تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 138 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خودم سبک بازی داوید لوییس رو خیلی دوست دارم.به پاس هاش دقت کردین که چقد هنرمندانه پاس میده؟اون پاسی که به سمت راست زمین لیورپول به اسکار داد واقعا عالی بود...ولی مورینیو بهش اعتقاد نداره.داوید لوییس شده موش آزمایشگاهی از زمان حضور بنیتس تا این لحظه...استعدادیه که داره هرز میره تو چلسی...مشکل لوییس اینه که هنوز تو حال و هوای فوتبال برزیل هستش...مدافعی که علاقه ی زیادی به کارهای خلاقانه داره که برای یه مدافع یه عادت بشدت خطرناکه.بخاطر همینه که گری کهیل و جان تری فیکس چلسی هستن...

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من خودم سبک بازی داوید لوییس رو خیلی دوست دارم.به پاس هاش دقت کردین که چقد هنرمندانه پاس میده؟اون پاسی که به سمت راست زمین لیورپول به اسکار داد واقعا عالی بود...ولی مورینیو بهش اعتقاد نداره.داوید لوییس شده موش آزمایشگاهی از زمان حضور بنیتس تا این لحظه...استعدادیه که داره هرز میره تو چلسی...مشکل لوییس اینه که هنوز تو حال و هوای فوتبال برزیل هستش...مدافعی که علاقه ی زیادی به کارهای خلاقانه داره که برای یه مدافع یه عادت بشدت خطرناکه.بخاطر همینه که گری کهیل و جان تری فیکس چلسی هستن...
    اون پاسش واسه ازپیلی بود بعد اون داد اسکار و اون هم داد به اتوئو و توپ گل شد
    به جز عادت زیاد به جلو رفتن بعضی وقتا خطا های خیلی بچه گانه انجام میده که واقعا اعصاب خرد کن میشه
    نمونش کارت زرد بی موردی که دیشب گرفت یا تو جام کنفدراسیون ها اون پنالتی که داد و خیلی جاهای دیگه که بی مورد خطا کرده
    ولی منم خیلی قبولش دارم مخصوصا به عنوان یه هافبک دفاعی
    فقط باید دلسوز تر بازی کنه واسه تیم

4. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون پاسش واسه ازپیلی بود بعد اون داد اسکار و اون هم داد به اتوئو و توپ گل شد
    به جز عادت زیاد به جلو رفتن بعضی وقتا خطا های خیلی بچه گانه انجام میده که واقعا اعصاب خرد کن میشه
    نمونش کارت زرد بی موردی که دیشب گرفت یا تو جام کنفدراسیون ها اون پنالتی که داد و خیلی جاهای دیگه که بی مورد خطا کرده
    ولی منم خیلی قبولش دارم مخصوصا به عنوان یه هافبک دفاعی
    فقط باید دلسوز تر بازی کنه واسه تیم
    بازیش به درد تیم های مورینیو نمیخوره.مورینیو مربی نیست که تکروی های بازیکنانشو تحمل کنه جز اینکه واسش نتیجه بخش باشه.لوییس احتمال زیاد به بارسا میره و شاید هم پاریس.

6. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه شب گذشته باز هم شاهد بی مهری شبکه سوم سیما به تیم چلسی و هوادارانش بودیم.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، شب گذشته در برنامه پر مخاطب نود که از شبکه سوم سیما پخش شد مسابقه اس ام اسی بی سابقه ای را اجرا کرد، مسابقه ای که تا به شب گذشته درخصوص مسائل فوتبال داخلی بود و هیچگاه وارد مسائل خیلی تخصصی برنامه نمی شود.در مسابقه دیشب 9 گزینه برای انتخاب شده بود که 8 تای آنها نام تیمهای شناخته شده ای بود و دیگر گزینه برای سایر تیمها در نظر گرفته شده بود که احتمالا چلسی هم جزوی از آن دسته می شد. این هشت گزینه، تیمهای آرسنال، بارسلونا، بایرن مونیخ، رئال مادرید، لیورپول، منچستر یونایتد، میلان و یوونتوس بود. در میان این هشت تیم تیمهایی هستند که مطمئنا در بین هشت تیم نهایی نمی توانند جای گیرند. وباید این سوال را از حامیان برنامه های نود و فوتبال 120 که فردوسی پور نقش مستقیم و پرقدرتی دارد پرسید که لیورپول و یوونتوس چرا بین هشت تیم پر طرفدار در ایران باید باشند؟ آیا تیم هایی چون اینترمیلان، چلسی هوادار بیشتری ندارند؟ آیا مسئولان انتخابی برنامه های ورزشی که با توجه به محدود بودن و بی کیفیت بودن دیگر برنامه های، فردوسی پور تهیه کنندگی تمامی آنها را بر عهده دارد، نمی دانند؟ آیا فردوسی پور که همیشه سعی در شفاف سازی و رک بودن با مردم را دارد، یا حداقل تظاهر به این کار می کند نمی داند تیم محبوبش شاید تعداد طرفدارانش با تیمی چون فیورنتینا در ایران یکی باشد؟ آیا او هم می ترسد نام چلسی را ببرد؟ و یا شاید مطالعه کافی برای شناخت هواداران را کسی انجام نداده باشد. شاید در پاسخ سوال ما گفته شود که رای سایر تیم ها نشان دهنده آمار پائین هواداران چلسی باشد، اما از هواداران چلسی توقع داشته اند که در جواب بی احترامی آنها، پای در راه تجاری آنها بگذاریم؟متاسفانه بعد از آنکه در بخش اخبار نامی از چلسی و حتی لیگ برتر برده نمی شود، هیچ کار جدید را در برنامه نود ندیدیم که از چلسی چشم پوشی کنند.ما هم قصد نداریم در این خصوص بیشتر بپردازیم چرا که بیشتر وقت گذاشتن برای برنامه ای که توسط کسانی اجرا می شود که ادعای حرفه ای بودن دارند و در باطن همانند سوژه هایی که از آنها انتقاد می کنند پر از اشکال و اشتباه هستند بی فایده خواهد بود چرا که محبوبیت ظاهری آنها را دیواری است بر اشتباهات تهیه کننده و کارشناسان آن. اما اینکه چطور از چلسی به راحتی چشم پوشی می کنند و نام تیمهایی چون ییونتوس ، لیورپول و حتی آرسنال را جایگزین می کنند. شاید این نشان از بی سوادی عده ای در لباس معلمی باشد.حضور هشت ساله کانون رسمی هواداران چلسی در ایران می تواند سندی باشد بر طرفداران پر تعداد چلسی.برای اثبات ادعایمان، بد نیست نگاهی بیاندازیم به آمار های کانون های هواداری که می توان آنها را نمادی از هواداران ایرانی باشگاه ها دانست.لذا برای مقایسه آمار ها، ساده ترین راه را انتخاب کردیم تا ادعای ثابت شده هواداران بی شمار چلسی را بار دیگر ثابت کنیم.ساده ترین و واضح ترین روش را می توانیم پیج های کانون های هواداران باشگاه های انتخابی با کانون رسمی هواداران چلسی مقایسه کنیم تا به قول تمامی مجریان عزیز که این روزها دوست دارند از این جمله استفاده کنند، قضاوت را به شما می سپاریم.
    گزینه های انتخابی نود:
    آرسنال – 7400
    بارسلونا – 33000
    بایرن مونیخ – 9500
    رئال مادرید – 52100
    لیورپول – 6700
    منچستر یونایتد – 41000
    آث میلان – 17000
    یوونتوس – 3400
    صفحه کانون هواداران چلسی - 17000

با آمار بالا می توان پی برد که هواداران آرسنال، لیورپول و یوونتوس تعداد چندانی ندارند تا بتوانند خود را بالا تر از چلسی بدانند، مسئله ای که بارها ثابت شده است و برگزار کنندگان برنامه های تلویزیونی باید اطلاعات خود را در خصوص فوتبال دوستان بروزرسانی کنند.
    امیدواریم دوستان همچون گذشته فعالیت خود را در راستای مسائل مربوط به فوتبال داخلی ادامه دهند تا با اطلاعات نا کافی خود شعور فوتبال خارجی دوستان را به بازی نگیرند.

پ ن: متن که کپی سایت کانون هوادارن بود
    حالا چلسی رو از قلم انداخته فکر نکنم دلیل بشه که عادل رو آنتی چلسی بنامیم (اشاره کاملا مستقیم به طرفداران سرخابی!)
    من که به نشونه اعتراض رای ندادم
    پ ن2: فکر میکنم من یو که بحثی نداشت آرسنالم این فصل اوج گرفته و لیورپولم که نوستالژی 2005 رو داشتن دیگه دیدن بیشتر از جزیره بذارن بعضیا ناراحت میشن
    میدونی چرا چلسی نبود تو نظر سنجی؟چون طرفدارای این تیم از دو حالت خارج نیستن:

1-کسایی متولدین سال 1367 یا جدیدتر هستند که همه اینها از زمان کن بیتس و بعد خصوصا ابراموویچ این تیم طرفدار واسه خودش دست و پا کرد و مطمئنا اگر این تیم روزی به حال و روز((بلکبرن روورز یا نیوکاسل))دچار بشه طرفدارای کنونی این تیم در ایران دیگه هوادار این تیم نخواهند بود.

2-گلوری هانترها:
    کسایی که دنبال تیمهایی موفق هتسند و بس...مثل حالتی که الان بارسا داره یا مادرید.تیمهایی موفق((از لحاظ جام و یا از لحاظ خرید بازیکنان سوپراستار))...کنایه امیزه وقتی میبینیم کسایی تو اطرافمون در ایران هستند که ادعا میکنن هوادار من سیتی هستند.یا اینکه طرفدار پاریس هستند.خیلی خنده داره...دورتموند طرفدار داره...((این تیم 4 5 سال قبل که ورشکسته بود و بخاطر بدهی زیاد توماس روسیچکی و اموروسو و یان کولر و ایورتون رو فروخت ایا همین کسایی که الان طرفدارش هستند اون موقع هم هوادارش بودند؟

--------------------------

اما در خصوص چلسی:هوادارای این تیم حضورشون در حال حاظر "با اینحال"منطقی هستنش.تیم از سال 1997 که توسط ویالی و جانفرانکو زولا و امثال دنیس وایز,گاس پویت,دزایی,لبوف,دی ماتئو,پترسکیو,فلو,کاسیراگی و.... قهرمان جام در جام اروپا شد با شکست اشتوتگارت حدود 16 ساله که در سطح اول داره بازی میکنه و همیشه هم "انصافا"از اون زمان تا حالا بازیکنان جذابی داشته....

8. 4 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان امروز یکی از بهترین بازیای این فصل تیممونو شاهد بودیم که خوشبختانه با یک نتیجه عالی هم همراه بود.تعویضای مورینیو عالی بودن به ویژه اسکار که فوق العاده بود.

10. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مربی بزرگ به این میگن با دو تعویض و آوردن اسکار و ویلیان تیم را متحول کرد و هر دو هم موفق به گلزنی شدند

نکته جالب شکسته شدن رکورد مهاجمان چلسی در اولین روز از سال جدید بود همانطور که اشاره کردم مهاجمان چلسی در سال 2013 موفق به گلزنی در خارج از خونه نشده بودند

اما امروز تورس این رکورد را شکست امیدوارم این رکورد شکنی نوید بخش روزهای خوبشون در سال جدید باشه

12. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم این برد رو توی آغاز سال جدید
    امیدوارم امسال همراه با جام های رنگارنگ باشه
    هر چند که ساتمپتون یکمی افت کرده ولی برد خارج از خونه ارزشمندی بود
    جالبه اسکار یه گل زده و دو تا هم پاس گل داده!
    فقط حیف که بقیه رقیبا هم همه بردن

14. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بر خلاف انتظار من، چلسی امروز عالی بازی کرد. مثل اینکه کم کم تفکرات مورینیو داره تو تیم جا می افته، من بیشتر از اینکه از زدن سه گل خوشحال باشم از گل نخوردن تیم خوشحالم. اسکار عالی بود، همونطور هم که گفتم ماتا برای خودش هم بهتره که بره یه تیم دیگه چون مورینیو، اسکار رو برای تیمش بهتر میدونه.
    فقط به نظر من باید یه هافبک وسط بگیره تو ژانویه چون میکل و اسین و رامیرس تقریبا مثل هم بازی میکنن و لمپارد تنها هافبک وسط خلاق تیمه، به نظر من بهترین گزینه Yohan Cabaye از نیوکاسله که تو CL هم میتونه بازی کنه. خیلی هافبک خوبیه، آرسن ونگر هم اول فصل دنبالش بود. مهاجم هم بعید میدونم کسی رو بگیره مورینیو و با همینا این فصل رو تموم میکنه.
    خود مورینیو هم که گفته ماتا و اسین میتونن برن. ماتا بعد تعویضش خیلی عصبانی بود امروز. اسین رو بفروشه Cabaye رو بگیره، دی بروین هم که قطعا میره. کاش بتونن ماتا رو با فالکائو معاوضه کنن.همونطور هم که هشدار داده بودم بالاخره بازی کردن زیاد لمپارد باعث مصدومیتش شد و یکماه بازی نمیتونه کنه. دیگه خرید یه هافبک ضروریه.
    Last edited by Sepehr SS; 02-01-2014 at 10:33.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماتا توی بازی با ساتمپتون بعد از تعویضش اعتراض کرده و با ناراحتی بیرون رفته

مورینو هم توی مصاحبه بعد از بازی گفته که اگه ماتا و اسین بخوان برن می تونن برن!
    از اونور ظاهرا دی بروین هم ناراضیه و می خواد باشگاه رو ترک کنه
    امیدوارم این بازیکنا اگه می خوان برن به باشگاه های رقیب نرن به خصوص ماتا

ظاهرا با توجه به قانون فرپلی مالی یوفا چلسی نمی تونه توی ژانویه اون چنان خرج کنه
    به خاطر همین نباید انتظار یه خرید فوق العاده رو داشته باشیم

17. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ماتا توی بازی با ساتمپتون بعد از تعویضش اعتراض کرده و با ناراحتی بیرون رفته
    این اقدام ماتا صد در صد به ضررش تموم میشه
    تو تیمی که مورینیو باشه همچین حرکاتی نباید شکل بگیره

مورینیو هم حالیش نمیشه طرف کی باشه
    هرکی باشه اگه اعتراض کنه یا نیمکت نشین میشه یا میتونه بره !!!!!!

کلا بازیکن سالاری (( حرف زدن رو حرف سرمربی و اعتراض نسبت به تعویض )) و از این دست کارها تو تیم مورینیو عواقب خوشی نداره !
    Last edited by wooooow; 02-01-2014 at 22:41.

19. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •