تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 71 اولاول ... 64652535455565758596066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان ماموریت دوم تو چین یه قسمت هست که دختر چینی با شوهرش رو ملاقات میکنیم یه تانک هم کنار ساختمون بی هدف داره شلیک میکنه (یکی از نقاط ضعف بازی .. اصلا معلوم نیست به کجا داره الکی شلیک میکنه ) هدف ماموریت اینه که باید تانک رو نابود کنیم ...
    دوستای من میرن پشت دیوار همش دستور میدن بهم ساختمون رو بگرد یا از ساختمون استفاده کن یه همچین چیزایی ... باید دقیقا چکار کنم ؟ چطور میتونم تانک رو منفجر کنم ؟

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

بازی رو تموم کردم ولی زیاد بهم نچسبید!
    چنتا نکته بگم منم:
    اول که این
    Recker کلا لال بود و هیچی نمیگفت. آیریش میگفت راکر بریم فلان جا میفتادیم دنبالش .(من کمتر صدایی ازش شنیدم. اینجوری آدم احساس میکنه با یه سرباز صفر بازی میکنه)
    توی دمو ها داشتیم فقط از دوربین نیگا میکردیم. یه باز این راکر رو نشون ندادن ببینیم چه شکلیه آخه!(البته شاید بازی رو خیلی توی اول شخص غرق کردن)
    داستان بازی هم چنگی به دل نمیزد.
    کمبود صحنه های اکشن فوق العاده زیاد وجود نداشت. صحنه ها بیشتر درگیر مبارزه بود(یه مسیر رو میرفتیم چن نفر رو میکشتیم و دوباره همین تکرار میشد)(البته چند صحنه کوچیک مثل ماشین سواری و قایق سواری بود که باز نتونست ارضام کنه)

صدا و موزیکش خوب بود و از لحاظ گرافیکی هم قابل قبول بود

در کل راضیم نکرد.البته هنوز COD و MOH رو بازی نکردم . با بازی کردن اینا شاید از بتلفید متنفر بشم و شاید هم به بتلفید امیدوار!
    یه نکته دیگه هم اضافه کنم:توی بازی همه دشمن شما هستن!
    هر جا باشی در حال مبارزه در هر صورت دشمنا وقتی میبیننت بهت شلیک میکنن حتی اگه در حال مبارزه با یکی دیگه باشن
    در مورد تانک هم که دیگه بدتر. تانکها کلا ماموریت دارن راکر رو نابود کنن انگاری!

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

دوستان ماموریت دوم تو چین یه قسمت هست که دختر چینی با شوهرش رو ملاقات میکنیم یه تانک هم کنار ساختمون بی هدف داره شلیک میکنه (یکی از نقاط ضعف بازی .. اصلا معلوم نیست به کجا داره الکی شلیک میکنه ) هدف ماموریت اینه که باید تانک رو نابود کنیم ...
    دوستای من میرن پشت دیوار همش دستور میدن بهم ساختمون رو بگرد یا از ساختمون استفاده کن یه همچین چیزایی ... باید دقیقا چکار کنم ؟ چطور میتونم تانک رو منفجر کنم ؟
    تو بازی چنتا تانک هستن که باید نابود شه
    فک کنم شما به اولیه رسیدی
    اینو من با استفاده از مین نابودش کردم به صورتی که سر راهش مین کار میزاشتم و تانکو به طرف مین ها میکشوندم تا منفجر بشه

4. این کاربر از mahdi_ctr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

دوستان یعنی این بازی کلا مولتی پلیر آفلاین نداره؟ تو Origin که نمیشه اکانت ساخت. پس چه گلی سرمون بگیریم؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دوستان یعنی این بازی کلا مولتی پلیر آفلاین نداره؟ تو Origin که نمیشه اکانت ساخت. پس چه گلی سرمون بگیریم؟
    هیچ راهی نداره..باید اکانت اورجینال اورجین بخری مولتی پلیر آفلاین هم نداره..کی میگه نمیشه اکانت اورجین ساخت..؟

7. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

هیچ راهی نداره..باید اکانت اورجینال اورجین بخری مولتی پلیر آفلاین هم نداره..کی میگه نمیشه اکانت اورجین ساخت..؟
    والا ما که با چیز چیز ان رفتیم تو سایتش ایمیل وارد کردیم نوشت فعلا نمی شه اکانت جدید بسازید. بعدشم باید دائم چیز چیز ان باز باشه رو سیستم تا بشه بازی کرد؟ اون که سرعت اینترنتو می کشه. همینجوریش سرعت صفره چه برسه با اون بریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا ما که با چیز چیز ان رفتیم تو سایتش ایمیل وارد کردیم نوشت فعلا نمی شه اکانت جدید بسازید. بعدشم باید دائم چیز چیز ان باز باشه رو سیستم تا بشه بازی کرد؟ اون که سرعت اینترنتو می کشه. همینجوریش سرعت صفره چه برسه با اون بریم.

دوست عزیز شما بدون چیز هم میتونی اکانت بسازی ولی برای بازی باید چیز وصل باشه اصلا هم سرعتتو نمیگیره من خودم نتم 2 مگ هست با پهنای باند 6 مگ ولی راحت رو همه پینگ ها بازی میکنم بستگی به سرعتت داره و نوع چیز پی انت در کل مولتی خیلی حال میده

10. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

دوست عزیز شما بدون چیز هم میتونی اکانت بسازی ولی برای بازی باید چیز وصل باشه اصلا هم سرعتتو نمیگیره من خودم نتم 2 مگ هست با پهنای باند 6 مگ ولی راحت رو همه پینگ ها بازی میکنم بستگی به سرعتت داره و نوع چیز پی انت در کل مولتی خیلی حال میده
    بحث CD Key چی؟ اونو باید با کرک های مخصوص حل کنیم؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما اگه تو ایران بهترین اینترنت رو داشته باشی تو هیچ سرور ه خارجی پینگ پایین تر از 180 نداری پس نتیجه میگیریم هیچ وقت شما تو اون بازی حرفه ای نمیشی و از هر نوبی اگه خیلی هم بلد باشی و شوتینگت خوب باشه بازم میخوری
    OK?

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه تو ایران بهترین اینترنت رو داشته باشی تو هیچ سرور ه خارجی پینگ پایین تر از 180 نداری پس نتیجه میگیریم هیچ وقت شما تو اون بازی حرفه ای نمیشی و از هر نوبی اگه خیلی هم بلد باشی و شوتینگت خوب باشه بازم میخوری
    OK?

در مورد پینگ نمیتونم نظر بدم چون اطلاعی ندارم خوب درسته من پینک 180 داشتم تا 400 ولی اصلا مشکل نداشتم نه لگ نه تاخیر البته مولتی این بازی کلا سخته چون اسلحه ها به طور مساوی دست همه نیست هر کسی بسته به درجش اسلحه داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •