حرف حق جواب نداره. اخیرا بعد از تذکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه فهمیدم که حجم عکسام خیلی بالاست. چون فکر می کردم زیر 1 مگ باید باشه
حجم عکسها اصلاح شد.
حرف حق جواب نداره. اخیرا بعد از تذکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه فهمیدم که حجم عکسام خیلی بالاست. چون فکر می کردم زیر 1 مگ باید باشه
حجم عکسها اصلاح شد.
سلام
Camera
DSC-HX100V
Focal Length
4.8mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/500s
ISO
100
تنها
قلعه ی میران - استان گلستان
EOS 7D
1/125
f 6.3
Iso 100
ممنون که عکس رو نقد کردی. اون لحظه اصلا اون برگ کوچیک رو ندیدم در مورد پایین برگ هم کاملا حق با شماست اما در اون شرایطی که این عکس رو گرفتم شرایط عادی نبود. روی یک تنه درخت تقریبا باریک و نامتعادل که توی آب بود قرار داشتم. بالاخره باید یه جورایی معلوم باشه که آماتورم![]()
جنابDamian سوژه توی این عکس ، چی هست؟ عکستون سوژه را مشخص نکرده. اگر سوژه آبه تقریباً 30 در صد ازعکس بیشتر آب نیست. اگر هم سوژه آب نیست ، اون یکی سوژه اصلا چی هست؟
به نظرم کادر بندیتون را بیشتر کار کنین. ولی کیفیت و نور عکس زیباست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب hadi h شما استاد من هستید. جسارتاً این ابر چیه توی آسمون؟ یه جوری انگار مصنوعیه.
من شاگرد همتون هستم![]()
خواهش می کنم
نه واقعی هست ...
طبیعت قلعه ی میران دارای همین نوع ابر هست ...
ابر های توده ای در ارتفاع پایین ... و دارای سرعت بالا در حرکت به خاطر اقلیم منطقه و ارتفاع دره ها و قله ها ...
زمانی که به این قله 2700 متری صعود می کنید ابر ها پایین پای شما قرار دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)