این برد رو به تک تک استقلالیا تبریک میگم
بازی که اصلا جالب نبود نیمه ی اول 2 تا نفود و شوت و پاس داشتیم اما نیمه دوم خیلی افتضاح بودیم و تعویض های قلعه نوعی واقعا اشتباه بود توی این بازی !!
دقیقه ی 60 به بعد که اون تکل بد روی رون قاضی رفته شد این بازیکن اصلا درست نمیتونست دیگه بازی کنه . تمام پاس هایی که بهش میرسید رو لو میداد 10 بار زدنش و 10 بار لنگ لنگان هی به بازی ادامه داد ... فرهاد که تو بهترین شرایط آمادگیه رو خوب چرا نمیاری جاش ؟ مطمئن باشید اگه قاضی بعد از اون مصدومیت میرفت بیرون و فرهاد میومد تو روند بازی کلا تغییر میکرد !
بعد از اونور اکبرپور رو میاره که یه پاس سالم نداد ! ااا این چه تعویض هایی بود ؟ نظری هم اصلا کاربرد نداشت چون قاضی واقعا مصدوم بود و نمیتونست بازی کنه من نمیدونم چه اجباری بود 94 دقیقه بازی کنه واقعا برام جای سواله کسی اگه میدونه خوب به ما هم بگه شاید فرهاد تو تمرینات مصدوم شده بود ما نمیدونستیم !!
عابدینی هم که 1 دقیقه آخر آورد ... بعد توی همین کنفرانس خبری قبل بازی ژنرال گفته بود من به سیستم چرخشی اعتقادی ندارم خوب این سیستم چرخشی که چه عرض کنم فوق چرخشی بود !! اصلا از این سیستم توی این بازی و تعویض های ژنرال خوشم نیومد ...
این اولین بازیه این فصل که رحمتی به دادمون رسید و واقعا با چند تا سوپر واکنش نشون داد که عقاب آسیا کیه ... اما اینجور پنالتی گرفتنا و توپ دفع کردنا فقط و فقط تو ایران کاره عقاب آسیا سید مهدی رحمتیه ولا غیر !
و اما این داوری هم مثل اینکه امسال مارو ول نمیکنه !!! یعنی چی آخه ؟ اون کجاش پنالتی بود اصلا یه میلی متر هم پای عمران زاده به مهاجم حریف نخورد !!!
بعدشم اون صحنه ای که بازیکن صبا با کف پا صاف اومد تو قفسه سینه رحمتی 100% قرمز مستقیم داشت حتی کارت زرد هم بهش نشون نداد داور ... اگه کارت میداد کارت زرد دومش بود و از دقیقه 75 به بعد 10 نفره میشدن ... داوری همچنان بسیارررررررر مشکوک داره دنبال میشه فقط خدا رو شکر که این بازی رو بردیم همین !
در آخر :
محمد قاضی هر 180 دقیقه 1 گل
آرش برهانی 105 دقیقه 1 گل
نظری و اکبرپور بدون گل زده
و
مجیدی هر 55 دقیقه 1 گل
.
.
.
.
سهم مجیدی مقابل صبا : 0 دقیقه حضور . . ....
اصلا حس قشنگی نیست 90 دقیقه منتظر حضور کاپیتان تیمت باشی و تیمت 45 دقیقه دفاع کنه و مهاجمات توان دویدن دیگه نداشته باشند و بهترین گلزن تیمت 45 دقیقه مثل جوون های تازه کار پشت دروازه گرم کنه و تماشاگر ها بار ها درخواست حضورش رو بکنند ولی حتی 1 دقیقه هم بازی کاپیتانت رو نبینی . . .
واسه هوادارا بازی کردن فرهاد مثل 1گل زدن میمونه و چقدر بده که این حس قشنگ رو ازشون بگیرن . . .
FB