره این رکورد شکنی
    +
    اول فصل از اومدن پپ کلی انتقاد کردیم که میگفتن تعصب دارین و این حرفا. حالا معلوم شد که نگرانی ما بی دلیل نبود.
    همون بازی با منچستر مشخص بود که بایرن فعلی، مرد بازیهای سخت نیست..

4. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فك ميكردم از حذف بايرن خيلي ناراحت بشم ولي عين خيالمم نيست.
    به جناب گوارديولا درس خوبي داده شد تا بدونه همه تيماي مقابلش هافنهايم و وردربرمن نيستن كه بدون كوچكترين تنوع تاكتيكي تيمو بفرسته مسلخ.
    حرفا باشه براي فردا چون با موبايل نميشه موشكافي كرد دسته گلي كه پپ به اب داد

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhj2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

عه عه عه
    این چه نوع بازی ای بود
    دفاع ها کلا تو جریان بازی نبودن
    نویرم گل سومو عین اماتورا خورد
    بازی قشنگ بود ولی بایرن بازی همیشگی شو بازی نکرد
    اشکال نداره فدای سرشون باو

ویوا بایرن

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض صحبت های گوردیولا، لام، روبن و بکن باوئر پس بازی مقابل رئال مادرید

پپ گواردیولا اذعان می کند که تیم او مقابل رئال ماردید مرتکب اشباهات زیادی شده است. او که تجربه دو بار قهرمانی اروپا را با تیم بارسلونا دارد، پس از بازی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:

"اگر خوب بازی نکنید و در دفاع مقابل ضربات ایستگاهی بد دفاع کنید همین اتفاق می افتد.
    "ما در بالاترین سطح اروپا بازی می کنیم و چنین اشتباهاتی بالافاصله با تنبیه مواجه می شود. بایرن تیم بزرگی است. سعی خواهم کرد دوباره بازیکنان را به روال عادی برگردانم."

کاپیتان فیلیپ لام گفت:
    "ناامیدی بزرگی است. از نظر تاکتیکی خوب بازی نکردیم، خیلی زود یک بازی باز به نمایش گذاشتیم.
    "در حالی که در نیمه اول کنترل شده بودیم، یک بازی یک طرفه به آنها دادیم، این شیوه بازی ما نیست"

بازیساز هلندی ارین روبین به اشتباهات تیم اشاره کرد و گفت:
    "امید زیادی داشتیم، روحیه خوب بود. از دقیقه اول حمله کردیم، سپس دو گل از ضربات ایستگاهی دریافت کردیم، نه ضد حمله.
    "نتبیه شدیم و باید آن را بپذیریم. باخت 4-0 در خانه سخت است اما باید روحیه پسرها را برگردانیم، به زودی یک بازی نهایی جام پیش رو داریم.
    "امروز 4-0 باختیم، آن را بپذیرید، برای آن گریه کنید، به خانه بروید و بعد ازآن فراموش کنید."

بکن باوئر بازیکن افسانه ایی بایرن مونیخ نیز می گوید که بازیکنان این تیم باید شکست را بپذیرند و این نتیجه را یک نوسان گذرا دانست.
    "روزهایی هست که هیچ چیز به سود شما پیش نمی رود و همه چیز به سود حریف است. امروز یکی از آن روزها بود.
    "به رئال مادرید تبریک می گویم، امروز آنها خیلی خوب بازی کردند و کاملاً شایستگی حضور در فینال را دارند."

sky SPORTS
    ترجمه: Rebecca
    Last edited by Sara; 30-04-2014 at 12:52.

9. 10 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی شکست بدی بود واقعا اینجاس که ادم میگه یاد یوپ هانکس بخیر

11. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

شکست بدی خوردیم...

واقعا خیلی بد بازی کردیم، من که اصلا احساس نمی کردم این بازی بایرنه...

هر چند توی هر دو بازی، ما بهتر بازی کردیم و فقط گل ها رو می خوردیم...

این شکست، یه شکست تیمی بود، پس همه ی تقصیر ها رو گردن یه نفر نندازین...

بعضی وقت ها احساس می کردم رئال داره، جلوی نورنبرگ یا امثال اون بازی می کنه...

هیچ کدوم از بازیکنا، در حد خودشون نبودن...

لعنت بر اون بیست دقیقه، ( 16 تا 36 ) که تکلیف بازی رو مشخص کرد.!!

ولی هنوزم که هنوزه ویوا بایرن مونیخ!!!

13. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقایون بایرنی ببخشید وسط این حال و هوا پست میدم

ما دندون تیز کرده بودیم برای پپ و من یکی فکر میکردم فشار بعد از باخت حتی یک بر صفر هم پپ رو تا مرز استعفا ببره
    اما مثل اینکه فشاری هم در کار نیست
    بکن بائر خیلی مصاحبه محتاطانه ای انجام داد
    و دیگر سران بایرن

به نظر من پپ اصلا با فضایی که در بایرن هست و نگاهی که اونا به فوتبال دارن هماهنگ نیست
    اومدن پپ از همون اول به بایرن اشتباه بود اما اشتباهی که از اون بزرگتر بود انتخاب پپ توسط سران بایرن بود

وقتی لام میگه این شیوه بازی ما نیست کاملا مشخص میشه که ادامه دادن با پپ اشتباه بسیار بزرگتری از دو اشتباه قبلیه

مگه میشه یه مربی که توی مکتب توتال و تیکی تاکا بزرگ شده رو به زور به فوتبال منظم، سریع و ساعتی آلمانها تحمیل کرد

از نظر من فوتبال آلمان چون دست نخورده تر از لیگهایی مثل پریمیر یال سریA هست سخته که یک سبک جدید رو واردش کرد

ولی مثلا پپ توی انگلسی کارش راحت تره چون اونجا بعضی تیما اصلا بازیکن انگلیسی ندارن
    و همین حالا هم سبکهای مختلفی توش بازی میشه

من یکی امیدوارم بهترن اتفاق برای بایرن پپ و تیمای دیگه بیفته

15. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ما دندون تیز کرده بودیم برای پپ و من یکی فکر میکردم فشار بعد از باخت حتی یک بر صفر هم پپ رو تا مرز استعفا ببره
    اما مثل اینکه فشاری هم در کار نیست
    بکن بائر خیلی مصاحبه محتاطانه ای انجام داد
    و دیگر سران بایرن
    مدیرای بایرن تا یک دقیقه قبل از برکناری مربی هم اگه باهاشون مصاحبه کنن میگن ما حمایت کامل رو داریم
    اما مطمئنا فصل بعد پپ هست، حتی اگه جام حذفی رو هم ببازه.

ولی فصل بعد باید خیلی چیزا تغییر کنه و مهم ترینش خود پپ هست. همونطور که قبلا گفته باید یک بالانس بین سبک خودش و سبک آلمانی برقرار کنه. تو کانون بایرن یک آمار جالبی گذاشته بود. این فصل بایرن به ازای 6 پاس بیشتر از فصل قبل یک پاس کلیدی داده. همین 6 تا پاس اضافی خیلی کمک میکنه به حریف که خودشو سامان بده. مشکل اصلی هم همین پاس های اضافی و بیخودی هست که هی رد و بدل میشه.

پپ می خواد با داشتن مالکیت، حریف رو از کار بندازه ولی این شیوه جوابگو نبوده تا اینجا چون ضده تاکتیکش مشخص شده. آلمان تو 2010 بدون در اختیار داشتن کامل بازی تونست انگلیس و آرژانتین رو روی ضده حمله های بی نقص 4 تایی کنه. اینتر مورینیو همین کار رو با بارسا کرد و حتی سال قبل بایرن هاینکس بدون در اختیار داشتن مالکیت بیشتر تونست هفتا گل در مجموع به بارسا بزنه.

نباید این موضوع رو هم نادیده گرفت که واقعا بالا نگهداشتن انگیزه برای تیمی که دو سال پیاپی به فینال cl رسیده و تو 4 سال سه بار فینالیست بوده و فصل قبل به همه چیز رسیده، خیلی سخت هست. امیدوارم این افت که درست بعد از قهرمانی بوندسلیگا شروع شد، برطرف بشه و دیگه حسرت گذشته و هاینکس رو نخوریم. به پپ هم باید زمان داد تا شاید فصل بعد من خودم بشم جز گروه ذوب شدگان پپ

17. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیف این تماشاگرا که سنگ تموم گذاشتن ولی هیچی بهشون نرسید
    در آخر بازم خاک تو سر این تماشاگرا که تیم 0-3 عقب بود بعد یه سریا رفته بودن با خدیرا عکس مینداختن
    آخرشم که عین این آدمای با کلاس داشتن تیم رو تشویق میکردن
    به جان خودم 4تا ازین بچه های فروم رفته بودیم چنان shame on you برای تیم راه مینداختیم که آخرش به گریه میفتادن

19. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •