تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 125 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اتفاقا برعکس هست ماجرا داداش گل
    شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!

این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن

اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
    نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
    این هم سند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الله اکبر
    واقعا؟
    بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

الله اکبر
    واقعا؟
    بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
    n8000 تبلت خیلی خوبیه ولی خوب گوشی نمیشه ! یک سوال فنی جوابشو واسم پخ کن ....عکس کدوم بزرگوار هست آواتارت؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.

شما یه بار دیگه پستهای منو بخون پست خودت رو هم بخون بعد هم خودت قضاوت کن.
    من کی گفتم باید حرف منو قبول کنید؟!!! من اصلا" نظر دادم که شما بخوای قبول کنی یا نکنی؟
    شما فرمودین که یا باید گوشی رو داشته باشیم٬ یا بنچمارک ها رو قبول کنیم یا حرف کسایی که گوشی رو دارن. منظور بنده از شما٬ کسایی بود که گوشی رو دارن که من حق دارم نظرشون رو قبول نکنم.
    ravani_13با قرمز ابی کردن نوشته و مسخره کردن به جایی نمی رسی عمو
    هر وقت تونستی این موضوع رو درک کنی که ارتقا از صفحه hd به fhd و در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
    بگذریم.....
    اپلی خودش مشتری سامسونگ بوده واسه انواع قطعاتش باید بره جلو سامسونگ لنگ بندازه نه سامسونگ
    اگه بنا به مسخره کردن باشه شما هم با اون نقشه اپل مرکز شهر رو هدف بگیر بعد از وسط بیابون سر در بیار بعد هم رییس شرکت بیاد با 1000 تا معذرت بلکه بتونه گندو جمش کنه دیگه اون توهینی که توی فروش به ایرانی ها اونم ایرانی های مقیم شد که گفتن نداره
    کاملا درسته٬ ولی فکر نمیکنم دیگه شرکت ها سراغ 4K برن٬ مگه اینکه باز هم به خاطر مانور های تبلیغاتی و سو استفاده از اسم پرستی مردم باشه. جهش به ایچ دی قدم بزرگی بود٬ چون تفاوت واقعا حس میشد. ولی چشم انسان های عادی اونقدرا نمیتونه تفاوت پی پی آی بالای ۳۰۰ و خورده ای رو تشخیص بده و جهش به فول ایچ دی هم خیلی بازتاب گسترده ای نداشت. چه برسه به 4K!
    در مورد خط بعدیتون٬ معامله برای هر دو طرف مخصوصا سامسونگ سود داره٬ در غیر این صورت با وجود این دادگاه و دادگاه کشی سامسونگ چنین کاری میکرد؟! پس خود سامسونگ هم سود بزرگی از این معامله میبره.
    در مورد نقشه اپل هم٬ نسبت به گوگل مپز با چندین سال سابقه ضعیف بود٬ ولی انتظار زیادیه که بخواین نقشه اپل توی اولین آپدیت رقیب گوگل مپز باشه! مشکلات هم الان بعد ۱ سال میشه گفت کاملا رفع شدن. + من تا الان ۳ تا خرید داشتم از ریتیل های اپل و تا الان هم توهینی بهم نشده + خواهشا بحث توهین رو نیارین وسط که گوسفند سامسونگ بدترین توهین ممکنه.

4. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه happy_2o2o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    susangerd

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید جاش نیس اینو بگم
    ولی از یکی از بزرگان خاهش دارم تاپیک اس4مینی رو بزنه خیلی وقته معرفی شده و ایجا از تاپیکش خبری نیس
    گوشی خیلی خوبی هم هست واقعا کامله

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
    رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :

عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
    بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم

حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .

حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن

سلام
    دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
    و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟
    شما هنوز نفهمیدی اصلا بحث سر چی هست بعد میای فتوا هم میدی عزیز

کی گفته اختلاف s3 و s4 در حد اختلاف پراید و پرادو هست ؟ یکم باز کنید چشم ها رو
    به زبون خودت بگم :

شما BMW 325 داشته باشی ، حاضری پول قابل توجهی بدی و به BMW 335 ارتقا بدی ؟ جواب لطفا ؟؟؟؟؟؟؟

پس مثال که میزنی مقیاس رو هم لحاظ کن و کیلویی نباشه لطفا

راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
    iphone 5 / xperia Z / G Pro / HTC One / S 4

این دیگه بنچ مارک نیست ، بدنه ی الومنیومی ایفون ۵ و وان که اصلا جای بحث نداره ، بدنه ی با بک شیشه ای زی هم که هیچ ، فقط می ماند ال جی و سامسونگ که باز هم بک ال جی و اون حالت کریستالی و..... شاید بتونه خوش بینانه مشترک با الجی جایگاه چهارم رو بگیره

ویرایش مدیریت
    Last edited by biostar; 05-06-2013 at 20:51.

7. 6 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا برعکس هست ماجرا داداش گل
    شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!

این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن

اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
    نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
    این هم سند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اول برو ببین بحث از کجا شروع شد بعد بیا جواب بده

بحث از جایی شروع شد که یه بنده خدایی اومد گفت نوت2 رو بدم اس4 بگیرم 300-400 هم سر بدم ما هم گفتیم کار عاقلانه ای نیست تفاوت محسوسی ندارن که بخوای اینقدر هزینه کنی

تو پست قبلیتم گفتی یکی اینجا 500 اختلاف رو بهونه کرده جوابتو ندادم . من اگه بخوام بخرم اس4 که هیچ میام اصفهان سی و سه پل رو هم می خرم این از بحث خریدن نخریدن. به کسی هم ربطی نداره بهم بگه بخر یا نخر

سالی یه بار میای پست می دی یادت می ره داستان چیه .. پستا رو هم نمی خونی.
    Last edited by M@hdi-B; 05-06-2013 at 17:04.

9. 5 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

به به بازم دعوا
    چیز جالبی که هست اینه که قبلا من بیچاره تنها باید مقابل چندینتا سامسونگی میاستادم ( از زمان حسن موتوری و بنچمارکاش ) ولی الان جو بهتر شده تقریبا
    بعضی از بچه ها هم فقط میخوان یه چیزی بگن که بگن ما هم اس4 داریم مثلا یا دوس داریم که اس4 داشته باشیم مثل همون بنده خدا که میگفت این از لپ تاپم بهتره یا این بنده خدا که میگه تا گوشی رو نداشته باشی حق نداری در موردش نظر بدی چون من دارمش

11. 5 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :

عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
    بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم

حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .

حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
    خودت رو نمی دونم ولی من ساده بنویسی متوجه میشم ! اقا 4k مثال بود درسته روی 5 اینچ 4k هزینه اضافه بدون بازده قابل مشاهده هست 4k رو تبلت های 10 اینچ به بالا می تونه قابل اجرا باشه
    حال رو بچسب که اختلاف fhd با hdقابل توجه هست و کاملا سخت افزار بسیار قدرتمند اس 4 رو توجیه می کنه حرف من این هست و اپل هم اگه fhd بزنه غیر ممکنه کمتر 4 هسته باشه چون بار سنگی ایجاد می کنه فول اچ دی
    و در کل اینکه سخت افزار اپل و سامسونگ و... هنوز جای پیشرفت داره... میلیون ها نفر در جهان هستن که مثلا می خوان گوشیشون در حد PSP vita سونی و حتی بالاتر از اون قدرت داشته باشه و بتونن سنگین ترین ها رو اجرا کنن در عین حال که بهترین دوربین و نمایشگر رو هم داشته باشه

راستی بدنه one عالی و بهتر s4 هست ولی بدنه پلاستیکی اس 4 هم برتری هایی داره مثلا باعث میشه s4 سبکتر باشه و با توجه به عدم رسانای حرارتی گرما رو کمتر انتقال میده

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این مدل اکتیوش واقعا قشنگه

اینو بگی ارزش خرید داره یه چیزی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    لطف كنيد بحث هاتون رو آروم پيش ببريد و از جنبه منطقي خارجش نكنيد.

16. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •