تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 59 اولاول ... 6465253545556575859 آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اخ این یکی خیلی خبر بدی برای برای ایکس باکس هست. بازیکنها همین جور روی تفاوت یک برگ درخت تو این کنسول با اون یکی کنسول حساسا ! تفاوت روزلوشن بازی خیلی ضایعست و جای خودشو داره

سر همین تفاوت روزلوشن تو بازیهای بسیار محبوب سونی خیلی از خریداران بالقوه ایکس رو عملا میکشه سمت خودش و سهم زیادی از ایکس باکس میگیره

2. 3 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

اخ این یکی خیلی خبر بدی برای برای ایکس باکس هست. بازیکنها همین جور روی تفاوت یک برگ درخت تو این کنسول با اون یکی کنسول حساسا ! تفاوت روزلوشن بازی خیلی ضایعست و جای خودشو داره

سر همین تفاوت روزلوشن تو بازیهای بسیار محبوب سونی خیلی از خریداران بالقوه ایکس رو عملا میکشه سمت خودش و سهم زیادی از ایکس باکس میگیره
    ماکروسافت رو چه به سخت افزار

4. 3 کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

پيش فرض

ماکروسافت رو چه به سخت افزار
    ایکس باکس 360 تا دو سال پیش واسه خودش غولی بود مایکروسافت ضایعش کرد.

6. این کاربر از G.O.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

ایکس باکس 360 تا دو سال پیش واسه خودش غولی بود مایکروسافت ضایعش کرد.
    کنسول بدون 2تا بازی انحصاری درست و حسابی هر چقدر هم غول باشه ولی باز غول بی شاخ و دمه

8. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کنسول بدون 2تا بازی انحصاری درست و حسابی هر چقدر هم غول باشه ولی باز غول بی شاخ و دمه
    آی گفتی !
    کنسول بازی همون طوری که از اسمش پیداست برای بازی کردن درست شده نه کار دیگه .
    کنسولی که بازیهای شاخ نداشته باشه کنسول نیست . این رو از منی که همه کنسول ها رو با هم دارم بپرسید !
    سالی یک بار 360 رو روشن میکنم برای کینکت ! تقریبن هر روز Ps3 رو روشن میکنم برای همه چیز .
    حتا با Wii بیشتر از 360 حال میکنم با اینکه گرافیکش در حد بوقه .

10. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آی گفتی !
    کنسول بازی همون طوری که از اسمش پیداست برای بازی کردن درست شده نه کار دیگه .
    کنسولی که بازیهای شاخ نداشته باشه کنسول نیست . این رو از منی که همه کنسول ها رو با هم دارم بپرسید !
    سالی یک بار 360 رو روشن میکنم برای کینکت ! تقریبن هر روز Ps3 رو روشن میکنم برای همه چیز .
    حتا با Wii بیشتر از 360 حال میکنم با اینکه گرافیکش در حد بوقه .
    نظر شما کاملا محترمه ولی برای منی که انلاین بیشتر بازی میکنم و عاشق هیلو هستم و با لایو خیلی حال کردم قطعا xbox بهتره و من برعکس شما هر روز 360 روشن میکنم و ps3 هفته ای یه بار
    اگه بحث بازی انحصاری باشه که فعلا تا اینجا تو نسل بعد ماکرو بهتر بوده هر چند که سونی هم میاد میترکونه ولی اگه ماکرو همین روندش تو نسل بعد ادامه بده عالیه
    در هر صورت به نفع گیمرهاست
    شما هم که با wii با گرافیک بوقش حال میکنید که قطعا نباید مشکلی با اختلاف گرافیکی 2 تا کنسول نسل بعد داشته باشید

در هر صورت برای ما که ایران هستیم و دسترسی به کنسول ها تو اوایل ورودشون به بازار سخته و اولویت اولمون هم هگ شدن کنسول هست بعد از یه مدت مشخص میشه که کدوم کنسول برامون بهتره و همون میگیریم
    خدا کنه هر 2 تاشون عالی باشن تا هیچ کس ضرر نکنه

12. این کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نظر شما کاملا محترمه ولی برای منی که انلاین بیشتر بازی میکنم و عاشق هیلو هستم و با لایو خیلی حال کردم قطعا xbox بهتره و من برعکس شما هر روز 360 روشن میکنم و ps3 هفته ای یه بار
    اگه بحث بازی انحصاری باشه که فعلا تا اینجا تو نسل بعد ماکرو بهتر بوده هر چند که سونی هم میاد میترکونه ولی اگه ماکرو همین روندش تو نسل بعد ادامه بده عالیه
    در هر صورت به نفع گیمرهاست
    شما هم که با wii با گرافیک بوقش حال میکنید که قطعا نباید مشکلی با اختلاف گرافیکی 2 تا کنسول نسل بعد داشته باشید

در هر صورت برای ما که ایران هستیم و دسترسی به کنسول ها تو اوایل ورودشون به بازار سخته و اولویت اولمون هم هگ شدن کنسول هست بعد از یه مدت مشخص میشه که کدوم کنسول برامون بهتره و همون میگیریم
    خدا کنه هر 2 تاشون عالی باشن تا هیچ کس ضرر نکنه
    نه کسی نسل بعد رو دیده و نه انحصاری هاش رو از روی چهار تا عکس و تریلر هم نمیشه نظر داد ! برای همین بهتره که در مورد نسل بعدی صبر کنیم ببینیم اول چی میاد بیرون بعد .
    خاطرتون باشه سر اویل 6 هم همین داستانها بود قبل از اومدنش که آی ترکونده و آی فلانه و آی بهمانه ولی وقتی اومد

در مورد لایوِ مایکروسافت داستان فرق میکنه ، بله لایو از PSN بهتره ولی برای شخصی مثل من امکانات آنلاینش مفت گرونه همین PSN هم اگر پولی شه من دورش یک خط قرمز کلفت میکشم چون ارزش پول خرج کردن نداره آنلاین بازی کردن ! برای همون بازیش 70 یورو میدیم به اندازه کافی زیاد هست .
    از نظر قدرت سخت افزاری و گرافیک هم من همیشه گفتم که این دو در آخرین قسمت از جدول بررسی یک بازی قرار میگیرند. مهم گیم پلی ، سناریو و کاراکترها و پرداختن بهشون هست . گرافیک در آخرین مرحله قرار میگیره . میتونید برید نوشته های قدیم ترم رو بخونید .
    بله من به تفاوتهای سخت افزاری و گرافیک مشکلی ندارم و رزولوشن بالا و گرافیک فلان برام مهم نیست . گرافیک بازیهای نسلهای قبلی جلو نسل فعلی بوق هم نیست ولی خیلی از بازیهاشون تکرار نشدنی هستند مثل :

Resident Evil 1,2,3,4
    Metal Gear Solid 1,2,3
    Prince Of Persia 1,2,3
    Crash Bandicoot Series
    و ...

ولی من خودم بخوام کنسول بخرم با توجه به تجربه بدی که در خرید 360 داشتم (من همین الان دو تا کنسول 360 دارم) این بار اول Ps4 رو میخرم و بعدش میرم سروقت مایکروسافت . من هنوز که هنوزه نتونستم با کنترلر 360 ارتباط برقرار کنم ! به نظرم خیلی بد طراحی شده و به درد همه جور بازی نمیخوره - البته برای بازیهای ریسینگ به نظرم از کنترلر Ps3 بهتره . در مورد باطری و طول عمرش هم که اصلن حرفشم نزن یک شکست اساسی به معنای واقعی کلمه . فکر کنید وسط بازی باطری کنترلر تموم بشه باید بازی رو پاز کنید (که خودش میشه البته) باطری رو عوض کنید و بعد دوباره شروع کنید ! سوای اینها دوتا باطری قلمی کنترلر رو به شدت سنگین میکنه . باطری های شارژی که خود مایکرو براش داده بود هم مفتشون گرونه تازه گارانتی هم ندارند !!! به جاش توی PS یک پیغام کوچیک اون بالا میاد که باطری ضعیفه کابل رو وصل میکنید و خلاص ! اگر هم دوست ندارید وسط بازی این طوری بشه از اول کابل رو میذارید تو .

در مورد هیلو هم از اونجایی که من فن بازیهای شخص اول به خصوص در کنسول بازی نیستم و اگر بخوام بازی کنم با کامپیوترم بازی میکنم که عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست اصلا نمیتونم درکتون کنم و احتمالا شما هم من رو که عاشق سوم شخص هستم رو درک نمیکنید . من خیلی افراد رو دیدم که عاشق بازیهای شخص اول هستند و بازیهای شخص سوم و یا بازیهایی به سبک متال گیر و دینو کرایسیس رو اصلا نمیتونند بازی کنند .

14. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها بی خیال شید هر کی هر چی دوست داره بره بگیره ولی چرا این تاپیک و بخش کنسولهای نسل بعد اینجا اینقدر آروم و در خفا هستش؟ احساس نمی کنید که کمتر از دو هفته به شروع نسل بعد مونده؟ من به شدت هیجان زده هستم

16. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

soniax

چرا نمیشه نظر داد ... مشخصه که فرزا5 و تایتان فال ,KZ.shadow fallجز بهترین تجربه های هر شخصی از گیم میشه
    همون جور که معلوم بود gta5 و tlou جز بهترین بازی های نسل هستن
    ولی اویل 6 مشخص بود جز بدترین سری های این بازی هستش و روندی که این سری داشت و تریلرهایی که از بازی اومده بود مشخص بود که وضعش خرابه حالا نمیدونم شما چه انتظاری داشتین

در رابطه با کنترلر هم جدای از بحث باطری و شارژی بودن که مشخصه کدوم بهتره ... کاملا سلیقه ای هست و فک نکنم اونقدر مورد مهمی باشه برای انتخاب کنسول
    خیلی ها کنترلر 360 ترجیح میدن

در رابطه با کنسول و pc هم خب برای من و خیلی از بچه ها خرید کنسول به صرفه تر هستش و یه نسل لذت میبرن اونم با قیمتی منصفانه ( شما با اون کامپیوتر آپولو هم میتونی هوا کنی تازه ) حالا چه ماکرو و چه سونی
    هر چند که خیلی ها اینجا منتظرن تا مشخص بشه که اصلا کنسول های این نسل هگ میشه تا یکی انتخاب کنن ( که با توجه به نسل قبل و قیمت نسل فعلی و خیلی چیزای دیگه قاعدتا ps4 برای خیلی ها معقول تره )
    Last edited by manchester fan; 03-11-2013 at 13:53.

18. این کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

soniax

چرا نمیشه نظر داد ... مشخصه که فرزا5 و تایتان فال ,KZ.shadow fallجز بهترین تجربه های هر شخصی از گیم میشه
    همون جور که معلوم بود gta5 و tlou جز بهترین بازی های نسل هستن
    ولی اویل 6 مشخص بود جز بدترین سری های این بازی هستش و روندی که این سری داشت و تریلرهایی که از بازی اومده بود مشخص بود که وضعش خرابه حالا نمیدونم شما چه انتظاری داشتین

در رابطه با کنترلر هم جدای از بحث باطری و شارژی بودن که مشخصه کدوم بهتره ... کاملا سلیقه ای هست و فک نکنم اونقدر مورد مهمی باشه برای انتخاب کنسول
    خیلی ها کنترلر 360 ترجیح میدن

در رابطه با کنسول و pc هم خب برای من و خیلی از بچه ها خرید کنسول به صرفه تر هستش و یه نسل لذت میبرن اونم با قیمتی منصفانه ( شما با اون کامپیوتر آپولو هم میتونی هوا کنی تازه ) حالا چه ماکرو و چه سونی
    هر چند که خیلی ها اینجا منتظرن تا مشخص بشه که اصلا کنسول های این نسل هگ میشه تا یکی انتخاب کنن ( که با توجه به نسل قبل و قیمت نسل فعلی و خیلی چیزای دیگه قاعدتا ps4 برای خیلی ها معقول تره )
    برای اینکه ببینید چه قدر اویل 6 معلوم بود که بازی بدی هست برید تاپیکش رو از اول ببینید !
    بله برخی از بازیها همیشه یکه تاز هستند و همین الان 360 با داشتن بازیهایی نظیر فورزا توی انحصاری از PS عقبه ! تازه همین بازیهای یکه تاز هم یک دفعه خراب میکنند ! کی فکرش رو میکرد بعد از شاهکاری مثل اویل 4 مزخرفی مثل اویل 5 تولید بشه ؟ کی فکرش رو میکرد بعد از شاهکارهای سه گانه شن های زمان دو تا شاهزاده ایرانی تولید بشه یکی از یکی مسخره تر ؟ کی فکرش رو میکرد NFS Run یا HP سال 2012 صدای همه رو در بیارند ؟ حتا بازیهایی به بزرگی God Of War هم یک روزی افول میکنند . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره .

GTA هم بحثش فرق میکنه ، GTA یک بازی Open World هستش . اگر گرافیک خوب + گیم انجین خوب دست مردم بدی زیاد مهم نیست که سناریو و داستان و گیم پلی چه طوریه چون هر طوری که دوست دارید میتونید اون رو بازی کنید نه تنها GTA بلکه تقریبا تمام بازیهای Open world این خاصیت رو دارند . مافیا ، رد دد ، L.A Noir و ... همه در زمان خودشون سر و صدا کردند . بازی Open World بعدی هم که میاد اگر دنیای بزرگتر و یک موتور در حد همین GTA داشته باشه قطعا میزنه روی دست GTA .

TLOU البته این وسط یک استثنا هستش . راستش تجربه موفقی بوده با اینکه با یک موضوع تکراری و کلیشه ای شروع کرده ولی انصافا خیلی خوب اون رو پیاده کرده من هرگز فکر نمیکردم چنین بازی تولید کنند هرچند که کلی گلیچ داره ولی اصلا مهم نیست و به زیبایی بازی آسیبی نمیرسونه .

ولی داستان کنسول به طور کلی با بازی فرق داره ! WiiU یک نمونه خیلی خوب که همه فکر میکردند میترکونه ولی رسما خراب کرد . شاید این بار سونی گند بزنه ! شاید مایکرو گند بزنه! شاید هر دوتاشون بترکونند! تا خود کنسولها ریلیز نشند هیچ چیزی معلوم نیست و همش حرف و حدیث و شایعه هستش . هنوز حتی اطلاعات درستی از قدرت سخت افزاری کنسولها یا سیاست کمپانی ها در قبال امنیت دیجیتالی و بازیهای دست دوم و ... در دست نیست و هر روز یه خبر جدید میاد بیرون !!! برای همین نتیجه گیری در موردشون هنوز خیلی زود و عجولانه هستش .

در مورد هَک هم نظر من رو بخواید سونی یک تجربه خیلی بد سر سرسختی در مورد امنیت کنسولش داشت طوری که همین مساله باعث شده بود که به طور چشم گیری بازار کشورهایی مثل ایران ، ترکیه ، هلند ، اسپانیا ، هند ، چین و باقی کشورهایی که کپی رایت درشون جدی گرفته نمیشه رو از دست بده و توی فروش اگر خاطرتون باشه تا قبل از هَک کنسول رسما بازار رو به 360 باخته بود و میزان فروشش خیلی پایین بود . بعدش یه سیر سعودی توی فروش رو داشت و خودش رو کشید بالا .

نظر من اینه که باید صبر کرد و از روی حدس و گمان و شایعه نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتره کدوم برندست . فعلا هردو تا کمپانی توی مود تبلیغ و شایعه پراکنی هستند و هیچ بقالی هم نمیگه ماست من ترشه .

راستی من میلاد هستم

20. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •