تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 68 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود .
    میدونم خیلی دیره ولی خواستم بعد مشکلاتی که داشتم یک کم در مورد میلان و بازی مقابل تورینو بگم

بازی خوبی بود و تا حدودی میشه پیشرفت در بازی های میلان رو دید و مثل گذشته در مقابل عالم و آدم دفاع نمیکنیم و وقتی توی سن سیرو هستیم مثل گذشته این میلانه که فشار میاره و توپ و بازی رو در اختیار داره .

هر چند که هنوز این تیم جای کار داره و هنوز نقاط ضعف زیادی داره که کار زیادی هم برای برطرف کردنش میطلبه . ولی میشه تا اینجا نشانه های پیشرفت رو دید .

مورد دیگه اینه که میلان ابزار مناسب این سیستم رو نداره که البته قبلا هم بهش اشاره کرده بودم

سیستم 1-3-2-4 نیاز به بازیکنان با قدرت هوازی بالا داره که باید سرعت بالا و خوبی هم داشته باشن . توی بازیکنان فعلیمون نه کاکا - نه روبینیو - نه مونتاری و نه مونتولیوو همچین خصوصیتی دارن .

یک دی یانگ هست که بخاطر بازی در لیگ انگلستان بازی کرده و آمادگی بدنی بازیکنان اون لیگ رو داره و میتونه توی اون سیستم مفید باشه .
    قدرت بدنی بالای دی یانگ توی رفت و برگشت های متوالی و حضور مستمرش در ترکیب میلان نشون دهنده همین مورده و این بشر کلا خسته نمیشه !!! واقعا نعمتیه .

البته اسین هم باید تست بشه تا ببینیم تا چه حد میتونه به ما کمک کنه .

کلا میشه گفت بیشتر بازیکنان یا کل سری آ طوری آموزش می بینن که قدرت تحمل این همه دوندگی رو ندارن ولی شاید استثنایی هم در این بین دیده بشه . مواردی مثل الشاراوی - آباته که میتونن کل 90 دقیقه رو بدون .

الان یک نگاه به جروینیو بازیکن رم بندازین . از لیگ انگلیس بر سری آ اومده و به غیر از بازی خوبش که سطح بالاتری از وینگرهای داخلی سری آ داره {به غیر از الشا} کل بازی ها رو میشه گفت بازی کرده و 90 دقیقه توی زمین میدوه .

همه اینا بخاطر تمرینات و آماده سازی بدنی خاصی است که در انگلستان مورد استفاده قرار میگیره که باعث میشه بازیکنان حتی آمادگی بدنی برای بازی هر سه روز یک بار هم داشته باشن .

الان به غیر از این که ما در حال حاضر وینگر نداریم , در خط هافبک هم با کمبود دوندگی مواجه هستیم که مونتولیوو و مونتاری و کریستانته از پسش بر نمیان . فقط دی یانگه که میتونه مناسب این سیستم باشه .
    از طرف دیگه حضور اعجوبه بی خاصیت بنام بونرا هر لحظه خط دفاعی میلان رو آسیب پذیر نشون میده که روی همین مورد بارها ضربه خوردیم .

با بازگشت الشاراوی و حضور تارابت که مناسب این سیستم هستن و انتقال هوندا به پشت مهاجمین وضعیت بازی میلان از این هم بهتر میشه .
    در مورد هوندا هم بهتره بهش زمان بدیم و صد البته در پست تخصصی خودش از اون بازی بگیریم .

بازی هفته بعد مقابل ناپولی نشون میده که چقدر پیشرفت داشتیم و صد البته این رو هم نشون میده که نقاظ ضعف و قدتمون کجاست .

به امید موفقیت در بازی های آینده .

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

8

مدل موی جدید ماریو بالوتلی

محتوای مخفی: بالوتلی 

منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by EhsanCPU; 06-02-2014 at 23:40.

4. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

اگه ما یاد بگیریم که ظاهر هر کس به خودش مربوطه و مدل مو و پوشش و لباس و ... یک چیز کاملا شخصیه بعد از این , هر دفعه با دیدن عکس های جدید بازیکنان با فلان مدل مو - فلان لباس یا فلان دختر باعث واکنش در ما نمیشه .
    کلا باید از زندگی شخصی مردم بکشیم بیرون و نذاریم این موارد اینقدر برامون جلب توجه کنه .

جالب اینجاست که توی زندگی اونا دخالت و فضولی و جستجو میکنیم و از طرف دیگه جبهه گیری میکنیم و هزار جو حرف و بد و بیراه نثار شخصیت مورد نظر میکنیم .

کلا من نفهمیدم این زیر و رو کردن زندگی شخصی افراد چه حسی داره که اینقدر برای بعضی ها مهمه ؟!

میخواد سینما باشه یا موزیک باشه یا ورزش یا ... !
    درسته شخصیت ها معروفن و شاید جلب توجه کنه و باعث کنجکاوی من و امثال من بشه . ولی به نظرم یک جورایی دیگه بیش از حد شده و شورشو در آوردیم .

لذتی که توی دیدن یک بازی 90 دقیقه ای فوتبال هست توی دوره کردن و زیر رو کردن زندگی 100 تا بازیکن نیست

6. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

درود

اگه ما یاد بگیریم که ظاهر هر کس به خودش مربوطه و مدل مو و پوشش و لباس و ... یک چیز کاملا شخصیه بعد از این , هر دفعه با دیدن عکس های جدید بازیکنان با فلان مدل مو - فلان لباس یا فلان دختر باعث واکنش در ما نمیشه .
    کلا باید از زندگی شخصی مردم بکشیم بیرون و نذاریم این موارد اینقدر برامون جلب توجه کنه .

جالب اینجاست که توی زندگی اونا دخالت و فضولی و جستجو میکنیم و از طرف دیگه جبهه گیری میکنیم و هزار جو حرف و بد و بیراه نثار شخصیت مورد نظر میکنیم .

کلا من نفهمیدم این زیر و رو کردن زندگی شخصی افراد چه حسی داره که اینقدر برای بعضی ها مهمه ؟!

درسته شخصیت ها معروفن و شاید جلب توجه کنه و باعث کنجکاوی من و امثال من بشه . ولی به نظرم یک جورایی دیگه بیش از حد شده و شورشو در آوردیم .

لذتی که توی دیدن یک بازی 90 دقیقه ای فوتبال هست توی دوره کردن و زیر رو کردن زندگی 100 تا بازیکن نیست
    دوست عزیز من این اقدام را انجام ندادم
    یکی از سایتهای اینترنتی این اقدام قبیح و بسیار بسیار زشت را انجام داده بود که در پست قبلی هم آدرسش را گذاشتم

ولی در کل چون این بازیکنا ممکنه الگوی بعضی از نوجوانان و جوانان طرفدار تیمشون باشن اصلا با مدل موهای من در آوردی برخی از بازیکنا موافق نیستم

با تشکر

8. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

یک باخت دیگه و .... !!!

ناپولی خیلی قشنگ شیوه درست اجرا کردن سیستم 1-3-2-4 رو به میلان نشون داد .
    ترکیب اولیه سیدورف هم خیلی عجیب بود .

آباته هافبک راست ؟! این بابا یک سال هست که تعطیل شده و هر روز بدتر از دیروز ! یک جورایی داره همه رو راضی میکنه که دیگه به درد نمیخوره .
    نه نفوذی ... نه سانتر درست و حسابی ... نه فشار و پرسی و نه دفاع درست و حسابی .

در کل همه گند بودن ... به غیر رامی که بهترین بازیکن میلان بود . تارابت هم تا حدودی خوب بود ولی دست تنها بود و به اون صورت دیده نشد .

آبیاتی هم هر توپی که دو متر ازش فاصله داشت رو فقط نگاه میکرد . انقدر سنگینه که نای پریدن نداره .
    این آبیاتی رو مقایسه کنین با فن درسار که توی 40 سالگی اونطوری شیرجه میزد اون موقع قضیه سن و سال هم خود به خود زیر سوال میره .

در کل افتضاح بودیم .
    قیافه درهم گالیانی هم دیدن داشت و من یکی که خیلی لذت بردم از اون صحنه . حالا باز بگو ما تیمی رقابتی داریم و 10 ساله توی لیگ قهرمانانیم و فلان مقدار امتیاز جمع کردیم .
    فصل دیگه که به لیگ اروپا هم نرفتیم خیلی دلم میخواد ببینم چی داری که بگی

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بچه ها داستان اشکهای بالوتلی+داستان اون آزمایش دی ان ای و بچه اش چیه؟

12. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

بالوتلی بخاطر عملکرد ضعیفش توی این بازی ناراحت بود که باعث تعویضش هم شد .

بالو قبلا با یک دختر دیگه رابطه داشته که اون دختر بعده ها رفته تست DNA داده و معلوم شده این بچه مال بالوتلیه .

البته این چیزی بود که توی بازی میلان و ناپولی گزارشگر شبکه اسکای گفت

14. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

درود

درود

بالوتلی بخاطر عملکرد ضعیفش توی این بازی ناراحت بود که باعث تعویضش هم شد .

بالو قبلا با یک دختر دیگه رابطه داشته که اون دختر بعده ها رفته تست DNA داده و معلوم شده این بچه مال بالوتلیه .

البته این چیزی بود که توی بازی میلان و ناپولی گزارشگر شبکه اسکای گفت
    دوست عزیز خودتون حرف خودتون رو نقض کردین
    فکر نکنم یه تاپیک عمومی جای مناسبی برای عنوان کردن روابط نا..... یک بازیکن باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

من در پاسخ به دوستمون چیزی که توسط گزارشگر شبکه اسکای گفته شده بود رو مطرح کردم . تنها چیزی که شندیم .

وگرنه نه خبرش رو دنبال کردم و نه توی سایت های مختلف دنبال مطالبش بودم ... همونطور که مشخصه تنها به شنیده ها اکتفا شده

سوال هم در اصل دابل بود که بعد از توضیح گزینه اول به سراغ گزینه دوم رفتیم و چیزی که از گزارشگر اسکای شنیدم اینجا گفتم .

هیچ واکنشی هم نسبت به کارها و رفتار و زندگی خصوصی بالوتلی بروز ندادم

17. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ممنون از توضیحات بهزاد عزیز
    بعد از بازی اصلا نتونستم بیام اینجا،خیلی موارد در حین بازی دیدم
    کلا تیم افتضاح بود،شاید مونتولیوو در دقایقی که در زمیین بود رو موثرترین بازیکن بدونیم که کمی باعث انگیزه و ایجاد موقعیت شد که بلافاصله گل سوم رو هم خوردیم و کلا کار تموم شد.
    بدترین بازیکن تیم هم بدون شک مکسز بود که دائما فضای کافی رو به هیگوآین میداد.هیگوآین بین مکسز و رامی خیلی آزاد بود که این به هردوی اونها مربوط میشه

تغییرات پیاپی در حین بازی هم جالب بود.ترکیب اولیه با آخر بازی زیاد تغییر داشت و این نشون میده که سیدورف از تعویض بخوبی استفاده میکنه البته اگه ترکیب اولیه هم با دقت بیشتری چیده بشه تعویض ها هم هدر نمیره

در نیمه اول،آباته در پست جدید خودش کاملا محو بود،پشت سرش دی شیلیو بود یعنی کاملا در یک خط بودند،امانوئلسن هم در سمت چپ دفاع
    در ابتدای نیمه دوم،کاکا بجای روبینیو به زمین اومد(در سمت چپ خط هافبک) و جای انوئلسن و آباته عوض شد.تازه آباته وارد بازی شد.
    مونتولیوو که به بازی اومد یکم تیم رو بجلو حرکت کرد.
    بالوتلی هم اونقدر که حواسش به حاشیه ها بود به بازی نبود و اگه کمی فرض بود یک موقعیت بسیار عالی رو از دست نمیداد که نهایتا جای خودش رو به پاتزینی داد.
    پاتزینی هم که در زمین تحرک زیاد داره اما روی زمین که ضعف زیاد داره و در مصافهای هوایی هم خیلی خوب پرش داره و مثل رونالدو پرشهای بلند داره اما باید بیشتر دقت کنه چون در اکثر اونها خطا میکنه

در کل بازیکنان که همون بازیکنان هستند و تغییری در اونها نشده،سیدورف تنها تغییر تیم بوده که پایان فصل میشه درموردش نظر داد.اما دوست ندارم سال بعد در اروپا نباشیم.
    Last edited by mohammad_87; 10-02-2014 at 21:23.

19. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •