تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 56 از 136 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟
    از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم -
    چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟
    اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان - ما با کارگری به زور روزی 30 میتونیم در بیاریم بعد اینا ساعتی 50 تومن میخوان) چه کنم؟
    درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟
    کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
    Last edited by A/|\IR; 17-11-2013 at 23:25.

داره خودمونی میشه nafas.ip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟ از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم - چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟ اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان) چه کنم؟ درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟ کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
    کنار گذاشتن کامل یه درس خیلی روی رتبه و تراز اثر میذاره شما میتونین مباحث ساده رو بخونین تا حداقل درصدتون به 30برسه...
    میتونین حد_دنباله ها_امار_ .... رو بخونین . اگه چند سال متوالی سوالای ریاضی کنکور رو بررسی کنین میتونین چند تا مبحث ساده رو که هر سال ازشون سوال میاد رو انتخاب کنین ....
    موفق باشین.

3. 4 کاربر از nafas.ip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نسبت به درسای هندسه تحلیلی خیلی دید درستی ندارم و خیلی هم قوی نیستم به پیشنهاد یکی از دوستان مقاطع مخروطی و خطو صفحه رو کنار گذاشتم و بقیش رو میخوام بخونم.
    اما امروز یه نگاه کلی به خط و صفحه کردم دیدم خیلی سخت به نظر نمیومد .
    به نظرتون بخونمش ؟
    این دوستم میگفت این دوتا فصل فرمولهای زیادی داره و خیلی وقت گیر هستن و اصلا به صرفه نیست خوندنشون.
    خواهشا هرکی خونده بگه خط و صفحه سخته یا نه .
    کلا اگه میشه با نظر خودتون درسهای هندسه تحلیلی رو از اسون به سخت بگین
    خط و صفحه فرمول های چندان پیچیده ای نداره . بیشتر ، تست هایی میدن که تجسم لازم داره مثلا بفهمی که خط صفحه رو چطوری قطع کرده یا توی این مایه ها . به نظر من حیفه ، بخونش . . .
    ماتریس برعکسش فرمول زیاد داره ولی تنوع تست نداره . . . اگه مسلط باشی میتونی از پس تست هاش بر بیای .

سلام
    هر چی زور میزنم ریاضی تو مغزم نمیره چطوره از الان بیخیال شم بیشتر مبحثا رو برم سراغ فیزیک و شیمی و زیست؟
    از ریاضی فقط احتمال و ترکیبات - هندسه یک و حد پیوستگی و مثلثات میتونم بخونم -
    چی کار کنم بزارم کنار بچسبم به بقیه یا نه؟
    اگه بخوام بقیه مباحثو بخونم باید حتما معلم بگیرم که وضعیت مالی خوب نیست و میرم زیر قرض (انگار پول خونِ باباشونو میخوان - ما با کارگری به زور روزی 30 میتونیم در بیاریم بعد اینا ساعتی 50 تومن میخوان) چه کنم؟
    درسته از الان حذف کنم؟ یا نه؟
    کتاب هم برای ریاضی خسته شدم از بس گرفتم فایده نداره انگار مگه اینکه کتابی باشه که به من که تا بحال معلم نداشتم مفهومی بگه -
    ای بابا ، هنوز که واسه این حرفا زوده
    حد و پیوستگی رو اگه خوندی مشتق رو هم حتما بخون . چون خیلی به هم مربوطند . همینایی که گفتی رو بخون ، اگه وقت داشتی یه فکری به حال بقیه اش میکنیم !!
    اگه درسی رو کنار بذاری ، خودت هم خیلی شیـــــــــــــــک !! میری کنار !
    Last edited by PLAΨMID; 18-11-2013 at 14:51.

5. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. من رشتم ریاضیه و درس ریاضی و مشتقاتش رو از اولشم خوب نخوندم واسه همین یه خورده عقب تر از بقیم. البته بی استعداد هم نیستما. واسه همین از منابع آسون شروع کردم. فعلا خودآمو ژرف اندیشان واسه ریاضی یک و دو و گاج سفید واسه ریاضی دو میخونم. بعد این ها به ترتیب سراغ چه کتابایی برم تا درصد بالایی رو بیارم ؟ اکثرا حسابان الگو دیف کوله پشتی رو پیشنهاد کرده بودن. یه سری ها هم دی وی دی های منتظری رو تعریف میکردن. نظر شما چیه ؟ بعد این کتابایی که گفتم سطحم به متوسط میرسه ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستانی که ریاضی نمی فهمند این روش رو امتحان کنید نتیجه می گیرید

از کتاب دو سالانه ی کانون (همون که برای امتحان نهایی ) هست شروع کنید...سوال ها رو حل کنید فکر تست زدن نباشید از الان یک 3 ماهی (تا بهمن) این کار رو بکنید (یعنی فقط سوال تشریحی حل کنید) از بهمن از تستای آبی شروع کنید مطمئن باشید جواب میگرید

در ضمن هر چی مباحث پایه تر شروع کنید کارتون راحت تره! (اتحاد و تجزیه - تابع - مثلثات و...

8. 4 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شروع کنید...سوال ها رو حل کنید فکر تست زدن نباشید
    خیلی خیلی نکته مهمیه . توی پیشرفت واقعا تاثیر داره . البته فقط مختص به ریاضی نیست . فیزیک هم این روش جواب میده .

10. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. من رشتم ریاضیه و درس ریاضی و مشتقاتش رو از اولشم خوب نخوندم واسه همین یه خورده عقب تر از بقیم. البته بی استعداد هم نیستما. واسه همین از منابع آسون شروع کردم. فعلا خودآمو ژرف اندیشان واسه ریاضی یک و دو و گاج سفید واسه ریاضی دو میخونم. بعد این ها به ترتیب سراغ چه کتابایی برم تا درصد بالایی رو بیارم ؟ اکثرا حسابان الگو دیف کوله پشتی رو پیشنهاد کرده بودن. یه سری ها هم دی وی دی های منتظری رو تعریف میکردن. نظر شما چیه ؟ بعد این کتابایی که گفتم سطحم به متوسط میرسه ؟
    در مورد سی دی های منتظری بگم که کاملا تشریحی درس میده خیلی ها میگن خوبه ولی من میبینم حوصلم سر میره -
    بیشتر باید ببینین خودتون میتونین ارتباط برقرار کنین یا نه؟
    ولی در کل به نظر من نمیارزه این قیمت

12. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من هم نمونه فیلمشو دیدم خوشم نیومد. آخه تعریفا یجور دیگه بود . میگفتن تشریحی درس نمیده و آدم مفهوم رو میفهمه و خیلی سریع تستا رو میزنه. فیلمو دیدم خوشم نیومد فکر کردم فقط من نتونستم نتیجه بگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من هم نمونه فیلمشو دیدم خوشم نیومد. آخه تعریفا یجور دیگه بود . میگفتن تشریحی درس نمیده و آدم مفهوم رو میفهمه و خیلی سریع تستا رو میزنه. فیلمو دیدم خوشم نیومد فکر کردم فقط من نتونستم نتیجه بگیرم
    نه مشکل همه س هر کی داره من ازش پرسیدم میگن نگاه نمیکنیم

15. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

امروز خواستم تستای دنباله های حسابی و هندسی رو از رو اندیشه فائق بزنم واقعن اعصابم خورد شد.
    سطح تستای اندیشه فائق توی مبحث دنباله ها زیادی سخت نیست به نظرتون ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •