تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 124 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور ریست فاکتوری هم از توی منوی مخفی انجام دادم ولی باز هم مشکل حل نشد. بنظرتون چه اتفاقی براش میتونه افتاده باشه؟
    دوست عزیز
    از منوی مخفی منطقه wifi تان را روی A و یا M قرار دهید. و ببینید مشگل حل می شود.
    در ضمن یک بار با کابل لن مودم WIFI تان را وصل کنید ببینید با کابل هم همین مشگل را دارید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اي كار ها رو هم انجام دادم و مشكل كما كان باقي بود به نمايندگي بردم گفتن كه ايراد از قطعه بوده نتيجه رو همينجا اعلام ميكنم
    ممنون از پيگيريتون جناب متين پور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشی

اینجانب دیروز اومدم wifi تلویزیون به مودم وصل کنم هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد Smart TV Samsung 46ES7770 حتی فریم ویرشو آپدیت کردم البته قبلا هم آپدیت کردم 0026 الان به 0028 (اینکار به صورت آنلاین و از طریق کابل لن انجام گرفته)از طریق منوهای تلویزیون هم دوباره گزینه تنظیمات کارخانه ای برگردوندم اما باز هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد حتی توی تنظیمات مودم adsl هم تغییراتی دادم اونجا که گزینه های 802.1 n/g بود یه بار گذاشتم روی n یه بار روی g البته الان برگردوندم روی حالت اولش نشد که نشد میخواستم بدونم مودم غیرفعال شده؟ مشکل سخت افزاری ؟جایی توی منوهای مخفی برای چک هست؟ چیکار کنم ضمنا با کابل lan تلویزیون وصل میشه

با سپاس فراوان
    Last edited by Ramtin525; 04-01-2015 at 08:35.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشی

اینجانب دیروز اومدم wifi تلویزیون به مودم وصل کنم هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد Smart TV Samsung 46ES7770 حتی فریم ویرشو آپدیت کردم البته قبلا هم آپدیت کردم 0026 الان به 0028 (اینکار به صورت آنلاین و از طریق کابل لن انجام گرفته)از طریق منوهای تلویزیون هم دوباره گزینه تنظیمات کارخانه ای برگردوندم اما باز هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد حتی توی تنظیمات مودم adsl هم تغییراتی دادم اونجا که گزینه های 802.1 n/g بود یه بار گذاشتم روی n یه بار روی g البته الان برگردوندم روی حالت اولش نشد که نشد میخواستم بدونم مودم غیرفعال شده؟ مشکل سخت افزاری ؟جایی توی منوهای مخفی برای چک هست؟ چیکار کنم ضمنا با کابل lan تلویزیون وصل میشه

با سپاس فراوان
    دوست عزیز
    از این مسیر بروید
    منو--->شبکه-->تنظیمات شبکه و مسیر را دنبال کنید اگر با کابل لن متصل هستید اتصال باکابل را انتخاب و مسیر را ادامه دهید ولی اگر از طریق وایرلس متصل هستید اتصال از طریق بیسیم را انتخاب و وقتی که مودمتان را شناسایی کرد و آن را انتخاب کردید باید پسورد مودمتان را وارد و اتصال را برقرار کنید و اگر آی پی تان را شناسایی نکرد باید آن را در مرحله آخر بطور دستی وارد کنید. و اگر تمام چراغهای مودمتان روشن نیست این به منزله این است که یا تنظیمات مودم به هم خورده و یا اینترنتتان از مخابرات و یا ارائه دهنده سرویس اینترنت تان قطع شده . که باید بررسی کنید و اگر تنظیمات مودمتان به هم خورده از دفترچه راهنمای مودمتان مراحل آن را ریست و دوبار تنظیم کنید .

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سپاس دوست عزیز من کلیه مراحلی که گفتید طی کرده ام مشکل من اینه که لیست هیچ شبکه بی سیم رو تشخیص نمیده که من بهش کانکت بشم قبلا هیچ مشکلی در پیدا کردن و اتصال نداشتم مثل اینکه وایفای tv کلوهم کار نمیکنه من توی پستهای قبلی دوستان انگار مشکلی مشابه من داشتن مثل اینکه گفتید از طریق منوی تعمیراتی اپشنهای وایرلس باید تغییراتی داد چون من کاملا بی اطلاع هستم گفتم بی گدار به اب نزنم لطفا اگه مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم جایی تنظیمی رو بهم نزنم بدترش کنم
    با سپاس

مشکلات من شبیه کاربر pooya124 در پست #417 هستش به نظر شما ممکنه قطعه وایفای داخلی مشکل سخت افزاری پیدا کنه
    Last edited by Ramtin525; 04-01-2015 at 13:18.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سپاس دوست عزیز من کلیه مراحلی که گفتید طی کرده ام مشکل من اینه که لیست هیچ شبکه بی سیم رو تشخیص نمیده که من بهش کانکت بشم قبلا هیچ مشکلی در پیدا کردن و اتصال نداشتم مثل اینکه وایفای tv کلوهم کار نمیکنه من توی پستهای قبلی دوستان انگار مشکلی مشابه من داشتن مثل اینکه گفتید از طریق منوی تعمیراتی اپشنهای وایرلس باید تغییراتی داد چون من کاملا بی اطلاع هستم گفتم بی گدار به اب نزنم لطفا اگه مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم جایی تنظیمی رو بهم نزنم بدترش کنم
    با سپاس

مشکلات من شبیه کاربر pooya124 در پست #417 هستش به نظر شما ممکنه قطعه وایفای داخلی مشکل سخت افزاری پیدا کنه
    دوست عزیز
    ممکن است از داخل منوی مخفی wifi تان خاموش شده باشد.
    وارد منوی مخفی شوید و در منو sub option و یا منوی mrtoption و یا ممکن است در منوی svc این آپشن باشد آن را پیدا و اگر off بود آن را on کنید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب آقای متین پور امروز حسابی وقت شما رو گرفتیم حقیقتش از منوها عکس گرفتم گفتم اگه مورد مشکوکی در منوها دیدید بهم بگید ضمنا در منوها گزینه ها IR_ON_OFF گزینه رو یه بار روی ON گذاشتم اما بازهم شبکه ای رو detect نکرد پیدا نکرد البته توی توضیحاتی که در تاپیک منو تعمیراتی گذاشته بود من بعد از تغییر دکمه پاور زدم و برای بار بعدی که برگشتم ON بود خودم دوباره OFF اش کردم.
    ضمنا من برای بار دوم که توی منوی تعمیراتی اومد wireless mac که الان خط چنین error mac بود الان نگاه کردم متاسفانه توی عکسها نبود که نشونتون بدم
    فقط من دیگه گفتم بدون هماهنگی شما تغییر ندم توی یکی از عکسها wifi region مقدار m اون چی باید تغییر کنه؟

با سپاس
    Last edited by Ramtin525; 07-01-2015 at 13:39.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    کاربر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در منوی svc آیتم svc Reset یک بار ریست کنید. البته قبل از هر کاری تمام مشخصات این صفحه را یادداشت کنید تا اگر نیاز بود آنها را وارد کنید.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام شرمنده قبل از اینکه بخش svc رو ریست کنم چندتا سوال داشتم :(قبلش از سماجت و پیگیری خودم عذرخواهی میکنم)

1-مسولیت بخش svc چیه؟باریست اون که کانفیگ بقیه بخشها تغییر و تحت تاثیر قرار نمیگیره؟(یعنی با ریست به تنظیمات اولیه اش برمیگرده یا کلا مقدار الان حذف میشه و من باید به صورت دستی مقادیر نعریف کنم) لطفا اگه میشه از تجربه اتون برام بگید
    2-حقیقتش من با دوربین موبایل از روت اصلی این بخش عکس بگیرم کفایت میکنه این بخشها sub Menu نداره از زیر مجموعه خاصی لازم نیست عکس بگیرم
    3-تجربه کاری در این خصوص داشتید که با ریست این بخش wireless فعال شده باشه؟این مشکلات مشابه و یا عمومیه که برای wireless این تلویزیونهای اسمارت اتفاق میفته که با ریست این بخش مجددا فعال بشه

با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید و میزارید
    Last edited by Ramtin525; 07-01-2015 at 08:26.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام شرمنده قبل از اینکه بخش svc رو ریست کنم چندتا سوال داشتم :(قبلش از سماجت و پیگیری خودم عذرخواهی میکنم)

1-مسولیت بخش svc چیه؟باریست اون که کانفیگ بقیه بخشها تغییر و تحت تاثیر قرار نمیگیره؟(یعنی با ریست به تنظیمات اولیه اش برمیگرده یا کلا مقدار الان حذف میشه و من باید به صورت دستی مقادیر نعریف کنم) لطفا اگه میشه از تجربه اتون برام بگید
    2-حقیقتش من با دوربین موبایل از روت اصلی این بخش عکس بگیرم کفایت میکنه این بخشها sub Menu نداره از زیر مجموعه خاصی لازم نیست عکس بگیرم
    3-تجربه کاری در این خصوص داشتید که با ریست این بخش wireless فعال شده باشه؟این مشکلات مشابه و یا عمومیه که برای wireless این تلویزیونهای اسمارت اتفاق میفته که با ریست این بخش مجددا فعال بشه

با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید و میزارید
    دوست عزیز
    قسمت svc خصوصیات اصلی تلویزیون شما در آن قرار دارد . و با ریست آن تنظیمات آن به حالت اولیه بر می گردد قاعده کار آن اینطور است. ولی در پاری وقتها که مشگل حل نشود باید ریست ایپرام کرد که در این کار باید دقت و اطلاعات اولیه سیستم را یادداشت کنید تا بعد از ریست شدن بطور دستی آن اطلاعات را دوباره وارد کنید.
    برای درک بهتر مطلب از این تایپیک و از قسمت مطلب قرمز رنگ ان استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •