تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 293 اولاول ... 64652535455565758596066106156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بارسلونا علاقه مند به لوئیز گوستاوو : گوئیز گوستاوو می خواهد بایرن مونیخ را برای به دست آوردن زمان بازی بیشتر ترک کند. آرسنال و ولفسبورگ به این بازیکن برزیلی علاق مند بودند، اما اکنون بارسلونا می خواهد او را تبدیل به سیدو کیتا جدید تیم بکند.

منبع : Bild

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بارسلونا دیگر به دنبال لوئیز و اگر نیست
    : بارسلونا دیگر علاقه ای به خرید داوید لوئیز از چلسی و دنیل اگر از لیورپول ندارد.

منبع : Daily Mirror

طرفداری

2. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گام رو به جلوی پویول: خوشحالم که به زمین چمن بازگشته ام

کاپیتان بارسلونا حالا تمریناتش را روی زمین چمن دنبال می کند. او درنظر دارد که تا ماه سپتامبر به روزهای اوجش بازگردد

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باشگاه بارسلونا این روزها زیر نظر خوانخو برائو، فیزیوتراپ باشگاه کاتالان تمریناتش را دنبال می کند.
    پویول حالا دیگر از سالن بدنسازی خارج شده و روی زمین چمن تمرین می کندو از این بابت واقعا خوشحال است. کاپیتان باتجربه بارسا در صفحه توئیترش نوشته:« واقعا خوشحالم که به زمین چمن بازگشته ام. هرروز یک گام رو به جلو برمی دارم.»او در کنار این پیغام، تصویری از خودش درحال تمرین در کناراین توئیت، تصویری از خودش در حال تمرین روی زمین چمن در کنار خوانخو برائو قرار داده بود.
    این بهترین خبر برای بارسایی هاست که تا به اینجای کار هنوز موفق به خریداری یک مدافع میانی نشده اند و بی صبرانه در انتظار بهبود کاپیتانشان هستند. جراردو مارتینو سرمربی جدید بارسا خودش معتقد است که نیازی به خریداری یک مدافع میانی نیست یا اینکه دست کم باید تا ماه دسامبر صبر کنند. او این ایده را در دو جلسه ای که به ساندرو روسل و آندونی سوبی سارتا داشته با آنها درمیان گذاشته.
    از سوی دیگر پویول هم درحال بهبود است و به نظر می رسد که تا ماه سپتامبر به روزهای اوجش بازخواهد گشت و مارتینو هم معتقد است که صبر کردن برای بازگشت پویول گزینه خوبی است و بعد از بازگشت پویول می توان تصمیم گرفت که آیا نیازی به خرید یک مدافع میانی هست یا نه. هر چند که در دو فصل گذشته نیاز به جذب یک مدافع جدید برای بارسا کاملا روشن و مشهود بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تاتا: نیازی به آوردن مدافع مرکزی نیست
    سرمربی تیم راسل را قانع کرد از لحاظ دفاعی تیم بیمه است
    جالبه اوایل میگفتن می خوایم نه یکی بلکه دو تا مدافع تراز اول بخریم. الان کلا منکر مشکل دفاعی در تیم شدن ! خب برادران من نمی تونید خرید کنید چرا صورت مسئله رو پاک میکنید

6. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جالبه اوایل میگفتن می خوایم نه یکی بلکه دو تا مدافع تراز اول بخریم. الان کلا منکر مشکل دفاعی در تیم شدن ! خب برادران من نمی تونید خرید کنید چرا صورت مسئله رو پاک میکنید
    ایشون توی دوران مربیگریشون چند دفاعه بازی میکرد تیماش ؟ کلا گلهای خورده تیمش در فصل چه قدر بود ؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ایشون توی دوران مربیگریشون چند دفاعه بازی میکرد تیماش ؟ کلا گلهای خورده تیمش در فصل چه قدر بود ؟
    اینقدر سریع تصمیم نگیرین نگفتم خرید به کل کنسل شده
    گفتن اگه کسی با مشخصات فنی مورد نظر گیر نیاد به نقل و انتقال زمستانی فکر میکنن و میتونن نیم فصل رو با دفاع های کنونی سر کرد
    خدارو چه دیدین شاید دفاع های کنونی اونقدر خوب باشن که تا آخر فصل نیازی به خرید نباشه!!!

9. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توئیتر پیکه :"مشغول خوردن بهترین حلزون دنیا که توسط مادر بزرگ لینا تهیه شده."

سابه یا (مربی آرژانتین):

"زمانی که یه تیم به بازی کردن با مسی عادت کرده، میشه وقتی که نیست تفاوت رو کاملا متوجه شد.
    مسی قابل جایگزینی نیست، اما ما کاراکتر و انگیزه که نشون دادیم واقعا برام ضایت بخش بود"

تیتر روزنامه El Mundo Deportivo 15.08.2013

امضاء پویل
    - کاپینتان پویل دوباره روی چمن قدم زد و گفت: "احساس خوبی داشتم"
    - مارتینو قدرت پویل را در کنار خود دارد و دیگر نیاز به کسی ندارد
    - لوئیز متقاعد شده بود که در بارسا بازی کند
    - الکسیز یک نمایش زیبا با گل و پاس گل ارائه داد
    - ستاره جوان بارسا واقعا عالی بازی کرد. اولین بازی تیو عالی بود که یک پاس گل زیبا با پاشنه به کازورلا داد و در این بازی نگردو هم یک گل فوق العاده زد

تیتر روزنامه Sport 15.08.2013

پویول بازگشت
    - کاپیتان حرکتش را آغاز کرد
    - کاپیتان پویول در صفحه توئیتر شخصیش : "بسیار خوشحالم. هر روز یک گام رو به جلو برمیدارم"
    - پی اس جی خواهان نگه داشتن ساخوست. آنها پیشنهاد تمدید قرار دادی 3 ساله به ساخو ارائه داده اند اما ساخو میخواهد به بارسا بیاید. بارسا مصمم است و همه تلاشش را تا قبل از 31 آگوست خواهد کرد.
    - تیو اولین بازی ملی اش را مانند یک نابغه پشت سر گذاشت
    - نیمار نتوانست تیمش را از شکست نجات دهد
    - بازی شگفت انگیز از الکسیز با 2 گل

آمار خوب بارسلونا در هفته آغازین لالیگا

بارسلونا ۱۴ فصل از ۲۰ فصل گذشته لالیگا رو موفق شده با برد آغاز کنه که یه آمار خیلی خوب برای تیم محسوب میشه. همینطور از این ۲۰ فصل ۷ فصل اون بازی آغازین در نیوکمپ بوده که آمار بارسا تو این ۷ بازی ۶ برد و تنها یک مساوی بوده است.

عکس زیر هم مربوط به بازی آغازین فصل قبل مقابل رئال سوسیه داد هست که بارسا موفق شد با پیروزی ۵-۱ فصل رو شروع کنه.

ژاوی این هفته با کفشهای کاملا سیاه تمرین خواهد کرد و این معمولا به این معناست که در حال مذاکرده با اسپاسنر جدید برای کفشهاشه.

همون طور که میدونید جین ماری دونگو، مهاجم کامرونی و جوان بارسلونا برای اولین بار به تیم ملی کامرون دعوت شده
    در جلسه تمرینی دیروز کامرون، سرمربی تیم بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرد، سانگ و اتوئو در گروه اول حضور داشتند و دونگو در گروه دوم.
    در نهایت تیم دونگو با نتیجه 4-0 تیم اول را شکست داد، دونگو در این بازی تمرینی گل اول را به ثمر رساند و هر 3 گل بعدی نیز با پاسهای وی به ثمر رسید.

تیو 127مین بازیکن بارساست که برای تیم ملی اسپانیا بازی خواهد کرد.

11. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اینقدر سریع تصمیم نگیرین نگفتم خرید به کل کنسل شده
    گفتن اگه کسی با مشخصات فنی مورد نظر گیر نیاد به نقل و انتقال زمستانی فکر میکنن و میتونن نیم فصل رو با دفاع های کنونی سر کرد
    خدارو چه دیدین شاید دفاع های کنونی اونقدر خوب باشن که تا آخر فصل نیازی به خرید نباشه!!!
    من کل حرفم سر این موضوعه : سرمربی تیم راسل را قانع کرد از لحاظ دفاعی تیم بیمه است

یعنی تلویزیون ما یه چی دیگه نشون میده !؟ بیلان تیم توی چمپیونز پارسال جلو بایرن به کل نشون داده شد . دفاع های کنونی آنقدر خوب هستند ؟ لالیگا یه جوریه که از هفته اول باید توی کورس بود وگرنه گرفتن رئال ! سخته

15. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

صحبتهای امروز دوس سانتوس در کنفرانس مطبوعاتی

- امیدوارم بتوانم دقایق بیشتری نسبت به فصل گذشته بازی کنم، می‌خواهم نشان بدهم چه بازیکنی هستم. من از خود توقع دارم تا جای که میتوانم به بهترین نحو به تیمم کمک کنم. اینکه مارتینو از من خواست تا در اینجا بمانم اعتماد به نفس من را بالا برده.

- از کودکی رویای بازی در بارسا را داشتم و امروز آرزویم به حقیقت پیوسته. گهی دقایقی پیش می‌‌آید که همه‌چیز عالی‌ نیست ولی‌ این مشکلات به رشد یک بازیکن کمک می‌کند. سال گذشته سالی‌ با دستاوردهای کم بود نه شکست. امیدوارم امسال بازی بیشتری انجام دهم ولی‌ نمیخواهم کسی‌ لطفی‌ به من بکند بلکه دوست دارم خودم تلاش کنم تا بتوانم دقایق بیشتری در میدان باشم.

- ما نباید بر روی مادریدی‌ها تمرکز کنیم. آنها تیم خوبی‌ دارند و بازیکنان خوبی‌ نیز به آنها اضافه شده ولی‌ ما تمرکزمان را بر روی تیم خود می‌گذاریم. مطمئنم سال متفاوتی با یک رقابت خوب در پیش رو داریم.

17. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

هنوز تا 31 اگوست فکر کنم فرصت مونده و باشگاه احتمالا اگه نتونست اون سه گزینه اصلی رو بگیره حداقل یک مدافع ارزانتر مثل ساخو رو بگیره که در غیاب احتمالی پویول در فصل پیش رو چاره ساز باشه ... در ضمن اگه نیم فصل مدافع رو بگیرم دیگه اون مدافع نمیتونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه !!
    ولی اون چیزی که خیلی جلب توجه میکنه (( کمر همت بستن تمام باشگاههای جهان به نفروختن مدافع به بهترین تیم جهان ))

ولی بارسا ای کاش برنامه ریزی بهتری میکرد تا در این شرایط کنونی گرفتار نمیشد مثلا یکی دو فصل قبل به فکر یک مدافع میبود چون همیشه که پویول نیست ...

*** چیزی که خیلی جالبه اینه که مورینیو که حالا تبدبل به مانع اصلی انتقال لوئیز به بارسا شده همون اوایل ورودش به چلسی گفته میشد که لوئیز رو بفروشه !!! ولی حالا فقط به خاطر نفروختن لوئیز به بارسا حاضره به هر قیمتی که شده نگهش داره ... آخه یکی نیست بگه تو که نمیخوایش چرا اینقدر خودت و عذاب میدی ... اینقدر حقوق گذاف بهش بدین و علی رغم میل باطنیت بهش بازی بده تا جونت درآد .... -------------------------------------> البته همه اینا مشخصه واسه چیه ها ---------------------------------> اگه گفتید -------->

ولی تو این شرایط غیر منتظره بهتره معقولانه رفتار کنیم ...
    Last edited by M A S 0 U D; 16-08-2013 at 09:16.

19. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •